2
0
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: UEFA Champions League
Datum: Dinsdag 5 december 2017
Tijd: 20:45 uur
Scheidsrechter: C. Thomson
Stadion: Camp Nou (Barcelona)
Toeschouwers: 48336
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
5 december 2017 om 19:55

Cillessen is de basis wat is er met Ter Stegen?

5 december 2017 om 19:56

rust voor villareal net als messi!

5 december 2017 om 20:02

Barça is al geplaatst.. geen risico's en zo kan Cilissen ook eens onder de lat. Zal deugd doen

5 december 2017 om 19:57

Barça speelt hier met veel spelers uit het B-team. Erg spijtig dat er geen jeugdspelers bijzijn, zelfs niet op de bank..

5 december 2017 om 20:01

Erg zonde dat Roberto niet de kans krijgt om op het middenveld te spelen. EV stelt me wel hier teleur tbh

5 december 2017 om 20:01

Volstrekt belachelijk dat Valverde geen B-spelers heeft opgeroepen voor deze wedstrijd. Gaat nergens meer over en deze jongens kunnen de ervaring op dit niveau goed gebruiken. Dus had vandaag graag Cucurella, Palencia, Aleñá en misschien zelfs Abel Ruiz willen zien. Weet dat Barcelona B al haar spelers hard nodig heeft aangezien het niet erg lekker draait de afgelopen maand, maar dit is een unieke mogelijkheid. Weet nog dat Barcelona tegen Bate Borisov met elf La Masía-spelers speelde toen het al zeker was van groepswinst.

Werkelijk, je speelt nergens meer om en dan ga je alsnog met zoveel spelers uit het eerste elftal spelen? Kom nou. Misschien is dit wat extreem, maar van mij had het best gemogen:

Cillessen; Semedo, David Costas, Vermaelen, Cucurella; André Gomes, Oriol Busquets, Aleñá; Arnaíz, Paco Alcácer, Denis Suárez. Uiteraard gewoon in een 4-3-3.

5 december 2017 om 20:08

Niks meer aan toe te voegen helemaal mee eens

5 december 2017 om 20:10

Snap je zeker, maar spelers als Cillessen, Digne, André Gomes, Denis, Paco Alcacer, Aleix Vidal verdienen in mijn ogen ook kansen ! Uiteraard moet de jeugd een kans krijgen maar welk signaal geef je aan Digne, Gomes etc dat ze aan de kant worden geschoven voor jonge kerels? Ben het wel eens dat Rakitic, Suarez wel mochten rusten. Zij spelen zeker genoeg.

5 december 2017 om 20:15

Waarom zou je spelers als Vidal en Gomes nog meer kansen geven als zij het niet verdienen? Ze hebben beide genoeg kansen gekregen, maar beide hebben laten zien niet het niveau te bezitten voor Barcelona. Geef dan op zijn minst kansen voor de jeugd om te laten zien wat zij kunnen.

5 december 2017 om 20:29

Gomes speelde onder EV veel beter dan onder LE. Gomes mag imo wat meer spelen om te kijken hoe hij speelt, 1x in de 10 wedstrijden spelen maak je geen progressie.

5 december 2017 om 20:47

Gomes hoort inderdaad meer minuten te ten koste van Raketic die dit jaar helemaal niks presteert (jammer genoeg), maar wel elke wedstrijd een basisplaats heeft. Zelfs Paulinho krijgt naar mijn mening te veel minuten, maar die is nog redelijk belangrijk met zijn doelpunten.

5 december 2017 om 20:11

Dat zou mooi zijn geweest. En dan in de tweede helft Abel Ruiz, Cuenca en Palencia laten debuteren. Jammer genoeg heeft hij geen enkele jeugdspeler meegenomen

5 december 2017 om 20:19

Volgens mij zijn er maar 3 jeugdspelers die uberhaupt in de CL selectie zitten. De rest kan niet opeens opgenomen worden in de selectie. Verder wel met je eens hoor.

5 december 2017 om 20:34

Je mag gewoon jongens oproepen die je hebt ingeschreven voor de Champions League. Helaas zitten Abel Ruiz en Palencia daar niet tussen, maar de rest zou je gewoon op kunnen roepen (en opstellen). En mocht dat inderdaad een regel zijn, dan had je alsnog die jongens later in kunnen brengen.

5 december 2017 om 21:37

Je speelt nergens meer om? Je speelt om geld en om sommige spelers wat meer ritme en vertrouwen te geven. Het is geen FIFA spelletje en ik snap dat het voor wat pre puberale jochies simpel lijkt maar Barcelona trainen is niet hetzelfde als op vz posten natuurlijk

5 december 2017 om 20:17

Je kan met dit elftal helemaal niks meer opbouwen aan je toekomst als barca zijnde. Gomes, Vermaelen, Alacacer en Vidal zie je volgend jaar helemaal niet meer bij Barcelona. Deze jongens komen gewoon tekort. Je had het best het vertrouwen kunnen geven aan je B spelers in plaatst van de bovengenoemde overbetaalde spelers. Die B spelers had je vertrouwen kunnen geven waar je veel meer in de toekomst zult hebben.

5 december 2017 om 20:31

Mooi om Denis op het middenveld te zien en Gomes gun ik ook wel minuten. Ik snap echt niet waarom Suarez en pique starten, totaal niet nodig. Arnaiz ipv Suarez had gekund en Costas ipv Pique.

5 december 2017 om 20:43

Pique blessure vandaag is letterlijk een verlies tegen Villareal.

5 december 2017 om 20:47

Die spelers zijn niet ingeschreven voor Barca in de CL

5 december 2017 om 20:41

Kom op Barca. Thuis verliezen kan echt niet. Ook niet als het nergens overgaat. Juventus is namelijk wel afhankelijk van het resultaat hier. Als Sporting wint moet Juve in Athene winnen. Gelijkspel is genoeg hier,

5 december 2017 om 20:50

Pfff wat een laffe trainer is die valverde toch.het is een duel die toch nergens meer om gaat en dan helemaal geen barca b spelers.en alweer altijd die rakitic wordt er echt helemaal gek van.waarom in hemels naam toch niet sergi roberto op die plek.ik begrijp ook niet waarom hij semedo laat spelen die geel op zak heeft en de volgende wedstrijd mist.

Ik begrijp deze man gewoon niet meer.het is een trainer die geen jeugdspelers gebruikt,een trainer die geen ballen toont en altijd op veilig speelt.kan echt niet wachten voordat er een type guardiola voor de groep staat.het is hopen dat xavi snel die trainercursus volgt en zijn papieren haalt.

5 december 2017 om 20:58

Digne en Semedo mogen wat mij betreft veel meer zonder bal diep gaan. Die krijgen alle ruimte!

5 december 2017 om 21:00

Matig team eigenlijk wat er nu speelt bij barca als je zo zit te kijken .. wordt na dit seizoen echt tijd voor wat grote namen gezien Valverde toch niet besluit om de jeugd wat meer kansen te geven.. je speelt nu met een Suarez uit vorm .. rakitic nog zwaarder uit vorm.. Alcacer is gewoon niet barca waardig en Vidal mag in de winter vertrekken al.. hoop dat Denis zich een x gaat onderscheiden vandaag want daar zie ik nog wel de nodige potentie in.. André Gomes ook weg doen in de winter graag .. heb je werkelijk waar niks aan..

5 december 2017 om 21:09

Zou die Suarez weten wat buitenspel is ? Het is ongekend hoeveel hij buitenspel staat per wedstrijd .. frustrerend om te zien gewoon.. erger me de laatste tijd er dood aan.. snap dat het op een randje voetballen is maar dit wordt wel erg amateuristisch

5 december 2017 om 21:20

Ben klaar met sommige supporters hier.. Je eindigt 1st in een groep met Juve, je staat 1st met 4 punten als ik me niet vergis en je hebt nog niet verloren. Sommige blijven zagen en klagen, wees eens tevreden? Mensen willen hier Barca -19 zien...

5 december 2017 om 21:26

Goed verhaal knul.. leuk voor je.. als je barca volgt en ook werkelijk kijkt snap je waarom supporters als ons zulke dingen zeggen .. je neemt niet zo snel genoegen met alleen resultaten .. ga verder ook niet in discussie als je blijkbaar niet snapt wat de issue is van het tactisch falen van Valverde elke keer weer ..

5 december 2017 om 21:47

Precies als Barca supporter mag je best kritisch zijn ook al win je met 8--0 het spel moet goed zijn

5 december 2017 om 21:31

We zijn verwent😂 ik ben al blij dat we met deze selectie nog mee doen om de prijzen..

5 december 2017 om 21:53

Precies dit.. zoals ik al eerder had aangegeven .. Messi , Ter Stegen en Umtiti en een altijd sterke Busquets zijn de reden dat barca nog resultaten boeken .. verder wordt alles daardoor goed verbloemt .. veel spelers zwaar uit vorm en veel spelers geen barca materiaal .. tel daarbij wel wat blessures en je mag God op je blote knieën bedanken dat we nog overal meedraaien .. maar voor hoelang ?

5 december 2017 om 22:01

Ik denk dat als we idd versterking halen voor middenveld, denk aan coutinho of oziel. En dembele terug komt van blessure dat je dan toch wel lekker elftal hebt. De achter linie is sws onze sterkste linie dit seizoen daar hoef je niet veel aan te doen. Echter is het middenveld met rakitic gewoon heel zwak. Zet Roberto er in en haal coutinho er bij en je hebt gewoon middenveld van wereldtop. Als je dembele dan vanaf links laat spelen en Suárez echt in de punt van de aanval, heb je ook een goede aanval. Alleen wat mij stoort is onze bank.. Maarja eerst even bekijken wat er in de winter gebeurd...

5 december 2017 om 21:23

Jezus wat een achterlijke overtreding van Semedo, wat hem de volgende wedstrijd kost -.-

5 december 2017 om 21:24

Komt die Semedo uit een EI ofzo ? En wat is die Valverde dom om hem op te stellen btw.. als hij op scherp staat .. echt het ene naar het andere domme tactische besluit wat die vent doet..

5 december 2017 om 21:34

Uiteraard is Luis Suarez het slechtste van het veld. Verkopen.

5 december 2017 om 21:39

Meer ex-Ajax spelers dan spelers van La Masia in de basis.... Waar gaat het heen met Barca ?

5 december 2017 om 21:44

Graag Messi erin om me toto te redden

5 december 2017 om 22:01

Haha zelfde gedachte

5 december 2017 om 21:44

weer eens duidelijk dat Alcacer, Vidal en Gomes gewoon veel te kort komen. Semedo met een domme actie en zal volgende wed in cl niet spelen. Overigens speelt hij wel goed. Rakitic speelt ook wel oe als controleur.

5 december 2017 om 21:55

Het is toch niet te geloven dat je op de vleugels met Paco Alcacer en Aleix Vidal speelt.. wat een misselijke opstelling zeg

5 december 2017 om 21:57

Vidal, André Gomes en Alcacer zijn echt tranentrekkend .. hoe kunnen zulke spelers bij barca terecht komen vraag ik mij af ? Werkelijk waar om te janken.. 1 schot op doel in 45 minuten .. dat zegt al genoeg .. rakitic voegt weinig toe al is hij verdedigend wel sterk bij vlagen .. maar niemand van deze spelers gaat scoren .. Messi moet zoals altijd weer voor balans en impulsen zorgen ..

5 december 2017 om 22:22

Vidal is weinig meer dan een breedtespeler. Prima om daarvoor te hebben. André Gomes heeft wel de kwaliteiten, maar sinds hij bij Barça speelt, lijkt ieder veld te groot voor hem. Hij verdrinkt meer dan dat hij voetbalt.

5 december 2017 om 22:02

Vraag me toch af waarom barca altijd zoveel geld betaald voor sub toppers. Je had gewoon een tolisso voor 30 mil kunnen halen..

5 december 2017 om 22:04

Paco 1-0!

5 december 2017 om 22:05

Moment van de wedstrijd: Vidal wordt gewisseld.

5 december 2017 om 22:07

Haha mooi moment

5 december 2017 om 22:10

Maakt sporting nog kans op een goal?

5 december 2017 om 22:21

Messi dacht even dat Alba er stond inplaats van Digne hehe

5 december 2017 om 22:23

Snap niet waarom je Messi er in gaat zetten nu... begin dan met hem en haal hem er nu uit...

5 december 2017 om 22:30

Ik erger me echt maximaal aan die André Gomes .. die vent is zo ontzettend lomp.. geen pass komt aan..

5 december 2017 om 22:36

hahahaha wat is dit toch lullig voor die jongen..vooral omdat hij voor de eerste wedstrijden tegen Barca al wat uitspraken had gemaakt over wat die zal doen als hij tegen Barcelona zou scoren. Namelijk lachen voor de voorzitter's gezicht hahah.

5 december 2017 om 22:37

Denis speelde best matig, maar heeft wel weer netjes 2 assisten.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Jasper Cillessen zit Bas Dost dwars; Juventus vervult plicht
Barcelona heeft de groepsfase van de Champions League in stijl afgesloten. Het team van Ernesto Valverde boekte een degelijke zege op Sporting Portugal, dat zodoende niet bij de eerste twee in Groep D eindigde. Lees verder

282 fans
Keeper, 29 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Barcelona 1 0 0 0
2016/2017 Barcelona 1 0 0 0
2016/2017 Ajax 2 0 0 0
2015/2016 Ajax 33 0 0 0
2014/2015 Jong Ajax 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Mignolet staat voor vertrek: ‘De komende dagen zullen doorslaggevend zijn’

De recordaankoop van Alisson lijkt definitief het einde van de periode van Simon Mignolet bij Liverpool in te luiden. De doelman annex Belgisch international was zijn basisplaats op Anfield al kwijtgeraakt...Lees verder

7.9
Jasper Cillessen was tijdens de laatste ontmoeting tussen Barcelona en Sporting Portugal 'Man Of The Match' met een 7.9.

Nabeschouwing

Poll

Wie dachten onze bezoekers dat er ging winnen?

Barcelona
 
 
 
 
0%
 
Gelijkspel
 
 
 
 
0%
 
Sporting Portugal
 
 
 
 
0%
 
Totaal aantal stemmen: 0
Leden van Voetbalzone kunnen wedstrijden voorbeschouwen.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren