1
2
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Ligue 1
Datum: Zaterdag 11 mei 2019
Tijd: 17:00 uur
Scheidsrechter: F. Batta
Stadion: Stade Raymond-Kopa (Angers)
Toeschouwers: 14728
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
11 mei 2019 om 17:47

Hoe gek het ook klinkt voor sommige mensen. Ik mis eigenlijk Neymar in Barcelona shirt. Ik vond hem vooral in 2015 echt geweldig en zelfs 2016 was hij nog prima in vergelijking met Coutinho. Barcelona heeft gewoon iemand van Neymar's kaliber hard nodig momenteel om wedstrijden te winnen waar Messi minder tot spelen komt of als hij uit vorm raakt. We hebben naast Messi een man van glas waar je absoluut niet op kan rekenen en een spits die te wisselvallig is. Neymar is te goed voor niveau van Frankrijk.

11 mei 2019 om 17:53

Het blijft zo jammer dat Neymar besloot weg te gaan, en vooral om naar Frankrijk te verkassen. Hij was de enige die Messi deels kon vervangen toen laatstgenoemde geblesseerd of uit vorm was.

11 mei 2019 om 18:00

Jap, ik baalde enorm ervan, omdat Messi en Suarez ook veel meer leken te genieten van het spelletje met Neymar erbij. Ondanks dat het niet altijd een Neymar in vorm was had je tenminste nog veel meer aan hem doordat hij verdedigers zoek kon spelen. Je kon niet ogen op alleen Messi houden destijds, want dan was je opeens Neymar kwijt. Barcelona begint langzaam de Argentinië van tegenwoordig te worden. Naast paar mooie spelers zijn ze te afhankelijk van Messi gaan worden. Je ziet ook zelden dat Neymar plezier lijkt te hebben in Frankrijk. Van mij is hij welkom haha.

11 mei 2019 om 18:05

Persoonlijk weet ik niet of ik hem met open armen weer welkom heet. Aan de andere kant, sportief gezien is het wel nodig, hij werd gezien als de vervanger van Messi...

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

VIDEO - Neymar gaat viraal met bizarre passeerbeweging tegen Angers
https://www.voetbalzone.nl/social_item. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren