1
1
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Zondag 7 oktober 2018
Tijd: 20:45 uur
Scheidsrechter: José González
Stadion: Estadio de Mestalla (Valencia)
Toeschouwers: 46280
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
7 oktober 2018 om 19:50

Kom op Barca! Maak gebruik van misstap van Real!

7 oktober 2018 om 19:51

Ik verwacht een overwinning van barca! 0-2

7 oktober 2018 om 19:52

De keuze van Vermaelen in de basis kan ik begrijpen, uiteraard riskant tegen in een uitwedstrijd tegen Valencia maar Legnet is de laaste tijd ook niet zo bijzonder goed. En tja, weer Arthur. Mooi!

7 oktober 2018 om 19:58

Nou ben benieuwd of Barca nu wel kan overtuigen in de PD.

7 oktober 2018 om 20:00

Tijd om eindelijk te profiteren van een misstap van Real Madrid. Eigenlijk had je nu al minimaal vijf punten los kunnen en moeten staan, maar het geklungel van de laatste weken heeft ervoor gezorgd dat Barcelona nog makkelijk te achterhalen is. Vandaag Vermaelen in plaats van Lenglet, maar verder eigenlijk vrij normale keuzes van Ernesto Valverde. Na zijn waanzinnige wedstrijd op Wembley ook een terechte basisplaats voor Arthur en Coutinho in de aanvalslinie.

7 oktober 2018 om 20:20

Anders om juist real kon 5 punten los staan omdat barca telkens eerder speelde dan real. Maar jah komt op het zelfde neer.

7 oktober 2018 om 20:33

Verschil is alleen dat Real Madrid punten verspeelde tegen relatief zware tegenstanders en Barcelona punten morste tegen degradatiekandidaten. Barcelona heeft vanaf nu het zwaardere programma zonder enige voorsprong. Kortom, Barcelona had vijf punten los kunnen/moeten staan.

7 oktober 2018 om 20:38

Jah dat wel. Helemaal gelijk in

7 oktober 2018 om 20:01

Heerlijke opstelling van barca ! Eindelijk Arthur weer wat kansen! Verder ben ik benieuwd na Vermaelen op zijn eigen positie .. ik denk een 1-3 overwinning ! Visca el barca ! Vamos campeones

7 oktober 2018 om 20:10

En niet te vergeten, geen Dembélé. Hoera.

7 oktober 2018 om 20:03

Alsjeblieft Valencia red mijn weekend! Nadat Real Madrid op haar bek ging tegen Alaves en Conor Mcgregor ook verloor is mijn weekend al dramatisch dit erbij kan niet! Kom op Valencia!!

7 oktober 2018 om 20:09

Normaal wint Barcelona hier. Ze verliezen er zelden, moet heel raar lopen. Met Arthur zie ik veel controle en het feit dat Valencia niet goed bezig is moet motiverend zijn

Dacht je nu even dat McGregor echt zou winnen? Werd helemaal vernietigd en dat mocht geen verrassing heten. Khabib zit in een andere dimensie. Dat McGregor leuke winsten kon boeken tegen dunne jongens Aldo, Chad Mendez en Alvarez is een grandioos verschil met z'n tegenstander uit Dagestan. Werkelijk genoten hoe die grote bek van hem werd gesnoerd. Wie praat moet het kunnen waarmaken.

7 oktober 2018 om 20:12

Dit is geen MMA-forum dus waarschijnlijk worden onze berichten verwijderd maar ik ga toch reageren. ‘ leuke winsten ‘ McGregor heeft zoveel meer bereikt dan Khabib, je noemt nou José Aldo een ‘dunne jongen’ maar je vergeet dat de Braziliaan 10 jaar (!) ongeslagen was tot dat Mcgregor hem na 13 seconde op grond kreeg. Je noemt nou dunne jongens maar Mcgregor is de enige vechter die in 2’klasse kampioen werd. Ik geef toe dat Khabib simpelweg te goed was voor Mcgregor maar zoals Conor al per direct reageerde via twitter, hij zal er zijn tijdens de rematch. Net zoals tegen Nate Diaz zal ook Khabib verliezen. De vechtstijl van Khabib ligt Mcgregor niet dat zagen we ook terug tegen Mendes, maar Khabib is nog beter en sterker dan Mendes, maar ik geloof in een come back, ik geloof in een overwinning van Conor. Hij is imo meer een vechter, meer stijl meer techniek dan Khabib.

7 oktober 2018 om 20:13

Nouu, de namen die McGregor verslagen heeft waren gewoon top vechters in de Ufc. Inclusief Nate Diaz, terwijl Khabib juist tegen wat matige tegenstanders gevochten heeft. Khabib heeft deze pot wel overtuigend gewonnen en is qua wrestling echt in een andere dimensie inderdaad.

7 oktober 2018 om 20:16

Medal

McGregor zijn prestaties staan buiten lijf. Ik heb het echter niet over z'n onkunde en het feit dat khabib daarjuist met hem, net zoals al z'n andere tegenstanders, compleet de vloer veegde maar mijn punt is dat Khabib een heavyweight lijkt als je hem naast Aldo en de rest zet. Khabib is een waar talent. Een Jon Jones zonder die fratsen. Je kan niet in twee jaar tijd oefenen om z'n worstelen uit te schakelen. Je moet ermee geboren zijn. Zolang hij geen andere specialist tegenkomt, zoals Ferguson, veegt die met alles en iedereen de vloer aan.

Aldo en de rest die McGregor versloeg waren topvechters. En McGregor is beter dan al heb tesamen. Wat gebeurde er vandaag met McGregor? Het is alsof McGregor voor het eerst vocht, zo een gigantisch verschil in techniek en cardio. Khabib zit in een andere dimensie.

7 oktober 2018 om 20:16

Volg normaal gezien geen vechtsporten, maar heb deze wedstrijd toch even teruggekeken. Moet zeggen dat ik wel sympathie had voor Khabib en zijn woorden in de persconferentie na zijn overwinning. Hoewel Mcgregor een mediafenomeen is laat hij wel vaak het respect binnen de sport lopen voor wat extra aandacht. Al was dat respect na dat walgelijke gedrag van Khabib's team natuurlijk ver te zoeken...

7 oktober 2018 om 20:24

Mc gregor had totaal geen respect voor het geloof van khabib. Dus lekker voor die mc gregor altijd stoer doen en mensen kleineren.

7 oktober 2018 om 20:24

@Adelante, je vergeet dat Khabib in 9 maanden tijd 3 keer heeft gevochten en simpelweg terecht favoriet was, in 9 maanden tijd 3 keer vechten is ongekend en daarom was hij zo scherp, zo sterk. Conor was 2 jaar eruit en dit kon je zien. Khabib is terecht de kampioen, Conor zal zijn strepen terug moeten verdienen. Ik geloof zeker dat Mcgregor Khabib terug zal pakken.

7 oktober 2018 om 20:28

Medal

Ik vergeet niets. Ik ben een MMA fan en volg UFC op de hielen. De enige matchup die khabib een problemen zou veroorzaken is in mijn ogen Ferguson. De ware terminator. Krijgt elke wedstrijd een flinke pak rammel, maar absorbeert alles en iedereen. Gaat bijna KO, maar net niet. En zijn cardio is het beste die ik heb gezien. Beter dan khabib zelfs. Ferguson is een ware vechter en zoveel beter dan conor. Ik snap dat je een fan bent van McGregor, maar sorry kerel, hier moet ik je teleurstellen. Khabib is veel te goed voor hem. Net zoals Jones dat is voor Cormier. McGregor kan winnen misschien 1 maal in de 50. Alle andere wedstrijden zal ie verliezen, waarom? Omdat Khabib extreem goed is bij het gedeelte waar Conor zwak in is.

7 oktober 2018 om 20:38

Als er iets is wat Mcgregor niet verdient is het wel een rematch. De uitslag vandaag was duidelijk genoeg. De divisie moet doorgaan. Ferguson verdient een title shot en daarna Poirier (mits hij Diaz verslaat).

7 oktober 2018 om 20:41

@jwz als we het objectief bekijken dan heb je gelijk, Mcgregor kwam nooit in de wedstrijd en maakte geen kans, maar goed ik denk dat iedereen wel een rematch wilt zien?

7 oktober 2018 om 20:42

Ik volg UFC langer dan voetbal en Khabib is de eerste vechter in jaren tijd die zo compleet is. Op de grond is die nooit te verslaan en gister heeft die Conor op zijn plek gezet. Al vechten ze 10x tegen elkaar gaat Khabib er nog steeds met de winst er van door. De trainer van Mcregor zei al dat hij na de MayMac wedstrijd begon met MMA dus we kunnen niet zeggen dat hij geen tijd heeft gehad om voor te bereiden. Het probleem is dat hij het niet waar maakt de laatste jaren. De tweede wedstrijd won die met geluk van diaz omdat die zo nodig op lager gewicht wilde vechten. Mcregor had gister helemaal niks te zeggen elke ronde was Khabib beter dus ik snap niet hoe je tot die conclusie bent gekomen dat de 2e gevech Conor gaat winnen. Die gaat nooit van Khabib kunnen winnen omdat die op de grond simpeweg niet sterk genoeg is. Diaz heeft hem daar gepakt en Khabib. Ferguson en Holloway zijn nog een grotere concurrent voor Khabib dan Conor.

7 oktober 2018 om 20:44

Mijn persoonlijke mening is dat Khabib absoluut niet ‘compleet’ is, maar op de grond gewoon extreme buitencategorie, waar Conor juist zwak in is. Ik ben geen Conor fan maar ik ben er wel van overtuigd dat hij hem KO kan slaan want staand is Khabib geen grootse vechter. Ik denk ook dat Diaz een completere vechter is dan Khabib.

7 oktober 2018 om 20:48

kijk de wedstrijd maar terug en vooral de 3e ronde waarin McGregor alleen maar aan het incasseren is. Khabib heeft in al zijn 27 wedstrijden geen enkel schrammetje op zijn hoofd terwijl conor zijn oog open lag en blauwe plek had. Staand was Khabib heer en meester want daar trainde hij het meest samen met Cormier en Rockhold

7 oktober 2018 om 21:05

Khabib's striking is niet zo goed als dat je beweert Abubakr. De reden dat ie er wel telkens mee weg komt, is omdat zijn tegenstanders bang zijn voor de takedown en zich veel meer daar op focussen. Verder is het zo dat Khabib zn tegenstanders de eeerste ronde(s) gewoon mentaal en conditioneel sloopt, waardoor hij dan staand minder in gevaar komt. Zn striking wordt wel steeds beter!

7 oktober 2018 om 20:12

Dat middenveld van Valencia is trouwens echt ontzettend sterk. Carlos Soler, Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia en Goncalo Guedes, daar kunnen Europese topclubs jaloers naar kijken.

7 oktober 2018 om 20:20

Ik heb Kondogbia echt soms wereldwedstrijden zien spelen. Snap niet dat hij niet verkast naar een Chelsea of United. Speelt enorm sterk en Parejo vindt het waarschijnlijk heerlijk voetballen door de stofzuiger Kondogbia.

7 oktober 2018 om 20:32

Hij is wel geflopt bij Inter terwijl hij daar als grote naam is binnengehaald. Daarnaast heeft Valencia hem vorig seizoen gehuurd en dit seizoen pas gekocht voor 30 miljoen dacht ik. Hij zal daarom niet voor minder dan 60 miljoen wegmogen als hij zo doorgaat en dat vind ik toch wel een gok.

7 oktober 2018 om 20:16

Yes, Vermaelen in de basis! Altijd solide wanneer hij mag starten, dus dat is al een onzekerheid minder. Voortgaan op het elan na die geweldige overwinning op de Spurs!

7 oktober 2018 om 20:21

Dit is best wel een goede opstelling.vermaelen centraal achterin is beter dan op linsback.die valverde blijft echt een rare trainer.hij neemt 19 spelers mee waaronder malcolm en de rest mag op de bank en ja hoor malcom mag als enige op de tribune.hij moet gewoon verdomde de ballen hebben om zulke jonge spelers te laten spelen.nog nooit zo lafaard en een bange trainer gezien bij barca.

Wat heeft hij toch tegen die jongen.hij krijgt niet eens een kans.hier lijkt meer achter te zitten.het lijkt of valverde hem straft,omdat hij willian niet kreeg.dat was waarschijnlijk zijn gewenste speler.

ik heb al gezegd,die valverde is een waardeloze trainer voor jonge spelers.hij is bovendien ook nog eens een leugenaar.hij zei aan het begin van het seizoen dat jonge spelers als alena.miranda en puig zeker kansen zouden krijgen.vergeet even miranda en puig,hij geeft alena niet eens wat speelminuten.

Oh ik kan niet wachten tot xavi of een vergelijkbare trainer voor de groep staat.deze valverde is slechts een passant en lijkt niet de ambitie,de visie en de ballen te hebben om barca en hun jeugspelers beter te maken.

7 oktober 2018 om 20:33

Dat meen je niet?! Wat heeft Malcom die Valverde verkeerd gedaan vraag ik mij af.

7 oktober 2018 om 20:36

Ik weet eigenlijk niet of Rodrigo niet fit is want anders vind ik het vrij raar dat hij op de bank zit. Gameiro en Batshuayi zijn tot nu toe zeker niet geweldig bij Valencia. Wass was bij Celta altijd een uitblinker in grote wedstrijden dus ik had hem ook de voorkeur gegeven boven Soler al kan ik die keuze nog wel begrijpen aangezien Wass nog niet heeft laten zien wat hij kan dit seizoen en Soler gewoon een heel groot talent is.

7 oktober 2018 om 20:43

Tip gooi al je geld op parejo pakt gele kaart

7 oktober 2018 om 20:45

1-2 voor Barca 2x Messi

7 oktober 2018 om 20:46

VAMOS BARCA!

7 oktober 2018 om 20:47

Ongelooflijk zeg

7 oktober 2018 om 20:47

Ja hoor al 1-0 pff

7 oktober 2018 om 20:48

hahah 1-0 nu

7 oktober 2018 om 20:48

Valencia klapt er meteen op 1-0

7 oktober 2018 om 20:48

Nu al 1-0 voor Valencia. Slechte start!

7 oktober 2018 om 20:49

Iemand die nog Pique gratis wilt hebben?

7 oktober 2018 om 20:50

Mijn team zoekt nog een verdediger. Voetballende kwaliteiten zijn niet perse belangrijk, als die maar kan zuipen.

7 oktober 2018 om 20:49

Die piqué is ook zo ontzettend lomp

7 oktober 2018 om 20:50

Ik vind het zo raar dat Sierd de Vos doet alsof hij er echt bij is maar eigenlijk gewoon in een studio in Nederland zit. Het heeft wel iets grappig maar het is eigenlijk ook wel een beetje irritant. Eens zien of ik hem zo een hele avond kan verdragen.

7 oktober 2018 om 20:52

Alles wat Sierd doet heeft wel iets grappigs maar kan ook irritant zijn 😅😅

7 oktober 2018 om 21:01

Vaak wil ik gewoon voetbal kijken en me ook echt focussen op de wedstrijd en dan is die vooral irritant maar nu heb ik hem gewoon aanstaan om half te slapen en een beetje vermaak te hebben. Dan is Sierd wel oké. Al blijf ik het lachwekkend vinden dat zo'n clown wedstrijden van commentaar mag voorzien. De wedstrijd is belangrijk en niet de Sierd de Vos show. Bescheidenheid Sierd de Vos zullen we maar zeggen.

7 oktober 2018 om 20:51

Pique wat is met je aan de hand..je speelde vorige seizoen nog best goed..

7 oktober 2018 om 20:51

Zo slecht verdedigd, iedereen kijkt naar de bal en geen oog voor je tegenstander? Komaan zeg...

7 oktober 2018 om 20:52

binnen 5 minuten bijna 2-0...

7 oktober 2018 om 20:52

Oeh bijna 2-0. Haha hebben Real en Barcelona een afspraak om de league spannend te maken

7 oktober 2018 om 20:53

Zodat Atletico er met de titel vandoor kan gaan

7 oktober 2018 om 20:52

5 min bezig en de verdediging van Barca stort al in

7 oktober 2018 om 20:52

Barca verdedigd echt waardeloos

7 oktober 2018 om 20:52

Die verdediging van barca is echt werkelijk waar om te janken

7 oktober 2018 om 20:52

Pfff wat een geweldige verdediging heeft barca toch.kijk eens aan hoe die speler wordt verdedigd.dat is toch top verdedigen.het enige wat valverde qua tactiek een beetje kon was verdedigen en zelfs dat kan barca niet meer goed uitvoeren.

Je wordt echt gek hoe er wordt verdedigd dit seizoen.bovendien moet er een opvolger komen voor pique.die kan echt niet meer.

7 oktober 2018 om 20:53

Piqué gaat barca gewoon het kampioensschap kosten.. die lomperik is gewoon al debet aan 6/7 verliespunten

7 oktober 2018 om 20:54

Klopt maar Pique gaat hier wel enorm de fout in. Je kan de bal ook gewoon in je eigen goal binnen schieten.

7 oktober 2018 om 20:53

Waanzinnige start van Valencia!

7 oktober 2018 om 20:53

aaai Guedes pijnlijke blessure.

7 oktober 2018 om 20:53

Barcelona spelers spelen in de Liga alsof ze niet betaald krijgen

7 oktober 2018 om 20:54

Dit Barcelona gaat het echt zwaaaaaaaar krijgen willen ze uberhaupt voor de CL gaan..
Met Pique spelen lijkt als of je automatisch met man minder speelt tegenwoordig.

7 oktober 2018 om 20:54

Van kastje naar het muur gespeeld

7 oktober 2018 om 20:55

Had al 3-0 kunnen zijn.. comedy capers wederom achterin

7 oktober 2018 om 20:55

Wow, ben nog niet thuis en zie al 1-0 staan. Sterkte Barca fans. Was een foutje achterin of?

7 oktober 2018 om 20:56

Kun je wel zeggen ja, Pique met een hoofdrol

7 oktober 2018 om 20:57

Piqué loopt te verdedigen als een vrouw wederom en gaat notabene bukken

7 oktober 2018 om 21:01

Pique is waardeloos. Echt een schande.

7 oktober 2018 om 21:00

Ahh jammer, ik vind Pique al een tijdje niet op niveau spelen. Hij was nooit de snelste, maar nu is ie nog langzamer geworden. Thanks voor info.

7 oktober 2018 om 20:57

Pique al bij zo 7-8 goals betrokken

7 oktober 2018 om 20:57

Oefff Valencia gaat hard

7 oktober 2018 om 20:58

Piqué deed wel echt zijn best bij het ontwijken van bij de 1-0 van Valencia.

7 oktober 2018 om 20:59

Dat Valencia gaat nu nog meer verdedigen ..top dit!

7 oktober 2018 om 21:02

Valencia moet niet zo laag staan joh

7 oktober 2018 om 21:03

Suarez staat daar gewoon als een kippenverjager

7 oktober 2018 om 21:04

Valverde en Lopetegui stralen echt niks uit

7 oktober 2018 om 21:06

Dit kon je verwachten .. Valencia wat na die 1-0 nu continu met 8 man gaat verdedigen in de 16 ... lekker weer

7 oktober 2018 om 21:07

Dit is toch penalty?

7 oktober 2018 om 21:07

Lijkt me gewoon een penalty dit

7 oktober 2018 om 21:08

Wat een golazoooo van messi

7 oktober 2018 om 21:08

Messssiii

7 oktober 2018 om 21:08

Messiii who else?

7 oktober 2018 om 21:08

Messsssssiiiii

7 oktober 2018 om 21:09

VAR telt niet als het in Barca hun voordeel is

7 oktober 2018 om 21:09

Messi is Barcelona, Barcelona is Messi.

7 oktober 2018 om 21:09

D10s

7 oktober 2018 om 21:09

GOAT slaat toe! Wat een held is dit gvd

7 oktober 2018 om 21:09

Tja Barcelona heeft wel zo iemand.

7 oktober 2018 om 21:09

Messi weer, begint een beetje een one man team te worden.

7 oktober 2018 om 21:20

Begint?

7 oktober 2018 om 21:10

La pulgaaa!

7 oktober 2018 om 21:10

Wie anders dan Lionel Messi? 1-1!

7 oktober 2018 om 21:10

Messi wat een held ben je! Wat een golazo! Moesten we zonder hem!

7 oktober 2018 om 21:10

Wat een goal!! Ook nog dat poortje bij die pass. Geweldig.

7 oktober 2018 om 21:10

Wow mooie goal van messi.suarez is de nieuwe benzema.hij gaat niet meer veel scoren,maar zal messi wel assisteren.

7 oktober 2018 om 21:10

hou op messi

7 oktober 2018 om 21:11

Boom daar is the one..

7 oktober 2018 om 21:11

Waar zou FC Barcelona zijn zonder Messi? Denk ergens in de buurt van Real die het nu zonder Ronaldo proberen.

7 oktober 2018 om 21:12

Denk armoediger tbh

7 oktober 2018 om 21:15

Veel erger idd, Messi’s creativiteit is ook erg belangrijk, niet alleen de goals.

7 oktober 2018 om 21:20

Messi is alles.

7 oktober 2018 om 21:11

Altijd weer hij, the G.o.a.t

7 oktober 2018 om 21:12

Wat een genie!!

7 oktober 2018 om 21:13

Snap die scheids niet dat hij de VAR niet wilt gebruiken, was een duidelijke penaltie

7 oktober 2018 om 21:14

Nee geen penalty. Var gaf geen toestemming volgens mij

7 oktober 2018 om 21:13

Messi speelt gewoon als Cam. Maar het probleem is we hebben geen spits...

7 oktober 2018 om 21:13

Beste speler allertijden. Messi is 90% van dit Barcelona. Absurd

7 oktober 2018 om 21:17

Waar is Dembele?

7 oktober 2018 om 21:17

Semedo speelt goed. Veel pace zeg

7 oktober 2018 om 21:18

Arthur is ook gewoon een vaste basisspeler aan het worden.. wat een speler

7 oktober 2018 om 21:19

Hoezo mag Suarez daar nog door?
Duwt gewoon de speler omver haha.

7 oktober 2018 om 21:19

Wat een drama invalbeurt van de Rus

7 oktober 2018 om 21:23

Busquets heel wisselvallig voortaan. Speelt nu slecht

7 oktober 2018 om 21:26

Is niet 100% fit

7 oktober 2018 om 21:29

speelde tegen tottenham fantastisch

7 oktober 2018 om 21:33

Ja dat wel. Daarom zeg ik wisselvallig

7 oktober 2018 om 21:27

Suarez is echt op dit seizoen

7 oktober 2018 om 21:41

Hij trekt de lijn door..

7 oktober 2018 om 21:28

Enorm veel balverlies van Suarez. Niet voor het eerst.

7 oktober 2018 om 21:31

Nog 1 goal Leo dan komt mijn voorspelling uit

7 oktober 2018 om 21:31

Koop Mbappe of Hazard aub Barca. Alles behalve Suarez in de spits

7 oktober 2018 om 21:32

Ahahahah geweldenaar sierd!

7 oktober 2018 om 21:32

Allemaal Tamara Goroo opzoeken...😂😂

7 oktober 2018 om 21:32

LOL de Sierd wat een verhaal haahah.

7 oktober 2018 om 21:32

Sierd de Vos

7 oktober 2018 om 21:32

Sierd is weer lekker op dreef

7 oktober 2018 om 21:33

Haha die Sierd is weer op dreef

7 oktober 2018 om 21:33

Wat een clown die Sierd

7 oktober 2018 om 21:33

Beste tip van Sierd ooit

7 oktober 2018 om 21:33

😂😂😂

7 oktober 2018 om 21:33

Ik ga stuk om sierd

7 oktober 2018 om 21:33

Nou, wie is zo aardig om effe Tamara op te zoeken voor ons lol.

7 oktober 2018 om 21:43

Zojuist gedaan, aanrader!

7 oktober 2018 om 21:33

Wat een geweldenaar is die Sierd, maakt deze saaie voetbaldag helemaal goed!

7 oktober 2018 om 21:34

Niks gelogen hoor wat een lichaam 😜

7 oktober 2018 om 21:34

Het was de moeite waard Sierd !

7 oktober 2018 om 21:34

Nou jongens even in de rust allemaal Tamara Goro opzoeken 😂

7 oktober 2018 om 21:36

Na tien waanzinnige minuten van Valencia eigenlijk constant Barcelona als bovenliggende partij. Arthur op het middenveld is een verademing, Semedo speelt een aardige wedstrijd (maar doet naar mijn mening teveel met de bal aan de voeten). Misschien dat Ousmane Dembélé geschikt is om wat meer ruimte te creëren...

7 oktober 2018 om 21:41

Helaas heb ik die 10 minuten gemist, maar voor de rest heeft Barca het onder controle. Ik zou graag Dembele op rechtsbuiten willen zien en Messi op CF.

Rakitic valt me iets tegen vandaag.

7 oktober 2018 om 21:45

Coutinho speelt zeker niet slecht, maar had graag gezien dat hij wat gevaarlijker voor de goal wordt. Heeft een zeer goed schot, laat m dat gebruiken

7 oktober 2018 om 21:51

Dit is de reden waarom investeren in goede backs zo noodzakelijk is, voor zulke wedstrijden kunnen alleen de vleugel verdediger/middenvelders het openbreken van de zijkant. Maar met Semedo die nog steeds bang is de bal te verliezen ( en hij heeft de kwaliteiten niet voor de paas) of Alba die zonder inspiratie speelt, alleen maar op energie, heb je gewoon niet genoeg aan.

7 oktober 2018 om 21:36

De knetter, die Garay word wel goed verwend zeg! Misschien moet ik ook maar voetballer worden?

7 oktober 2018 om 21:38

Meiden kom niet amateursvoetbal bezichtigen ...😂

7 oktober 2018 om 21:36

Suarez Suarez ... buiten je assist op Messi was je weer dra ma tisch ! Werkelijk elke aanval in de 1ste helft stopt bij Suarez .. klutsballen, passing , combinaties en eindpasses .. alles is niet best wederom .. werkt wel hard maar te veel balverlies helaas

7 oktober 2018 om 21:37

Heb Tamara even opgezocht, Sierd bedankt hè!

7 oktober 2018 om 21:40

Waren goeie billen of niet? 😂

7 oktober 2018 om 21:43

Die garay kan trots zijn als hij 's ochtends naast zich kijkt

7 oktober 2018 om 21:45

Niks mis mee!

7 oktober 2018 om 21:48

Haha zeker waar

7 oktober 2018 om 21:39

Ik zou Dembele inbrengen voor meer variatie en diepte ! Zit veelal potdicht achterin bij Valencia! Goed georganiseerd .. 2de helft zal je meer ruimte krijgen !

7 oktober 2018 om 21:43

Welke diepte? Valencia staat met 11 man in de 16.

7 oktober 2018 om 21:45

Ff vraagje aan de mensen wie kijken; wie is ds betere en zien jullie barca nog winnen? Heb namelijk een betje gelegd

7 oktober 2018 om 21:46

Lastig om te zeggen, maar ik denk een gelijkspel.

7 oktober 2018 om 21:47

Barca is beter, maar Valencia komt er een paar keer goed uit en kan zo maar is een keer vallen voor Valencia.

7 oktober 2018 om 21:49

Valencia goed verdedigend en paar goeie kansen en Barcelona te afhankelijk van Messi..de vraag is dus of Messi nog zin heeft tweede helft..

7 oktober 2018 om 21:50

even pagga slaan op tamara

7 oktober 2018 om 21:58

Ik heb het net in de rust gedaan pfff

7 oktober 2018 om 22:02

Haha wie is dat da

7 oktober 2018 om 21:53

Coutinho geef hem dan af aan Messi...

7 oktober 2018 om 21:56

Suárez.. heb er geen woorden meer voor. Hoop echt dat hij beter gaat presteren. Zie hem niet snel weg gaan aangezien die er goed in zit bij Messi

7 oktober 2018 om 21:59

Pique is geweldig

7 oktober 2018 om 21:59

Mijn hemel Pique... wat ben je slecht

7 oktober 2018 om 22:03

Echt zielig voor Messi, hij is de enige die wat kan flikken voorin

7 oktober 2018 om 22:11

Sinds neymar weg is, is dat al t geval

7 oktober 2018 om 22:04

Die Parejo kan ook wel smerig zijn, blijft aan het shirt van Coutinho trekken alsof het een paard is.

7 oktober 2018 om 22:05

Moest hem stoppen hé, is maar een shirt

7 oktober 2018 om 22:13

Dat is gewoon ook heel degoutant als je blijft trekken he, Medal.

7 oktober 2018 om 22:07

Pique en Suarez zijn zo ontiegelijk slecht deze wedstrijd. Busquets gewoon heel slecht. Rommelige fase

7 oktober 2018 om 22:10

Rakitic niet te vergeten

7 oktober 2018 om 22:22

Speelt prima

7 oktober 2018 om 22:08

Vier verkeerde passes binnen de minuut bij Barca. Tjonge jonge, wat kunnen ze soms toch echt knoeien als een bende amateurs.

7 oktober 2018 om 22:09

Haal Rakitic maar naar de kant en schakel naar een 4-2-4 met Dembélé op rechts.

7 oktober 2018 om 22:10

Pff Suarez hoelang mag hij nog blijven door schutteren.? Krijg gewoon medelijden met hem..

7 oktober 2018 om 22:20

Hij zit niet in vorm inderdaad, maar geen spits die zo hard werkt als Luisito. Altijd laten staan zolang zijn benen het aankunnen

7 oktober 2018 om 22:10

Shiit Rodriquez komt ook nog eens in..ben altijd bang voor hem als we tegen Valencia spelen.

7 oktober 2018 om 22:13

Jullie hebben nog Malcolm, Dembele

7 oktober 2018 om 22:16

Malcolm zit jammer genoeg in de tribune, want onze laffe coach heeft iets tegen Malcolm

7 oktober 2018 om 22:12

Bij Barca geven ze een vermoeide indruk zo te zien..

7 oktober 2018 om 22:12

Dembele moet erin komen, Valencia speelt ni vrij hoog, maar Barca mist snelheid in de aanval, niemand die diep kan lopen

7 oktober 2018 om 22:14

Ziet valverde niet dat er wissels nodig zijn?

7 oktober 2018 om 22:15

Valencia heeft goed naar Mourinho gekeken. Maar hebben tenminste niet zo’n zaad verdediging

7 oktober 2018 om 22:17

Wat??? Coutinho lol

7 oktober 2018 om 22:17

Schiet dan Coutinho

7 oktober 2018 om 22:18

Coutinho....😥

7 oktober 2018 om 22:18

Coutinho jesus...schiet dan gewoon!!

7 oktober 2018 om 22:19

Arthur en Semedo de beste aan barca kant vandaag

7 oktober 2018 om 22:19

Coutinho schiet gewoon in 1x

7 oktober 2018 om 22:19

Coutinho jongen wat ben je allemaal aan het doen.je krijgt echt geen minuut om te schieten hoor.het is aannemen en gelijk boem.niet denken,maar doen.

7 oktober 2018 om 22:19

Staat er een verbod op schieten vandaag?

7 oktober 2018 om 22:22

Er staat een serieuze witte muur in de weg :D

7 oktober 2018 om 22:22

Serieus Kondogbia eruit?

7 oktober 2018 om 22:24

Vond m niet heel geweldig vandaag

7 oktober 2018 om 22:22

Het is echt ongelooflijk dat elke godvergeten wedstrijd alles weer van Messi moet komen .. geen 1 andere speler van dit barca gaat wat forceren of een goal maken.. geen Coutinho geen Suarez geen middenvelder .. niente nada! Je wordt er zo echt moedeloos van ..

7 oktober 2018 om 22:22

Wanneeeeer ga je eens wisselen Valverde, die man is toch niet goed bij zn hoofd

7 oktober 2018 om 22:23

Valverde wisselt nooit voor min 80,

7 oktober 2018 om 22:23

Edit:Messi is 100% van Barcelona

7 oktober 2018 om 22:23

Vidal gaat gek worden

7 oktober 2018 om 22:23

Haha, iets te opzichtig van Suarezje

7 oktober 2018 om 22:24

Kan Valverde mr bean niet vervangen. Wat een clown

7 oktober 2018 om 22:29

Valverde denkt van ' wij hebben balbezit dus is alles goed geen wissels nodig '

7 oktober 2018 om 22:26

Na 83e minuut de eerste wissel bij Barca...

7 oktober 2018 om 22:26

Coutinho overrated. Heeft af en toe leuke momentjes, maar is echt een momenten voetballer

7 oktober 2018 om 22:27

Hou op lol

7 oktober 2018 om 22:30

Zie liever een Eriksen is veel completer

7 oktober 2018 om 22:27

83ste min, 1e wissel terwijl zoveel barca spelers op zijn....

7 oktober 2018 om 22:27

ennnnnnn Suarez laten we staan........

7 oktober 2018 om 22:27

Coutinho? Serieus?

7 oktober 2018 om 22:28

WANNEER durft Valverde ooit Suarez eruit te halen?!

7 oktober 2018 om 22:30

Pogba heeft echt geen plek in dit Barcelona elftal

7 oktober 2018 om 22:31

Met Arthur zit er wel weer wat meer muziek in, eindelijk. Maar het moet nog beter worden, dat zal wel beteren met de tijd.

7 oktober 2018 om 22:33

Maar waarom haalt hij hem nu eruit? Want hij speelt veel beter dan Rakitic en ook beter Busquets

7 oktober 2018 om 22:37

Onze laffe vriend Valverde wisselt zn maatjes Rakitic en Suarez sowieso nooit, hoe matig ze ook spelen

7 oktober 2018 om 22:39

Ja, onbegrijpelijk eigenlijk. Rakitic was niet zo goed vandaag, kon best gewisseld worden. Weer niet gewonnen in La Liga, vreemd toch.

7 oktober 2018 om 22:32

Je haalt je best presterende speler na Messi eraf... Echt die Valverde mag van mij vandaag nog ontslagen worden

7 oktober 2018 om 22:32

Arthur is binnen 1 jaar een onbetwiste basisspeler als hij zo doorgaat. Het talent druipt er vanaf. Niet te geloven dat hij vorig seizoen nog in Brazilië speelde, lijkt gewoon uit La Masia te komen.

7 oktober 2018 om 22:32

Altijd Messi die het moet doen. Ik word er echt ziek van

7 oktober 2018 om 22:33

Suarez zijn passing is echt dramatisch

7 oktober 2018 om 22:34

6 wissels is toch automatisch 3 minuten extra tijd? OF werden er maar 4 of 5 wissels toegepast totaal?

7 oktober 2018 om 22:37

Barca wisselde maar 2 keer

7 oktober 2018 om 22:39

barcelona laat weer punten liggen. Het wilt maar niet lukken bij Barca en real madrid. Wel is het zo dat barca de moeilijke tegenstanders nog moet sevilla nog bijvoorbeeld maar real madrid laat zien dat elke tegenstander moeilijk is voor ze.

Barca heel dominant in het balbezit maar geen goals en het zelfde bij real madrid veel balbezit maar geen doelpunten. Ik denk wel mdat het met beide ploegen goed zal komen even de draai weer oppakken.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Barcelona is koppositie definitief kwijt na nieuwe tegenvaller
Barcelona lijkt de kluts even kwijt te zijn in LaLiga. Het elftal van coach Ernesto Valverde kwam zondagavond in de uitwedstrijd tegen Valencia niet verder dan een gelijkspel en bleef daardoor voor de vierde competitiewedstrijd op rij zonder overwinning: 1-1. Lees verder

0 fans
Aanvaller, 23 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren