3
5
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Eredivisie
Datum: Zondag 16 september 2018
Tijd: 14:30 uur
Scheidsrechter: P. van Boekel
Stadion: Abe Lenstra Stadion (Heerenveen)
Toeschouwers: 15500
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
16 september 2018 om 13:33

Kuwas gepasseerd door van de water iemand uitleg?

16 september 2018 om 14:55

Van der Water is een goede speler maar niet zo goed als Kuwas. Ik denk eerder dat het om rust gaat, misschien gunt hij Kuwas die rust.

16 september 2018 om 15:00

Rust na 4 wedstrijden? Lijkt me sterk.

16 september 2018 om 16:24

Heb niets officieels voorbij zien komen maar ik durf wel een gokje te doen. Enerzijds om Kuwas scherp te houden en anderzijds om V/d Water te belonen. Kuwas presteert niet op het niveau wat hij vorig jaar liet zien; loopt iets teveel met de bal en vertraagt daarmee het spel. Niet dat hij het slecht doet, maar Kuwas zit momenteel niet op het niveau wat wij Heraclieden van hem (mogen) verwachten. V/d Water liet in de voorbereiding zien dat hij een prima vervanger is, dus dan gun je die ook af en toe speeltijd lijkt me. De trainer van Heracles, Wormuth, heeft al meerdere keren aangegeven dat een stuk of 15/16 spelers dicht op elkaar zitten qua niveau. Plaats je het in dat perspectief, dan is de basisplaats voor V/d Water verklaarbaar.

Edit: NOS Studio Sport Eredivisie had het erover dat Kuwas op de bank zat omdat hij deze week een wedstrijd voor Curacao heeft gespeeld. Ik vind dat zelf een beetje een rare gedachtengang, omdat er genoeg spelers zijn die doordeweeks een wedstrijdje speelden, maar het zou kunnen natuurlijk.

Edit 2: inmiddels heeft de Heracles-watcher van de Tubantia, Fardau Wagenaar, het volgende hierover geplaatst op de website van de Tubantia: „er zijn hier twee redenen voor”, zei trainer Frank Wormuth. „kuwas heeft een interland gespeeld, is tien dagen weggeweest en ik heb geen enkel idee hoe het met zijn conditie en fitheid is gesteld.”

16 september 2018 om 15:51

Hoe kan dit ooit hands zijn Van Boekel?

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Heracles Almelo imiteert Feyenoord in spektakelstuk tegen Heerenveen
In een waar spektakelstuk heeft Heracles Almelo zondag de derde overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van trainer Frank Wormuth gaf op bezoek bij sc Heerenveen driemaal een voorsprong uit handen, maar wist uiteindelijk toch met 3-5 te winnen. Lees verder

40 fans
Middenvelder, 28 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren