0
1
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Eerste Divisie
Datum: Maandag 5 november 2018
Tijd: 20:00 uur
Scheidsrechter: L. Cantineau
Stadion: Jan Louwers Stadion (Eindhoven)
Toeschouwers: 493
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
5 november 2018 om 19:08

Wordt de wedstrijd uitgezonden?

5 november 2018 om 19:35

Ja op open kanaal van fox en fox 1

5 november 2018 om 19:49

Mooi man bedankt.

5 november 2018 om 19:10

Benieuwd wat het gaat worden. Bij PSV spelen nu net iets teveel namen waar ik m'n twijfels bij heb. Dan maar hopen dat Romero het op zijn heupen heeft vandaag. Of hopen dat Catic lekker de ruimte krijgt. Die jongen is namelijk echt ongelofelijk snel.

5 november 2018 om 19:16

Heeft ook te maken met de Youth League wedstrijd van morgen. Maar inderdaad, weinig aansprekende spelers vanavond. Snap niet waarom Ihattaren niet gewoon speeltijd krijgt bij Jong PSV. Ontwikkeling staat voorop. Zo lopen er nog wel een aantal gasten bij o19 die echt wel beter zijn of kunnen worden dan een aantal die er nu lopen.

5 november 2018 om 19:23

Aan de ene kant snap ik het wel omdat Onder 19 ergens voor speelt en Jong PSV niet echt maar toch zou ik liever de echte talenten hier zien en niet spelers als Frey of Duarte. Je speelt deze wedstrijd nu met spelers die bij PSV spelen omdat ook jeugdteams er 11 op moeten stellen en niet met spelers die echt voor het eerste gaan. Natuurlijk kun je niet overal 11 toptalenten hebben maar ik heb toch liever dat er spelers doorgeschoven worden.

5 november 2018 om 19:29

Natuurlijk heeft Ihattaren meer aan een Youth League wedstrijd maar normaal gesproken zit hij ook niet bij Jong. Er moet inderdaad meer doorgeschoven worden.

5 november 2018 om 19:23

Hopen op de 6e op rij. Come in den bosch

5 november 2018 om 20:06

Dit wint Den Bosch natuurlijk tegen deze opstelling.

5 november 2018 om 20:11

Voor de zoveelste keer........ wat is die Soulas on-ge-loof-lijk slecht. Hij kan gewoon niet bewegen, heeft 0 techniek, geen enkel inzicht, traag als een slak, gewoon helemaal niks. Ja, hij is lang, maar koppen kan ie ook niet. Een duel winnen heb ik hem ook nog niet zien doen. Dat hij een PSV shirt aan heeft is een grote schande.

5 november 2018 om 20:22

Inderdaad een erg zwakke verdediger die het niet gaat maken bij PSV.

5 november 2018 om 20:28

Niet alleen bij PSV gaat hij het niet redden. Überhaupt betaald voetbal zit er voor hem niet in. Zelfs in het plaatselijke bier-elftal zou ik me nog kapot aan hem ergeren.

5 november 2018 om 20:31

Haha, kan me nog herinneren dat hij best heel aardig begon toen hij bij PSV kwam. Meen in de o19 toen. Maar die jongen kan er echt niks van he.

5 november 2018 om 20:38

Den Bosch gaat nog scoren.

5 november 2018 om 20:46

Wat aan zaadloze pot tot nu toe. Psv kan niet beter met het B garnituur en Den Bosch zakt lekker terug tot eigen helft. Zet toch gewoon vol druk, die verdediging van Psv kan er helemaal niets van.

5 november 2018 om 20:50

Pfff, nah wat zal ik doen? Tweede helft nog meepikken, of verknal ik dan mijn avond......

Eigenlijk hebben we niks gezien. Ik dacht Romero eens goed te kunnen bekijken, maar op 1 leuke hakbal na, heeft ook hij niets kunnen doen. Ligt zeker niet alleen aan hem. Er staat gewoonweg te weinig kwaliteit in het veld. Oh ja, ik was nog vergeten dat Soulas ook het liefst alles door een ander laat opknappen. Zou hij ook een pass van over de 5 meter kunnen geven?

Dit alles maakt me nieuwschierig! Ik neem de tweede helft ook nog eventjes mee😜.

5 november 2018 om 20:58

Bij mij speelt exact dezelfde gedachte. Ik ga lekker Rambo kijken. Als Jong PSV niet op volle sterkte is ben je alleen bezig met je ogen mishandelen.

5 november 2018 om 20:56

Matige wedstrijd met een slechte centrale duo bij PSV. Hoe ik deze wedstrijd bekijk vraag ik mij af of het wel verstandig is om Romero bij zulke wedstrijden te laten spelen. Conditioneel natuurlijk belangrijk maar het niveau ligt zo laag dat je nauwelijks kan uitblinken. Met ze tienen voor de bal gaan en die dan zo snel mogelijk verliezen. Een reeks van zulke wedstrijden is een aanslag op je zelfvertrouwen en kan dus echt negatief werken. En dat op kunstgras en in een leeg stadion. Hopen dat die jongen snel ritme op doet en niet lang in de KKD hoeft te voetballen.

5 november 2018 om 21:40

Echt, jongens, die Soulas....... gewoon lachwekkend. Doelpunt voor Den Bosch. Soulas springt niet eens. Volgens mij heeft hij geen idee wat er gebeurd. Eerder al oliedom balverlies wat al de 0-1 had moeten zijn. Wat een verschrikking. Geef die beste jongen aub een gratis ticket terug naar Frankrijk. Misschien is jeu de boules wat voor hem.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Jong PSV krijgt in slotfase deksel op de neus; Romero speelt hele duel
FC Den Bosch heeft de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie overgenomen van Almere City. Het team van trainer Wil Boessen had maandagavond aan een laat doelpunt van Stefan Velkov voldoende om de beloften van PSV op de knieën te krijgen: 0-1. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren