2
4
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Zondag 14 januari 2018
Tijd: 20:45 uur
Scheidsrechter: José González
Stadion: Reale Arena (Donostia-San Sebastián)
Toeschouwers: 23212
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
14 januari 2018 om 19:48

Hopelijk gaat Barcelona eindelijk een keer daar uit winnen. En zoniet dan is er ook geen man overboord met deze riante voorsprong

14 januari 2018 om 19:49

Barca speelt dit seizoen niet altijd geweldig maar vooral stabiel, maar wat ze tegen Celta hebben laten zien was echt niet normaal qua niveau.

Daarom ben ik zeer benieuwd naar deze wedstrijd. Toch een ploeg die Barca heel moeilijk zou kunnen maken.

14 januari 2018 om 19:55

De wedstrijd tegen Celta was inderdaad abnormaal goed. En dan sluit Philippe Coutinho straks ook nog aan, dan begint het toch wel angstige vormen aan te nemen. Ben nog altijd geen voorstander van die 4-4-2, misschien dat de komst van Coutinho en de terugkeer van Dembélé wat verandering daarin kan aanbrengen.

14 januari 2018 om 20:00

Ik denk het ook wel, dat die 2 voor verandering zullen zorgen. Door het vertrek van Neymar en blessure Dembele moest Valverde wel wat aanpassen, maar ik verwacht binnenkort weer de 4-3-3.

Ook zeer benieuwd maar Coutinho en waar die zal spelen.

14 januari 2018 om 20:01

Ben ook geen fan van het systeem, maar gezien de voorhande middelen is dit gewoon erg sterk opgelost van Valverde. Nu met de toegevoegde kwaliteit kan er weer 'gewoon' geschakeld worden naar 4-3-3. Wel prettig om te weten dat er eventueel teruggeschakeld kan worden naar 4-4-2 met bijbehorende defensieve stabiliteit.

14 januari 2018 om 20:07

Ben ook erg benieuwd waar Coutinho zal gaan spelen. Ben nog altijd van mening dat hij niet geschikt is om op dit moment in de rol van Iniesta te spelen voor Barcelona. Misschien op langere termijn, maar hij zal eerst nog meer moeten leren om extreem weinig balverlies te leiden. Hij legt naar mijn mening relatief veel risico in zijn spel en dat kan dodelijk zijn. Als Valverde de balans in het elftal wil houden denk ik dat Coutinho het best in eerste instantie als linksbuiten kan spelen. Daar krijgt hij de vrijheid en daar kan hij het verschil maken.

Maar dan nog... Wie wordt dan de dupe? Ik denk Dembélé, maar Valverde kan ook wat meer gaan rouleren. Dan weer Suárez op de bank, dan weer Dembélé. En op langere termijn misschien ook Iniesta.

Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Coutinho (4-3-3)

14 januari 2018 om 20:15

Ik zie in de gemiddelde La Liga-pot Coutinho wel op LW, Suarez als 9, Dembele RW en Messi in een vrije rol met Busquets en Paulinho/rakitic daarachter. Iniesta zal de wedstrijden in de CL normaliter allemaal spelen en gezien het feit dat Coutinho daar niet speelgerechtigd is, wordt dat makkelijk verantwoord rouleren.

Anders zie ik eerder Dembele geslachtofferd worden dan Suarez, dat is de enige echte nummer 9 (los van Paco, maar dat is gewoon een reserve) en kan oorlog maken met de 2 cv's van de tegenstanders. Dat geeft die andere 2/3 voorin de benodigde ruimte.

14 januari 2018 om 20:31

@guaporta, Sergi Roberto op rechts back heeft mij nog altijd niet echt kunnen overtuigen. Ik vind dat Semedo er de laatste tijd beter tot zijn recht komt. Voor de rest kan ik me helemaal vinden in je opstelling. Ondanks dat Setgi Roberte bijna een heldenstatus heeft gekregen na die wedstrijd tegen Psg.

14 januari 2018 om 19:50

Ik heb zomaar het gevoel dat we hier eindelijk eens de volle 3 punten pakken en de slechte reeks tot een einde brengen!!! Visca el Barca!!!!

14 januari 2018 om 19:50

Wat een basis opstelling ook weer met gomes en paulinho op het middenveld zit wel veel kracht in maar weinig passing vooruit

14 januari 2018 om 20:06

Gomes is echt pure middelmaat. Wat ziet barca toch in hem? Is gewoon de Xhaka van Barcelona.

14 januari 2018 om 20:14

Nou sinds Gomes op de flank speelt zie je dat hij zeker wel kan ballen! Hij dribbelt zo goed en speelt met heel veel vertrouwen

14 januari 2018 om 19:51

Vorig jaar wonnen ze nog 0-1 (copa del rey) Snap niet waarom iniesta en dembele niet spelen. Valverde vraagt om problemen zo.

14 januari 2018 om 19:59

Nou, dat lijkt me ook wat overdreven. Een winst hier zou echt een enorme boost geven, maar het onderlinge duel met Atletico Madrid lijkt me toch echt belangrijker. Dan kan het gat (hopelijk) dan twaalf punten worden en dat hoort geen enkele ploeg weg te geven.

14 januari 2018 om 19:53

Geen Iniesta, maar Paulinho en André Gomes in de basis. Normaal gezien zou ik daar gefrustreerd over zijn, maar zowel Paulinho als Gomes zijn in erg goede doen en denk dat ze vandaag wel een basisplaats verdienen. En als het dan toch mis gaat (wat waarschijnlijk wel gaat gebeuren), dan kan Valverde nog gewoon Iniesta of Dembélé voor één van hen inbrengen.

Zou Barcelona na vandaag de enige ploeg zijn die ongeslagen is in de beste vijf competities ter wereld dit seizoen? Ben benieuwd. Des te leuker is dat Real Madrid bij winst van Barcelona dichter bij de nummer laatst staat dan bij de koploper.

14 januari 2018 om 19:58

Ik had liever Iniesta basis ipv Gomes, want die is nooit rustig aan de bal en als Sociedad met hoge druk eerste helft gaat spelen zie ik dit nog fout gaan.

Is er geen duidelijkere reden waarom Iniesta niet start?

Voor de rest sterke opstelling en hopelijk pakken we ze eindelijk in La Liga op eigen bodem! Zou anders echt knap vinden als Sociedad weer staand weet te houden aangezien huidige Barcelona erg stabiel speelt.

14 januari 2018 om 20:03

Iniesta krijgt waarschijnlijk rust. Denk alleen dat het een beter moment was geweest om hem te sparen in de Copa del Rey, maar goed. Valverde heeft de nodige krediet met dit soort beslissingen, het is bij Barcelona nog niet fout gegaan onder hem.

14 januari 2018 om 20:04

Ah oke, riskant, maar goed Iniesta is ook niet de jongste meer en daarom is het ergens wel begrijpelijk.

14 januari 2018 om 20:08

Exact. Riskant is het zeker. Zeker als je ziet hoe vaak het mis is gegaan in Anoeta toen spelers rust werd gegeven. Maar goed, Barcelona staat defensief wel een stuk sterker dan voorheen. Dus wie weet wordt het helemaal geen drama vandaag. De vloek moet ooit een keer gestopt worden toch?

14 januari 2018 om 20:25

Waarom speelt Dennis Suárez niet in plaats van Gomes?

14 januari 2018 om 20:39

Ik ben daar ook gefrustreerd over, maar met mijn naam zou elke andere optie wel gek zijn. Ik ben ook echt van mening dat in deze traditioneel lastige wedstrijd Iniesta de betere keuze zou zijn geweest. Maar wellicht door een te roze bril?? André Gomes is voor mij echt vele niveaus minder, mag de schoenen van Andres niet eens strikken. Maar dat is mijn mening.

14 januari 2018 om 19:56

waar zijn de 2 top aankopen?

14 januari 2018 om 19:58

Dembélé krijgt rust (had wat problemen met zijn hamstring na de wedstrijd afgelopen week) en Coutinho is nog niet fit. Yerry Mina trainde pas net met de groep mee en zal waarschijnlijk nog even moeten wachten op zijn debuut. Zal eerst moeten wennen aan het spel van Barcelona voordat Valverde hem durft te brengen.

14 januari 2018 om 19:59

Coutinho ligt nog 2 weken in de lappen mand en denk je dat Y Minna even binne komt gewandeld en vermaelen zijn plaats komt afpakken 😀

14 januari 2018 om 19:58

Barca begint met een statief middenveld, maar ook vooral met veel kracht. Valverde is heel realistisch wat dat betreft. Goed dat Iniesta ook rust krijgt en kan altijd nog in vallen. Ik verwacht een 0-2 overwinning van Bar elona.

Vandaag liv-City gemist helaas, maar gelukkig staat deze wedstrijd nog voor vanavond. Veel plezier!

Visca Barca, Visca Catalunya.

14 januari 2018 om 19:59

Ben benieuwd, pot in Anoeta is altijd lastig en dan starten met zo'n weinig creatief middenveld. Hopen op een heerlijke pot van Messi.

14 januari 2018 om 19:59

Zijn jullie Barca fans tevreden over Valverde? Vond Bilbao altijd leuk om naar te kijken, dus hoopte dat hij het ook hier zou laten zien. Met de rentree van Dembele en aankoop van Coutinho moet het beste nog komen lijkt me

14 januari 2018 om 20:00

Hoop overigens echt dat Arsenal Denis haalt. Lijkt me vrij goedkoop, en hij rot nu toch maar weg op de bank

14 januari 2018 om 20:03

Ik ben zeker heel tevreden. Tuurlijk is et 442 niet waar we naar willen streven maar de resultaten zijn geweldigm. Het spel was niet altijd perfect maar het team is wel gewoon goed in balans. Ik moet wel zeggen dat als het team het niveau tegen celta blijft halen dat we dit jaar toch zo weer met een treble aan einde van seizoen kunnen staan. Ook komt couthino er ook nog is bij.. dammn dit zijn zeker heerlijke dagen om een barca fan te zijn.

14 januari 2018 om 20:03

Ik ben zeker heel tevreden. Tuurlijk is et 442 niet waar we naar willen streven maar de resultaten zijn geweldigm. Het spel was niet altijd perfect maar het team is wel gewoon goed in balans. Ik moet wel zeggen dat als het team het niveau tegen celta blijft halen dat we dit jaar toch zo weer met een treble aan einde van seizoen kunnen staan. Ook komt couthino er ook nog is bij.. dammn dit zijn zeker heerlijke dagen om een barca fan te zijn.

14 januari 2018 om 20:04

Denis gun ik idd ook wat meer speelminuten hij laat het alleen bij ons niet zien.. gun hem zeker een stap naar Arsenal en denk dat ie daar goed zou passen

14 januari 2018 om 20:11

Ben benieuwd naar de komende maanden/jaren. Onder Enrique waren de resultaten in het begin ook goed (onder Tito ook overigens).

14 januari 2018 om 20:12

En ik denk dat het voor Arsenal fans er in zo'n 20 jaar tijd nog nooit zo slecht heeft uitgezien, dus ik zou als Barca fan maar genieten

14 januari 2018 om 20:15

Arsen (e)al ik denk dat het voor barca belangrijk is om in de toekomst spelers als Iniesta en suarez te vervangen. Ik vind dat barca hier heel goed op anticipeert. Coutinho is gehaald. Dembele is gehaald. Umtiti en mina voor de defensie. Allemaal stuk voor stuk hele jonge talenten die kunnen uitgroeien tot wereldtop.

14 januari 2018 om 20:18

Welke positie staat die Mina eigenlijk? Centraal?

14 januari 2018 om 20:20

Centraal achterin

14 januari 2018 om 20:36

Een verdediging met Alba, Umtiti, Mina en Semedo is niet verkeerd.

14 januari 2018 om 20:03

Het spel is niet altijd rozenkleuren manenschijn maar moet wel zeggen dat we resultaten boeken! Dus ik ben er tevreden mee.

14 januari 2018 om 20:17

Voor de neutrale kijker wel jammer, maar als fan te begrijpen dat je tevreden bent als de resultaten er zijn

14 januari 2018 om 20:11

Absoluut tevreden. Had wel verwacht dat het beter zou gaan dan onder Lucho, maar zo'n positie na de winterstop had ik echt niet verwacht. Barcelona is defensief een stuk sterker, belangrijke spelers hervinden hun vorm en de ploeg zakt eigenlijk nooit door de ondergrens.

Dat gezegd hebbende... Het spel kan nog echt een heel stuk beter (al was Celta wel genieten geblazen afgelopen week), die rare 4-4-2 past niet bij de club en wacht nog altijd op meer kansen voor de jeugd. Genoeg verbeterpunten, maar het had echt een heel stuk slechter gekund.

14 januari 2018 om 20:17

Maar komt dat door Valverde zelf of door het effect van de trainerswissel? Of wellicht het vertrek van Neymar. En het is overigens ook niet dat Barca overloopt van de keuzes op de vleugels. Dembele komt nu iig terug, en ook Coutinho zou kunnen (of Messi). Misschien dat hij dan overschakelt

14 januari 2018 om 20:39

Goed opgebouwde defensie is absoluut verdienste van Valverde. Daardoor blinken spelers als Rakitic, Umtiti, Vermaelen enz. uit.

Neymar’s vertrek heeft dan ook ervoor gezorgd dat Alba weer zijn sterke kanten kan laten zien.

14 januari 2018 om 19:59

Kom op Barça we zijn de enige team due nog niet heeft verloren houden zo dus! Jammer dat we nog niet kunnen genieten van Couthino! Hoopelijk krijgen we weer een show te zien net als tegen Celta

14 januari 2018 om 20:00

Ik vind t middenveld te stroef.

14 januari 2018 om 20:01

Gomes in de basis inplaats van Dembele. Jammer dit.

14 januari 2018 om 20:09

Ja jongens weer die Gomes. Dennis Suarez mag ook zijn kansen verdienen. Riskant uiteraard in deze wedstrijd maar doe je dat al niet met Gomes?

14 januari 2018 om 20:11

André Gomes speelt de laatste tijd gewoon goed. Ik heb Denis enorm vaak lopen verdedigen, maar vaak is het simpelweg te weinig als basisspeler.

14 januari 2018 om 20:13

Denis heeft genoeg kansen gehad. Laat et elke keer niet zien helaas

14 januari 2018 om 20:09

Ik had toch wel gehoopt op een basis plekje voor Dembele die viel echt lekker in tegen Celta. Maar helaas, weet iemand misschien waarom Iniesta niet start??

14 januari 2018 om 20:12

Iniesta krijgt rust! Dembélé start vermoedelijk niet omdat we hem rustig willen brengen en hij wat last leek te hebben na Celta!

14 januari 2018 om 20:14

Thanks voor je reactie 👍🏽

14 januari 2018 om 20:13

Waarom start Dembele niet? Gomes krijgt best veel vertrouwen onder Valverde. Redelijk belangrijke wedstrijd hoop op dezelfde vorm als tegen Celta Vamos Barça

14 januari 2018 om 20:17

Ik geloof vanwege het feit dat hij nog wat last heeft

14 januari 2018 om 20:32

Thanks!

14 januari 2018 om 20:31

Zo barca heeft een x luxe spelers op de bank zitten met Dembele en Iniesta .. ook voor het eerst denk ... ik ben benieuwd hoe Gomes zich staande houdt in deze lastige pot.. gezien hij tegen Celta voor spek en bonen op het veld stond.. Die man kan gewoon niet scoren .. ongekend .. word er echt gek van afentoe

14 januari 2018 om 20:33

Wat me opvalt. 2014 seizoen voor et wk was messi zoooo matig, te veel bezig met et wk. Merk et dit seizoen totaal niet gelukkig

14 januari 2018 om 20:37

Als je kijkt naar wat Barcelona dit seizoen heeft gedaan, dan kan je er zeker wel vanuit gaan dat Barca vandaag wint.

14 januari 2018 om 20:44

Kan toch niet dat Semedo niet eens bij de selectie zit? Wat moet hij nog doen om zich te bewijzen...

14 januari 2018 om 20:45

Hij heeft wwn ontsteking

14 januari 2018 om 20:46

Een

14 januari 2018 om 21:11

Jammer, vond hem goed laatst.

14 januari 2018 om 20:46

Semedo heeft een blessure opgelopen. Dat is de reden dat hij er niet bij is nu.

14 januari 2018 om 20:47

is vandaag geblesseerd geraakt..

14 januari 2018 om 20:50

Okee wist ik niet, bedankt !

14 januari 2018 om 20:51

Amandel onsteking zie ik

14 januari 2018 om 20:54

tonsillitis... :-)

14 januari 2018 om 20:45

Veel kracht weinig creativiteit op het middenveld

14 januari 2018 om 20:48

Iemand die weet waarvoor deze vrouw zong? Heb het ff gemist

14 januari 2018 om 20:49

Geen idee waarvoor dat was, maar wel even kippenvel. Prachtig gezongen voor een compleet stil stadion. Heeft altijd wel wat.

14 januari 2018 om 20:53

Verwacht een 0-1 voor Barcelona

14 januari 2018 om 20:49

middenveld van links naar rechst Gomes Busquets Rakitic Paulinho is wel heftig defensief zeg..

14 januari 2018 om 20:52

Warom speelt coutinho niet???

14 januari 2018 om 20:52

Geblesseerd dacht ik

14 januari 2018 om 20:53

Geblesseerd.

14 januari 2018 om 20:55

Blessure, 2 weken out.

14 januari 2018 om 20:55

Vermalen wat ben ik blij met hem. Hoop dat ie als back up blijft Untiti en pique.

14 januari 2018 om 20:57

mooie pass Raki!

14 januari 2018 om 20:59

Nu al 1-0! Wat een fout

14 januari 2018 om 21:00

Wel lekker binnengewerkt

14 januari 2018 om 20:59

Ongelofelijk, weer op achterstand.

14 januari 2018 om 20:59

Kop op.

14 januari 2018 om 20:59

Uhh ja hoor uit et niets...

14 januari 2018 om 21:00

Oei Sociedad 1-0 wordt pittige avond

14 januari 2018 om 21:00

pfooeh willian jose... n gelukje maar zoiets dwing je af zeker

14 januari 2018 om 21:00

Tja dit is wel te verwachten wordt enorm lastig dit voor Barca

14 januari 2018 om 21:01

Verwacht sws niet veel van. Als zelfs guardiola dream tean niet hier kan winnen😂

14 januari 2018 om 21:01

Daar gaan we weer. 1-0 Real Sociedad. Grote verdedigende dekkingsfout van Paulinho, maar heerlijk ingekopt door Willian José.

14 januari 2018 om 21:10

Ik vond het meer een fout van Piqué, die moet gewoon een stap naar achteren doen. Maar ik moet zeggen, geen idee waar Paulinho vandaan moest komen, maar volgens mij was het een aardige afstand die hij moest overbruggen.

14 januari 2018 om 21:01

Afgelopen.... de vloek van anoeta... houdt het ooit een keer op?

14 januari 2018 om 21:01

Nu al 1-0

14 januari 2018 om 21:02

kunnen we de wedstrijd gewoon niet elkaar jaar overslaan. Dan kunnen de spelers gewoon lekker rusten. geef 3 punten maar aan Real Sociedad...

14 januari 2018 om 21:02

Naja niks aan het handje. De vloek van Anoeta gaat vandaag gebroken worden!!!

14 januari 2018 om 21:02

Zo wat een counter

14 januari 2018 om 21:04

Wat een lelijke tactiek van Barca, telkens de lange bal op Paulinho, dacht dat Barca een andere filosofie had

14 januari 2018 om 21:05

Vermaelen was in geen velden of wegen te bekennen bij die tegengoal en Paulinho moet doorrennen in plaats van afremmen.

14 januari 2018 om 21:07

Vermaelen geeft rugdekking daar waar de bal is. Piqué had zn eigen mannetje gewoon moeten oppakken.

14 januari 2018 om 21:05

2e helft iniesta erin en dembele !

14 januari 2018 om 21:07

Pff wat is Canales balvast zeg, zou beter passen dan Isco bij Real

14 januari 2018 om 21:09

Ik was altijd al gecharmeerd van die jongen. Echt zo jammer dat hij zoveel blessures had

14 januari 2018 om 21:11

Klopt... Veel pech gehad, maar kreeg onder Mourinho sowieso niet veel kansen...

14 januari 2018 om 21:09

Lekker hoor sociedad

14 januari 2018 om 21:12

Iniesta bij de rust erin voor Gomes..

14 januari 2018 om 21:12

Valverde moet rakatic of paulinhio niet als rechtsgang gebruiken

14 januari 2018 om 21:16

Precies. Dembélé is hard nodig daar aan de rechter kant dan wel links en Messi rechts

14 januari 2018 om 21:14

Real Sociedad domineert Barca kapot

14 januari 2018 om 21:15

Waarom staat er altijd een speler van Sociedad vrij

14 januari 2018 om 21:15

Barcelona valt echt tegen tot op heden. Lijkt wel of de ploeg de schrik in de benen heeft.

14 januari 2018 om 21:16

Wat word Barca toch weer bevoordeeld door de scheids, ouderwets...

14 januari 2018 om 21:16

Oioioi, schwalbe Rakitic. Heel veel mazzel

14 januari 2018 om 21:16

Rso is echt ongelooflijk sterk vanuit die rechter kant. Over de blunder naja.. hoeveel blunders heeft barca niet tegen gehad..

14 januari 2018 om 21:16

Absoluut geen overtreding, mazzel voor Barca.

14 januari 2018 om 21:16

Dan zeggende barac fans dat real de scheids mee heeft nou wordt Sociedad zwaar benadeeld en een doelt punt onthouden.

14 januari 2018 om 21:17

Wat een verdedigend middenveld van barcelona zeg. Hoop dat alba en messi zometeen ff gaan vlammen

14 januari 2018 om 21:17

Scheids is omgekocht door perez!!

14 januari 2018 om 21:19

Ja net als tegen valencia!!:D

14 januari 2018 om 21:17

Sociedad worst echt bestolen.

14 januari 2018 om 21:19

Heeerlijk als et keer bij tegenstander gebeurd!!!!

14 januari 2018 om 21:21

Vorig jaar tijdens deze wedstrijd ook al 2x zit wel mee voor Barca dit keer.

14 januari 2018 om 21:17

Wat mis je toch een speler als xavi nu! Iemand die t tempo bepaalt bij Barça . We hebben geen controle over de wedstrijd.

14 januari 2018 om 21:18

Wat een ongelofelijk slechte corner van Rakitic

14 januari 2018 om 21:23

Heel doorzichtig idd

14 januari 2018 om 21:18

2-0 had verdiend geweest jongens..

14 januari 2018 om 21:18

Drama scheidsrechters in Spanje.. maja mogen wij ook een keer..

14 januari 2018 om 21:19

Mag het gvd een x na al die onterechte arbitrale fouten jegens barca dit seizoen .. maar hier komen wij een keer goed weg idd..

14 januari 2018 om 21:19

Daar komt Barcelona goed mee weg. Onterecht doelpunt ontnomen van sociedad.

14 januari 2018 om 21:19

Alles lukt bij rso haha alles komt aan

14 januari 2018 om 21:21

Dit heeft niets te maken met fout beoordelen meer.

14 januari 2018 om 21:21

Gerechtigheid.

14 januari 2018 om 21:21

Dan valt ie alsnog... lekker maaannn

14 januari 2018 om 21:22

Jullie schatje Gomes is heel goed, mede fans.

14 januari 2018 om 21:22

Hoe kan dit nou?!!! Wat gebeurd er met ons in dat stadion!!

14 januari 2018 om 21:22

Nu wel 2-0. Zeker terecht, maar wel pech van richting veranderd. Bizar hoeveel sterker Sociedad is

14 januari 2018 om 21:22

Ik hoop dat Valverde nou voor eens en altijd ziet dat zo’n André Gomes gewoon niet past bij barca in werkelijk waar alle opzichten ... om te janken gewoon .. die vent moet zo snel mogelijk verkocht worden ... Paulinho ook drama tegen dit soort tegenstanders

14 januari 2018 om 21:25

ga alsjeblieft janken man! Iedereen loopt op Gomes te bashen, maar waar is busquets? waar is rakitic? waar is paulinho? Altijd een scapegoat lopen zoeken!

14 januari 2018 om 21:22

Ongelofelijk, wat staat Barcelona te schutteren. Volledig terechte achterstand,
.

14 januari 2018 om 21:22

Heerlijkkk Juanmiii, wat een pass van Canales!

14 januari 2018 om 21:22

Kan rakatic er aub afgehaald worden. Wat speelt hij slecht zeg.

14 januari 2018 om 21:22

Gerechtigheid! Real Sociedad speelt erg goed.

14 januari 2018 om 21:22

Oei Barcelona krijgt klop hier. Hebben nog geluk dat het 'maar' 2-0 is.

14 januari 2018 om 21:22

Kijk terecht 2-0 zit er serieus een vloek hier voor Barca🤔

14 januari 2018 om 21:22

Valverde bedankt hoe kan je zonder iniesta starten????

14 januari 2018 om 21:24

Ga lopen janken, altijd zeiken op de trainer, ondankbare "mensen"

14 januari 2018 om 21:24

Dit ligt niet alleen aan zijn afwezigheid. Barcelona is gewoon collectief niet scherp genoeg en dat wordt afgestraft door een zeer leuk voetballend Sociedad

14 januari 2018 om 21:22

Ik had het voor de wedstrijd eerder andersom verwacht maar ik ben echt aan het genieten van Real Sociedad. Barcelona loopt te slapen en wordt gewoon afgeslacht op deze manier.

14 januari 2018 om 21:23

Wat een pass van Canales!

14 januari 2018 om 21:23

Nou de 2-0 en dat is zwaar terecht pff

14 januari 2018 om 21:23

Dan toch gerechtigheid voor sociedad. 2-0!

14 januari 2018 om 21:23

En de vloek duurt voort. 2-0 Sociedad! En nog eens helemaal terecht ook. Nu zullen we zien hoe sterk Barcelona nou echt is. Wat kan Valverde?

14 januari 2018 om 21:24

Waarom geen Dembele?? Kan je iets naar achteren met zijn snelheid

14 januari 2018 om 21:25

Nouu sinds 1913 kwamen jullie niet terug van een achterstand tegen Sociedad in Anoeta.. ben benieuwd.

14 januari 2018 om 21:23

Kom iniesta en dembele er in!!

14 januari 2018 om 21:23

wat een pech weer...maar goed je had al een paar verwittigingen gekregen

14 januari 2018 om 21:23

Sociedad heeft wel het nodige geluk, want dat was echt een slecht schot van Juanmi

14 januari 2018 om 21:23

Die linkerpoot van Canales. Heerlijk

14 januari 2018 om 21:23

Wat deed Rakitic uberhaupt voor zijn eigen zestien daar bij die zogenaamde overtreding? Schiet die bal gewoon weg man. Ondertussen duurt de vloek van Anoeta voort. Tijd voor dembele en 433 en hoge pressing, want ze worden nu op alle fronten afgetroefd

14 januari 2018 om 21:23

ach real heeft toch verloren.. Dit verlies voor barca is altijd ingecalculeerd, dus in principe veranderd er niks na deze speelronde.

14 januari 2018 om 21:25

Gaat niet alleen om Real Barca .. Atletico is ook stabiel in de Liga

14 januari 2018 om 21:26

Met oog op Real Madrid ja..maar er is een andere Madrid, Atletico die de klussen wel klaart. Zij kunnen nog voor spanning zorgen dus ik zal hier niet al te relaxed over doen

14 januari 2018 om 21:24

Achja compleet verdiend..

14 januari 2018 om 21:24

Wat een mooie actie van Canales.. en wat speelt Barca slecht.. ja ik had verwacht dat ze het meoilijk zouden krijgen, maar dit slaat werkelijk nergens op.

14 januari 2018 om 21:25

Valverde moet nu toch n wissel doorvoeren bij de rust met Iniesta en Dembele op de bank.. wachten tot de 60ste is te laat

14 januari 2018 om 21:26

0,0 creativiteit bij Barcelona. Ook Messi en Suarez nog niet gezien.

14 januari 2018 om 21:26

2-1, zo wat eenvoudig gedaan zeg. Uit het niets

14 januari 2018 om 21:26

Haha Paulinho weer

14 januari 2018 om 21:26

De redder in nood van Barca. Pau

14 januari 2018 om 21:26

Yes hehe 2-1. Kom kom even aanzetten!!!

14 januari 2018 om 21:27

Heb het zo vaak gezegd en ik zeg het nog een keer: Gomes past totaal niet bij Barca. Paulinho ook niet trouwens, maar zijn doelpunten verbloemen veel. Zoal nu...

14 januari 2018 om 21:28

Zolang Paulinho meer goals maakt dan Ronaldo mag die van mij blijven

14 januari 2018 om 21:29

Ronaldo + Bale 😂

14 januari 2018 om 21:29

Maar hij is totaal geen Barca speler. Je ziet gewoon duidelijk dat hij niet weet wat hij moet doen met een bal aan zijn voet.

14 januari 2018 om 21:28

Ben het met je eens heb t ook altijd gezegd hij is leuk om in t brengen maar basis.. nooit

14 januari 2018 om 21:31

Ja precies. Het is goed om Paulinho achter de hand te hebben als we moeten forceren, maar voetballend is ie zeer zwak.

14 januari 2018 om 21:36

Speler met veel diepgang, kracht en neusje voor de goal. Maar wat een slechte aanname en een gemiddelde pass waardoor het spel zwaar vertraagd word...

14 januari 2018 om 21:27

Hoppa Paulinho 2-1

14 januari 2018 om 21:27

Onverdiend 2-1 Paulinho

14 januari 2018 om 21:27

BAM Paulinho !!!! Lekker nu erop en erover

14 januari 2018 om 21:27

ideale aansluitingstreffer vlak voor de rust!

14 januari 2018 om 21:27

Paulinho maakt zijn enorme fout weer goed! 2-1. Niet verdiend, maar wel een fijne meevaller. Eerste schot op doel meteen een doelpunt!

14 januari 2018 om 21:30

‘Enorme fout’, niet doen alsof de Rechtsmid de spits van de tegenstander hoort te dekken

14 januari 2018 om 21:37

Ja precies, Guaporta houdt ervan om Paulinho af te zeiken.

14 januari 2018 om 21:37

Vond het niet zn fout. roberto moest die man dekken

14 januari 2018 om 21:44

Nee, natuurlijk niet. Vermaelen stapt uit, Roberto schuift mee en Paulinho hoort dan ook mee te schuiven. En dat deed hij niet.

14 januari 2018 om 21:28

Yesss gaan maar dan voor een gelijkspel

14 januari 2018 om 21:28

Paulinho stond weer op zn intikkersplekje..

14 januari 2018 om 21:30

Inzaghi is zn 2e naam

14 januari 2018 om 21:33

"pipo Paulinho".. klinkt niet slecht ;-)

14 januari 2018 om 21:28

Kunnen we niet eusebio bij Madrid krijgen Haha?

14 januari 2018 om 21:37

Te kleine naam voor Perez

14 januari 2018 om 21:28

Onverdiend zeg

14 januari 2018 om 21:28

Goede loopactie van suarez waarna hij de assist kon leveren

14 januari 2018 om 21:29

Goede pass van Suarez, 2-1. Is dit het moment om op te staan? In de rust Gomez en Paulinho eraf en Dembele en Iniesta erin. Meer verrassing in het spel.

14 januari 2018 om 21:30

Als Gomes op het veld blijft zal het 3-1 worden

14 januari 2018 om 21:30

Kom op even 2-2 vior rust dan maak je ze kapot

14 januari 2018 om 21:31

Haha wat word Barca gekleineerd komen niet eens van hun eigen helft af

14 januari 2018 om 21:31

Die Gomes is echt tranentrekkend slecht gewoon .. man man fout na fout

14 januari 2018 om 21:32

En daarvoor moeten de jeugdspelers voorrang verlenen...

14 januari 2018 om 21:34

Gomes moet echt deruit die doet letterlijk niks goed nee, Iniesta derin.. En Dembele ook. Waarom zit Semedo niet op de bank?

14 januari 2018 om 21:39

Heeft amandel ontsteking.

14 januari 2018 om 21:49

Semedo is geblesseerd

14 januari 2018 om 21:32

Zo, mooie passeerbeweging Pique

14 januari 2018 om 21:32

Pique staat zeker geen buitenspel, goedmakertje voor Sociedad

14 januari 2018 om 21:33

Werd toch onderweg aangeraakt door de speler die buitenspel stond? Was iig betrokken bij het spel

14 januari 2018 om 21:33

Ik dacht dat hij niet aangeraakt werd

14 januari 2018 om 21:32

die sintelbaan kan echt niet meer. dat zie je alleen nog in afrika...

14 januari 2018 om 21:33

De scheids begint nu al met de goedmakertjes sjonge jonge

14 januari 2018 om 21:33

Gomes en Rakitic passen niet samen op het middenveld, is meermaals gebleken dat die 2 elkaar niet mogen op het veld. Klik gewoon niet.

14 januari 2018 om 21:35

Precies dit idd.. überhaupt wtf doet Gomes nog bij barca ? Die had allang al verhuurd of verkocht moeten worden .. slechtste aankoop van barca sinds jaren

14 januari 2018 om 21:41

Alex song vergeten haha

14 januari 2018 om 21:35

Gomes past sowieso niet bij Barcelona. Hij is niet eens goed genoeg voor de bank.

14 januari 2018 om 21:34

Gomes eruit dembele erbij en knallen

14 januari 2018 om 21:34

Even compleet off-topic: weet iemand het merk van de jas van Valverde? 🤙😁

14 januari 2018 om 21:36

Zo die komt wel erg onverwachts

14 januari 2018 om 21:44

Haha ik weet het, vroeg het me af. Iemand een gedacht?

14 januari 2018 om 21:43

installeer de app "asap54" dan toch even, weet je het zo

14 januari 2018 om 21:47

Bedankt, maar die werkt voorlopig precies nog niet hier (Be)

14 januari 2018 om 21:35

Die Zurutuza speelt ook alleen maar partidazo’s tegen Barca he

14 januari 2018 om 21:35

Roberto maakt 2 domme fouten...

14 januari 2018 om 21:35

Ik snap niet waarom Semedo niet op de bank zit?

14 januari 2018 om 21:36

Heeft iets met z’n amandelen dacht ik...

14 januari 2018 om 21:36

Was Paulinho's fout

14 januari 2018 om 21:38

Paulinho?

14 januari 2018 om 21:43

Roberto had twee man en Paulinho dekte lucht.

14 januari 2018 om 21:36

En dan kan je eigenlijk gwn gomes eruit paulinho daar roberto waar paulinho nu speelt en gwn semedo erin

14 januari 2018 om 21:36

Ja klopt snap ook niet waarom hij een middenvelder op de back positie gaat zetten ? Hij is veel te aanvallend en laat continu ze man lopen en is in de omschakeling steeds te laat.. 2 goals op zijn conto ..

14 januari 2018 om 21:38

Aleix Vidal op rechtsback is geen haar beter....

14 januari 2018 om 21:41

Semedo natuurlijk ..

14 januari 2018 om 21:44

Ja maar op dit moment is Semedo er niet bij

14 januari 2018 om 21:35

Waardeloze eerste helft, maar dat was ook te verwachten. Sociedad veel beter, het had wel 3-1 kunnen en moeten zijn. Nul controle over het middenveld en in defensief opzicht compleet overlopen over de vleugels. Tsja, dat vertrouwen in Gomes en Paulinho wordt niet echt terugbetaald. De twee slechtste spelers op het veld volgens mij.

Overigens is Paulinho ondanks zijn slechte spel wel weer doorslaggevend. Man, wat is die vent belangrijk voor ons!

14 januari 2018 om 21:39

Ik denk eigenlijk dat we zonder Paulinho en Gomes nu gewoon voor stonden. Real Sociedad domineert het middenveld, en daardoor is er enorm veel druk op de verdediging. Dit zou al verholpen kunnen worden als er een middenvelder komt die sterk is aan de bal (Iniesta)

14 januari 2018 om 21:39

Rakitic speelt echt een dramatische pot. Veruit de slechtste man op het veld als je het mij vraagt.

14 januari 2018 om 21:36

Gomes echt verreweg slechtste op het veld, heeft geen een bal goed geraakt

14 januari 2018 om 21:37

Weet dat paulino heeft gescored maar zou hem wisselen met iniesta. Nu is balbezit en controle eerste prioriteit....

14 januari 2018 om 21:39

En Gomes wisselen voor Dembele of Denis

14 januari 2018 om 21:41

kan je ook doen door Gomes eruit te halen voor Iniesta..

14 januari 2018 om 21:37

Laten we eerlijk wezen. Barça wordt gewoon tactisch afgetroefd. Rakitic drama, Gomes idem. Jordi Alba staat verdedigemd zijn mannetje niet. Sergi Roberto opgescheept met die beresterke Jose. Het is dat Paulinho ons een sprankje hoop geeft want dit zag er dramatisch uit. Valverde moet ingrijpen in de rust.

14 januari 2018 om 21:40

Paulinho is ook gewoon drama.

14 januari 2018 om 21:42

Zeker maar hij tikt wel de aansluitingstreffer erin. Nu is er nog hoop.

14 januari 2018 om 21:37

Hatsikidee!

14 januari 2018 om 21:48

Jullie spelem gedurfd! Aanvallemd sterk en lopem ons middenveld omver. Goede eerste helft!

14 januari 2018 om 21:37

Barca fans die Gomes lopen te bashen, maar niks durven te zeggen over de andere middenvelders die fout na fout maken! Alles op Gomes schuiven net alsof hij overal staat.

14 januari 2018 om 21:39

Heeft niks met deze wedstrijd te maken kerel.. de meeste barca fans waaronder mij zeggen dit al een jaartje of 2 .. hij is gewoon niet barca waardig.. de rest van de middenvelders spelen ook matig maar nog steeds niet zo slecht als Gomes ..

14 januari 2018 om 21:40

Navas en bale van Real krijgen helaas ook altijd de schuld van alles terwijl er spelers slechter spelen.. bij barca is het helaas ook al zo altijd een paar zonde bokken.

14 januari 2018 om 21:40

Gomes, Rakitic, Paulinho en Sergi Roberto spelen zeer slecht vandaag. 0,0 creativiteit, Messi en Suarez op een eilandje voorin. Achterin, gatenkaas wanneer er een voorzet wordt gegeven vanaf de zijkanten. Zo goed?

14 januari 2018 om 21:40

Probleem wat ik met Gomes heb is dat die nog nooit heeft laten zien dat hij het gewenste niveau heeft. De rest speelt ook een slechte wedstrijd maar die hebben wel laten zien dat ze het niveau aankunnen.

14 januari 2018 om 21:38

Valverde stop aub met Gomes bij de selectie te betrekken .. en Roberto op de back positie te zetten.. dit werkt gewoon niet .. Paulinho buiten ze goal verschrikkelijk .. Messi krijgt weinig ballen .. Suarez op een eiland voorin en piqué ook vaak te schutteren ... Snel Iniesta en Dembele erin anders ga je met 3-1 eraf

14 januari 2018 om 21:40

Dit keer kon Valverde niet anders, aangezien Semedo een lichte blessure heeft opgelopen.

14 januari 2018 om 21:50

Semedo was gewoon niet inzetbaar. Paulinho is idd wat mij betreft slechtste. Maar wat je zegt over Gomes, ben ik niet met je eens. De man speelt afgelopen weken best goed en verdient minuten. Alleen is dit niet de juiste wedstrijd om hem te laten spelen. Zijn handelingssnelheid is veel te traag en aangezien Sociedad fel speelt, is deze wedstrijd niet ‘geschikt’ volr Gomes.

14 januari 2018 om 21:38

Wat een slappe hap bij Barcelona. je ziet de spelers van Sociedad echt elk duel met 200% aangaan en bij Barcalona lopen ze erbij alsof ze dit klusje even op halve kracht gaan klaren. Dit had al lang en breed beslist moeten zijn. (Onterecht afgekeurd doelpunt) nu mogen ze blij zijn dat ze nog in de wedstrijd zitten maar ze moeten wel uit een ander vaatje gaan tappen in de 2e helft als ze hier willen winnen. Misschien beginnen door Rakitic en André Gomes eruit te halen.

14 januari 2018 om 21:42

Ik heb Barcelona überhaupt nooit een club gevonden die met 10 veldspelers speelt die altijd 200% in de duels gaan...

14 januari 2018 om 21:42

Veel spelers van Barcelona zijn ook beetje moe. Gomes moet idd eruit. Heel jammer dat hij niet in zo’n wedstrijd kan laten zien. Ik zou eerder Paulinho eraf willen dan Rakitic. Paulinho doet verdedigend niets, waardoor Rakitic en Busi lastig hebben.

14 januari 2018 om 21:46

Paulinho heeft nog wel scorend vermogen en zijn fysieke kracht kan nog wel van pas komen als we opportunistisch moeten gaan spelen in de 2e helft. Rakitic brengt daarentegen echt veel te weinig.

14 januari 2018 om 21:39

Barca kan deze wedstrijd nog winnen! Gomes is zwakste schakel momenteel en Paulinho doet verdedigend bijna niets. Doordat deze twee niet meelopen met de tegenstanders, ontstaan er problemen op de vleugels en dat zag je vooral aan linker zijnde. Dan moet een Busquets uit centrum of een Vermaelen en dit allemaal pakt niet goed uit. Gewoon Iniesta voor Gomes brengen en iemand voor Paulinho. Ik zie veel ruimtes bij de tegenstander als Barca eenmaal over middenlijn is. Het komt nog goed. Dembele zou met zijn snelheid heel handig kunnen zijn.

14 januari 2018 om 21:39

Pfff wat is dat toch met real sociedad.barca heeft het gewoon altijd zeer lastig.het maakt niet uit wat voor een team daar staat,welke trainer of in welke tijdperk ze gaan daar nooit winnen.

Het is gewoon vervloekt lijkt het wel.dat het zit ook in de hoofd van de spelers als ze daar naar toe gaan.ach ja dan hebben we deze lastige wedstrijd ook weer gehad.

14 januari 2018 om 21:40

Je doet net alsof we al verloren hebben ? Beetje vertrouwen hoor .. kan nog makkelijk !

14 januari 2018 om 21:39

Rakitic komt echt heel goed weg..

14 januari 2018 om 21:40

Gewoon lekker weer terug naar een 4-3-3. André Gomes en Rakitic (of Paulinho) eruit voor Iniesta en Dembélé.

Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen, Jordi Alba; Paulinho, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Dembélé

14 januari 2018 om 21:43

2 wissels in de rust is erg riskant voor als je maar 1 goal achterstaat

14 januari 2018 om 21:41

Waarom krijgt Gomes alle schuld hier? Rakitic speelt wederom drama, die man levert ongelooflijk veel ballen in en is veel te traag vanavond.

14 januari 2018 om 21:42

Ik vind paulinho persoonlijk nog het zwakst van allemaal. Komt ook door zijn positie maar zo ongeveer het enige goede wat die heeft gedaan is die goal maken

14 januari 2018 om 21:43

Hij krijgt niet de schuld voor alles maar hij brengt gewoon te weinig voor iemand die voor 40 miljoen is gekocht.

14 januari 2018 om 21:44

Precies. Loopt te dralen rondom eigen 16, levert bagger passjes af. Verdedigt slecht mee. Rakitic moet eraf.

14 januari 2018 om 21:46

Gomes speelt ook niet op zijn beste positie he. Het ergste van allemaal is dat Rakitic gewoon op zijn vertrouwde plek staat, en fout na fout blijft maken. En dan toch hoor ik iedereen over Gomes praten.

14 januari 2018 om 21:45

Rakitic gaf veel belangrijke passes ook. Gomes is niet alleen hoofdschuldige imo. Paulinho doet verdedigend niets en dan moet Rakitic zoveel ruimte dichtlopen. Dan lijkt hij traag enzo, maar dat is niet perse zijn schuld. Hij heeft wel paar ballen ingeleverd, maar is imo niet slechtste op het middenveld.

14 januari 2018 om 21:49

geen wissels bij rust..

14 januari 2018 om 21:51

50e slechte pass van Busi, maar was fout van Gomes!

14 januari 2018 om 21:55

Haha

14 januari 2018 om 21:52

Is die illaramendi nou zoveel minder dan Casemiro?? Voetballend sowieso beter

14 januari 2018 om 21:53

Volgens scoort Gomes op elke training een hattrick , 6 assisten en dribbelt iedereen voorbij. Want hij overtuigde Enrique ook en nu valverde. Ongelofelijk dat deze jongen uberhaupt bij barca speelt. Hij is van het niveau everton meer niet

14 januari 2018 om 21:54

Lekkere goal Suarez.....

14 januari 2018 om 21:54

Mooi doelpunt Suarez!

14 januari 2018 om 21:54

GOLAZOOOO

14 januari 2018 om 21:54

WAT EEN GOLLLL

14 januari 2018 om 21:54

2-2 Suarez!

14 januari 2018 om 21:54

Wat eeeen doelpunnt!!!!

14 januari 2018 om 21:56

Zieke goal maat! Ik zei toch.. barca gaat erop en erover.. Iniesta en Dembele moeten nog komen

14 januari 2018 om 22:02

Haha ik hoop het man! Hopelijk worden Gomes en Paulinho zo snel mogelijk gewisseld.

14 januari 2018 om 21:54

Dammmmmn suarez!!!! Dat duurde heel lang voor die er in ging uahahaha

14 januari 2018 om 21:55

Golazooooooooooooo Suarez !!!! Assist Messi

14 januari 2018 om 21:55

Moet die assist er echt bij😝

14 januari 2018 om 21:56

Hij zet de aanval weer op .. dus ja

14 januari 2018 om 21:57

Was inderdaad niks bijzonders. Wel leuk voor de statistieken.

14 januari 2018 om 22:20

Volgens mij zette Sergio Roberto de aanval op met een goede actie.

14 januari 2018 om 21:55

pffff, lijkt precies op een doelpunt die eto’o ooit scoorde voor ons!

14 januari 2018 om 21:55

BAM el pistolero!!

14 januari 2018 om 21:55

Waaaaat een goal! 2-2 Suarez!

14 januari 2018 om 21:55

Prachtig Suarez

14 januari 2018 om 21:55

Wat het niet als pass bedoeld?

14 januari 2018 om 21:57

Nee zeker niet .. puur geplaatst

14 januari 2018 om 22:00

Ja nu paar keer herhaling gezien...

14 januari 2018 om 21:55

Wat ben ik blij dat suarez weer in vorm is. Wat een geweldenaar is et dan

14 januari 2018 om 21:56

Wat een goal

14 januari 2018 om 21:56

Dit doelpunt maakt mijn zondag nog even iets beter.

14 januari 2018 om 21:56

goooooooool suarezz schitterend!

14 januari 2018 om 21:57

barca staat er nu toch het beste voor - RSO is vermoeid en gaan geen derde keer met n afgeweken bal scoren..

14 januari 2018 om 21:59

Zal mij niks verbazen als barca hier alsnog met 2-4/2-5 gaat winnen .. die gaan nu drukken en je ziet dat Real S moeite al heeft om dit vol te houden

14 januari 2018 om 22:01

Real fans maak je geen zorgen vertrouw in ronaldo en hij gaat voor jullie flikken Maar Ik denk dat atletico kampioen wordt

14 januari 2018 om 22:02

Competitie is toch al voorbij en Ronaldo wordt ook ouder.

14 januari 2018 om 22:02

haha, mooi vleugje cynisme!

14 januari 2018 om 22:19

Haha hoop doet leven

14 januari 2018 om 22:02

Kom kom dembele er in. Wil die jongen weer zien spelen

14 januari 2018 om 22:03

ideaal moment om dembele te brengen - die loopt iedereen van sociedad kapot nu..

14 januari 2018 om 22:04

Waarom moet Valverde altijd laat wisselen? Breng Dembele en Iniesta nou erin.

14 januari 2018 om 22:05

Jaja hii komt!!

14 januari 2018 om 22:05

Het was misschien nog niet zo opgevallen maar Sierd heeft het niet zo met die scheidsrechter.

14 januari 2018 om 22:07

Dembele erin!!!! Hij gaat het doen vandaag!

14 januari 2018 om 22:08

Dembele erin voor Paulinho

14 januari 2018 om 22:09

Wat een regen. Het is tijd voor de snelheid en acties van Dembele. Ik denk dat hij vandaag voor goud waard kan zijn. Hij komt erin voor Paulinho

14 januari 2018 om 22:10

Gomes mag blijven staan...

14 januari 2018 om 22:13

Hoop dat Sociedad hier minstens een punt pakt. Wel een zwak voor de Spaanse subtop (hoewel ze nu iets lager staan). Voornamelijk Sociedad, Villarreal en Atheltic

14 januari 2018 om 22:14

Matig van Dembele, daar zat meer in.

14 januari 2018 om 22:15

Suarez is back

14 januari 2018 om 22:15

Jaaaa Suarez

14 januari 2018 om 22:15

Jammer. Letterlijk elk schot gaat erin bij Barca.

14 januari 2018 om 22:15

Jaaaaa Suarez.

14 januari 2018 om 22:15

Suarez nog een keer jaaaa

14 januari 2018 om 22:15

Heeeerlijk! 2-3. Kom op messi maak er nog even 1

14 januari 2018 om 22:15

2-3 weer Suarez Sociedad is op

14 januari 2018 om 22:16

Suárez on fire heerlijk. Slecht verdedigt overigens.

14 januari 2018 om 22:16

Bam Suarez !!!! Wat een held !!!

14 januari 2018 om 22:16

Doet het weer hoor! Heerlijk!

14 januari 2018 om 22:16

Pfffff die vermaelen wint bijna elm kopduel!

14 januari 2018 om 22:19

Erg sterk in de lucht idd

14 januari 2018 om 22:19

Kan ook bizar hoog springen

14 januari 2018 om 22:34

Intrinsiek erg goede verdediger alleen te vaak de man van glas waardoor hij het stempel had van “ die kan er niks van””

14 januari 2018 om 22:16

Suarez in vorm en wat een finish!

14 januari 2018 om 22:18

Barcelona speelt niet bijzonder en scoort er toch 3. Das ook een kwaliteit.

14 januari 2018 om 22:18

Als Vermaelen zo blijft spelen... 3 wereldverdedigers dan zonder overdrijven

14 januari 2018 om 22:18

Haha prank van het jaar van Messi

14 januari 2018 om 22:20

Mentaal zit het goed, good work Valverde. De man heeft in rust zijn werk gedaan.

14 januari 2018 om 22:23

Waarom mag Denis nooit meedoen? Als ik hem was zou ik lekker naar Arsenal vertrekken.

14 januari 2018 om 22:24

Hij heeft genoeg kansen gehad.. bakt er niks van elke keer. Mag van mij lekker naar arsenal

14 januari 2018 om 22:29

Maar hij werd toen toch vooral als lb gebruikt? En niet op de positie waar hij het best uit de verf komt.

14 januari 2018 om 22:23

Gomes irriteeert me mateloos... hehe eindelijk er uit

14 januari 2018 om 22:24

Hij gaat er wel in stijl af

14 januari 2018 om 22:24

Digne?? Waarom? André Gomes eruit, dan toch Iniesta erin. Pfff

14 januari 2018 om 22:28

straks Denis voor Alba dan waarschijnlijk, kan Digne al in het spel komen als ie dadelijk rij achteruit moet?

14 januari 2018 om 22:25

Hmm vreemde wissel....

14 januari 2018 om 22:25

Mooie kans van Messi

14 januari 2018 om 22:25

Oooh jammer. Was een heerlijke goal geweest

14 januari 2018 om 22:26

Hahaha geniaal messi. Deed me denken aan doelpunt van neymar vorig seizoen?

14 januari 2018 om 22:27

Eerder die van Dele Alli vorig seizoen.

14 januari 2018 om 22:28

Die ken ik niet. Neymar scoorde ook op die manier tegen villareal volgens mij. Was wel binnen in et 16 meter gebied

14 januari 2018 om 22:31

Zou ik maar opzoeken, prachtgoal. Die was net buiten de 16.

14 januari 2018 om 22:33

Die van Neymar was mooier.. idd tegen Villareal.

14 januari 2018 om 22:26

Wat een lekkere actie van messi.

14 januari 2018 om 22:27

Die scheidsrechter mag zichzelf wel geel geven

14 januari 2018 om 22:28

Lekker Messi!

14 januari 2018 om 22:28

MESSII!!!

14 januari 2018 om 22:29

Wauw prachtige vrijetrap Messi

14 januari 2018 om 22:29

Messi jonge... geweldig inschoten! Heeerlijke overwinning!!! Weg met die vloek!!! Barca word kampioen!!!

14 januari 2018 om 22:29

wat een goal van Messi uit een vrije trap! 2-4!!

14 januari 2018 om 22:29

Messi 2-4!! Barca is kampioen! Als ze kunnen winnen op een plek waar ze al 12 jaar niet winnen, dan kan niemand ze meer stoppen in de competitie.

14 januari 2018 om 22:35

De vloek is gedaan LOL

14 januari 2018 om 22:29

Keeper zag die bal totaaaaaal niet aankomen

14 januari 2018 om 22:29

Wat doet die keeper nou? Die bal was echt lang onderweg .

14 januari 2018 om 22:30

Klopt inderdaad. Trage bal. Wel goed ingeschoten

14 januari 2018 om 22:39

Onhoudbaar .. kijk de herhaling maar ..

14 januari 2018 om 22:29

Heeeeeerlijk boeeeeeeeemmm. Bye byeee haha

14 januari 2018 om 22:29

Lekker genomen zeg. Mooi slotakkoord van deze mooie voetbaldag

14 januari 2018 om 22:30

Messsiiii

14 januari 2018 om 22:30

eerst overwinning sinds 2007 is binnneeeeeeeuuuhhh!!! titel ook ;-)

14 januari 2018 om 22:30

Als messi ook nog een assist geeft is hij topscorer en top assist gever.....

14 januari 2018 om 22:30

Wow de curve! Ongelooflijk!

14 januari 2018 om 22:30

Wat een golazooooo van Messi!! Heerlijke vrije trap !!

14 januari 2018 om 22:30

De finesse, t inzicht, de touch, de techniek. Weergaloos!!! Als is hij een hele wedstrijd onzichtbaar kan hij dit alsnog flikken. Je moet dankbaar zijn als je deze geweldenaar heb moge meemaken.

14 januari 2018 om 22:31

Lijkt erop dat er eindelijk weer gewonnen wordt in Anoeta. Lekkere punten.

14 januari 2018 om 22:31

El Mejor! Heerlijk hoor om zo terug te komen van 2-0 achterstand. Die rare vloek ook verbroken in Anoeta yes!

14 januari 2018 om 22:34

Luisito publiekswissel? Haha

14 januari 2018 om 22:34

Suarez does noy care of het 2-4 staat, hij wil gewoon een corner!😂

14 januari 2018 om 22:35

Barcelona gewoon 0x verloren nog als die niet kampioen worden zeg. Selectie is ook nog is erg breed die geven dit nooit meer weg gefeliciteerd alvast met de tiitel als je ook in Anoeta kan winnen!

14 januari 2018 om 22:36

thx voor het good sportsmanship!

14 januari 2018 om 22:38

Dankjewel 😁 Real komt trouwens sws nog terug dit seizoen en anders wel volgend seizoen. Ze hebben veel jonge toptalenten waar Real veel van gaat genieten.

14 januari 2018 om 22:39

Bedankt modricmagic.

Jullie gaan trouwens PSG verslaan.

14 januari 2018 om 22:36

Werd Rulli daar nou uitgefloten door eigen publiek??

14 januari 2018 om 22:36

Wat eeen rare tackel van pique?!!!

14 januari 2018 om 22:36

Zo zeg. Dikke zaag. Makkelijk rood dat.

14 januari 2018 om 22:36

Waarom moet pique daar een overtreding maken?

14 januari 2018 om 22:37

Zo extreem was deze nou echt niet om er rood voor te kunnen geven. Geel was prima, wel een rare plek om zo’n sliding in te zetten, maar goed Piqué he!

14 januari 2018 om 22:39

Ik snap je laatste zin niet. Pique maakt normaal nooit dit soort overtredingen.

14 januari 2018 om 22:39

Ik ben blij.... als je hier wint dan ben ik gewoon tevreden.... Anoeta is klaar............... Eindelijk

14 januari 2018 om 22:39

Dit is geen Suarez van de 1ste seizoens helft. Die is helemaal terug hoor, wat een leeuw. zoals we hem kennen. Die gaat zeker dit seizoen weer goud waard zijn. Hele mooie 2e helft, Pique die in de catacombe ff een toespraak doet en kijk is hoe het is gelopen!!

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Barcelona boekt eerste competitiezege in Anoeta sinds 2007
Barcelona heeft zondagavond een einde gemaakt aan zijn slechtste uitreeks in de 21e eeuw in competitieverband. Na een reeks van twee remises en vijf nederlagen zegevierden de Catalanen voor het eerst sinds 2007 bij Real Sociedad: 2-4. Lees verder

158 fans
Verdediger, 30 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren