0
0
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Süper Lig
Datum: Woensdag 2 mei 2012
Tijd: 19:00 uur
Scheidsrechter: T. Özkalfa
Stadion: Türk Telekom Stadyumu (İstanbul)
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
2 mei 2012 om 18:17

Deze overwinning gaat naar Galatasaray omdat Trabzon dramatisch slecht is en kunnen niet tegen de sterke ploegen. Ik denk dat het 4-1 wordt voor Gs.

2 mei 2012 om 18:18

Echt een minpunt van de tt arena.
Mensen komen pas 30 min voor de wedstrijd binnen. vind ik echt jammer, de tribune moet gewoon al vol zitten voor dat de uitploeg in het stadion is. Om zo het uit team al helemaal onder druk te zetten.

2 mei 2012 om 18:20

Gaat moeilijk aangezien er maar 1 metro is die om de half uur komt en er weinig plaats is voor Auto's. De wegen zijn nog niet klaar of helemaal nog niet gebouwd daarom komt iedereen later en vertrekt de heflt ook 3 uurtjes nadat gepland was.

2 mei 2012 om 18:24

En in heel de land waren er protesten tegen de Tff, daardoor komen ze denk ik ook wat later.

2 mei 2012 om 18:26

Eerst was dat het probleem, rond de 20ste week, kwam Galatasaray met nieuw plan, Er zijn nu 4/5 plekken in istanbul waar bussen vertrekken naar de arena.

2 mei 2012 om 18:29

4 bussen waar maximaal 25 mensen per bus kunnen dus dat helpt ook niet echt.

2 mei 2012 om 18:43

Haha in heel de land? Er waren meer polities aanwezig dan supporters van beide ploegen. Ze hebben alvast het gezamenlijk de overwinning gevier van galatasaray.

Ik heb afgelopen weekeind eens gekeken op de forums van trabzonspor. En je wilt niet weten wat voor reacties er richting het bestuur en elftal gingen. Iedereen weet dat het twee corrupte wedstrijden zijn. Makkelijk als je toto wil gaan spelen. Alles op galatasaray.

2 mei 2012 om 18:46

@kralex Geloof maar in je eigen leugens haha

2 mei 2012 om 18:26

Het is ook typisch Turks, wat betreft infrastructuur zijn we er niet altijd goed met onze hoofden bij (iemand die over die overloopbrug in Trabzon heeft gehoord? Zielig gewoon). Maar het stadion zelf is geweldig.

Hoop dat Gs punten laat liggen, maar niets meer dan valse hoop. Gs speelt erg goed dit seizoen en dit zal wel een walk-over worden.

2 mei 2012 om 18:19

Galatasaray
Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
Hakan Balta
Engin
Melo
Selçuk
Emre Çolak
Necati
Elmander

Trabzonspor
Tolga
Celustka
Giray
Mustafa
Cech
Serkan
Zokora
Alanzinho
Colman
Olcan
Burak

Ik verwacht een lastige wedstrijd voor Gala, zeker nu dat Burak meedoet. Trabzon zal wraak willen nemen van de vorige wedstrijd.
Denk 1-1 al hoop ik natuurlijk dat Gala hier makkelijk wint.

2 mei 2012 om 18:21

Verrassende opstelling van Galatasaray hoor.

2 mei 2012 om 18:23

Die van Trabzon is anders ook niet verrassend. Beide partijen spelen met de sterkst mogelijke opstelling, hoef je verder niet sarcastisch over te doen lijkt me.

2 mei 2012 om 18:26

Kerel wat is jou probleem nou? Het was bedoeld als een grapje maar jij voelt je gelijk opgefockt. Het is gewoon een feit dat we sinds de winterstop eigenlijk met de zelfde 11 spelen als alle spelers beschikbaar zijn dus kom hier niet beetje haten.

Je kan hier tegenwoordig ook geen grapjes maken zeker?

2 mei 2012 om 18:29

Misschien heb ik het verkeerd opgevat, in de zin van Terim laat elke keer de zelfde 11 spelen. Daarop antwoord ik, dat dit de sterkst mogelijke opstelling is.

Sorry vriend, ben altijd gespannen voor een wedstrijd van GS. Kan vaak niet meer logisch nadenken etc, haha. Excuses ervoor.

2 mei 2012 om 18:34

Waarom geef je de opstellingen door terwijl hierboven dit al door VZ is gedaan? Voor de rest zijn dit voor alle 4 de ploegen zware wedstrijden. Vooral voor Fener en Gala omdat het Kampioenschap tussen deze 2 gaat hebben zij meer druk op de schouders. Verder verwacht ik niet veel van Trabzon die inspiratieloos de Super Final zijn begonnen. Van Gala verwacht ik verder een dominante en aanvallende speelstijl nu ik zie dat iedereen op een enkele na Top fit is. Ik gok op een 3-1 geflatteerde overwinning voor Gala. Hopelijk kan Fenerbahce de achtervolging vol houden en wij een Finale wedstrijd krijgen in Kadikoy dat alle kanten op kan!!! Wat een afsluiter zou dat zijn van het seizoen.

2 mei 2012 om 18:35

Ik had ze al gezet voor Voetbalzone ze erop had gezet, je kan er ook gewoon over lezen hoor.

2 mei 2012 om 19:04

O, dat hoeft niet hoor. Vond het beetje vreemd omdat het er stond toen ik het las. Verder toch goed gedaan dan is VZ traag haha. S6 vanavond!

2 mei 2012 om 18:21

Dit mag geen probleem worden voor GS. Het enige nadeel is dat Burak weer speelt, maar na de uitwedstrijd tegen Trabzon en het vertoonde spel van de afgelopen tijd heb ik geen angst. Burak is geen speler die het team beter laat voetballen, hij maakt alleen goals. Wij zullen hier de 3 punten pakken.

De opstelling is hetzelfde als zaterdag. Verwacht een goal van Elmander, Necati en Emre Colak. Van Trabzon winnen, en dan morgen lekker kijken hoe Fener het gaat doen in Inonu. Denk namelijk dat Fener punten gaat morsen, en dat wij kampioen gaan worden in Kadikoy.

Go Galatasaray!

2 mei 2012 om 18:27

Als Fener morgen punten morst en wij tegen TS en BJK winnen zijn we al kampioen en is de match tegen FB een formaliteit.

2 mei 2012 om 18:47

Die ''als'' kun je op dit moment beter achterwegen laten dit is niet de juiste moment om zover voor uit te kijken. Galatasaray zal eerst deze wedstrijd moeten winnen wat ik ze ookal niet gemakelijk zie ik doen want, Trabzonspor heeft wat goed te zetten tegen Galatasaray dus die zullen zich echt niet zo maar laten verslaan. Verwacht een mooie strijd van beiden kanten.

En daarbij komop jongens, wat willen we nog meer een allesbeslissende kampioenswedstrijd tussen Fenerbahce- Galatasaray. Wat een heerlijke veldslag zal dat worden. Niet alleen voor de Galatasaray en Fenerbahce supporters maar ook voor de neutrale kijker( zoals mij)

2 mei 2012 om 18:22

Dit wordt een ruime overwinning voor Galatasaray die altijd makkelijk winnen tegen Trabzon en ik gok op een 4-1 voor GS.

2 mei 2012 om 18:24

Die 1-1 in Arena was zeker ook een makkelijke overwinning?

2 mei 2012 om 18:25

Kom op cimbom, verwacht een simpele overwinning van jullie!

2 mei 2012 om 18:30

Kunnen de Galatasaray supporters mij eens uitleggen waarom ze een makkelijke overwinning verwachten?
Ik denk namelijk dat Trabzonspor heeft geleerd van hun fouten van vorige week en dat ze vandaag gecontroleerd zullen beginnen en de ruimtes klein houden om zo dan te counteren, ze hebben Burak erbij en hebben hier 1-1 gespeeld de laatste keer. Als je ook ziet hoe Trabzon het laatste halfuur gespeeld heeft afgelopen zaterdag dan denk ik dat Gala alles moet geven om de 3 punten te pakken.
Ben zelf ook een gs-fan hoor maar ik kan niet met een gerust hart zeggen dat we hier gaan winnen.

2 mei 2012 om 18:30

Burak Yilmaz is terug. Het wordt een hele moeilijke wedstrijd! Trabzonspor begint met een hele sterke 11, en ik weet zeker dat men de derde plek wilt verdedigen en zeker niet komt om te verliezen. Desondanks moeten wij dit winnen en gaan we denk ik ook wel nipt winnen: 2-1.

2 mei 2012 om 18:39

Trabzon zal zeker weten de wedstrijd aan Galatasaray schenken. Zoals afgelopen weekeinde. Trabzon zal er alles aan doen om Fenerbahce Geen kampioen te laten worden. Daarom denk Ik weer weggeefertjes van Trabzon. 5-0 als cimbom niet wint. Hoop Ik dat Fenerbahce morgen verliest. Eerlijk waar!

2 mei 2012 om 18:40

Mensen met schulden allemaal wedden op galatasaray. Want dit word een kadotje weer van trabzonspor. Vorig jaar was het juist andersom, als Fenerbahce maar geen kampioen word.

Ik heb afgelopen zaterdag 200€ gewed en verdubbeld. Vandaag weer 200€ is makkelijk geld verdienen als je al lang en breed weet dat het weg word gegeven.

2 mei 2012 om 18:45

hahahahahahahah Trabzon speelde tegen GS beter dan dat ze dat tegen FB deden. En waarom zit je te janken dat zogenaamd TS zou gaan liggen tegen GS? Als Volkan niet zo veel honing zou hebben was Gs7-1 FB geworden dus.

Ga maar verder huilen omkoper.

2 mei 2012 om 19:50

Haha huilen doen jullie al jaren iedere wedstrijd van Fenerbahce is het toch wel omgekocht. Vooral jij bent de zieligste hier op VZ. Iedere wedstrijd begin je weer met je rare verhalen. Zelfs tegen besiktas zouden we hebben omgekocht. En wel Egemen de man die het hardst werkt voor zijn team en ongelukkig een eigen goal maakte.

Maar als ik de wedstrijd van trabzon afgelopen weekend heb gezien was het een groot drama. Daar hoef jij het niet mee eens te zijn, maar 1000'enden nuchtere trabzon fans hebben het ook in de gaten hoor. Hoe makkelijk alles werd weg gegeven.

Ook het etentje voor de wedstrijd van Burak, Selcuk en Tolga zegt meer dan duizend woorden. Als Volkan, Egemen en Emre voor een wedstrijd ergens zouden lunchen zouden er al tapes worden vrij gegeven over een groot omkoop schandaal.

En dat gs haar kansen niet weet af te maken is gewoon dom! Fenerbahce heeft het heel het seizoen al moeilijk met alles en nog wat terwijl galatasaray zich helemaal nergens anders op hoeft te focussen behalve voetbalwedstrijden. galatasaray kon in alle rust bouwen een een sterk en fit elftal terwijl Fenerbahce een week voor het sluiten van de transfermarkt alles moest omgooien ivm vertrekkende spelers en transfers die niet meer door konden gaan.

Je zou de corrupte politie, rechtbank en de tff op blote knieen moeten bedanken dat ze ooit een een zogenaamd omkoopschandaal zijn begonnen. Want anders hadden jullie allang geen zicht meer gehad op het kampioenschap en was Fener gewoon met een straatlengte kampioen geworden van Turkije.

Wij hadden met een paar transfers het beste selectie van de laatste jaren in Turkije kunnen hebben, maar dat werd ons helaas niet gegunt.

Vergeet niet ilahi adalet tecelli edecek. Vroeg of laat laten we iedereen zien dat we de beste zijn van Turkije, en als dat dit seizoen nog gebeurd is dat alleen maar mooi meegenomen. We zijn het seizoen begonnen zonder doel, maar doen begin mei nog mee om twee bekers.

2 mei 2012 om 18:45

Nou da ga ik meteen een hypotheek aanvragen en tientallen duizenden euro's wedden op Galatasaray omdat jij het zegt zodat ik mijn studieschulden en de hypotheekrente gelijk af kan lossen.

2 mei 2012 om 18:58

Mensen met schulden moeten stoppen met gokken en een baan zoeken.

2 mei 2012 om 18:45

Ik denk niet dat Trabzon het zo makkelijk zal weggeven. Ze zijn zelf aan het bikkelen voor de derde plaats.

2 mei 2012 om 18:47

Ja Alex, is zeker makkelijk geld verdienen. Gelijk heb je.

2 mei 2012 om 18:51

Ultraslan gaat 90 minuten lang protesteren!

2 mei 2012 om 18:58

kwestie van secuur omgaan met de kansen. Denk dat het een makkelijke overwinning wordt.

even melden dat ik ergens beducht ben voor een wan optreden van de arbitrage

2 mei 2012 om 19:00

Ja ja lekker wedstrijd kijken in TT arena

2 mei 2012 om 19:02

Ik heb hier een slecht gevorl over, hoewel Cimbom geen punten mag verspelen.

2 mei 2012 om 19:05

Inderdaad, ik heb hier ook slecht gevoel over voor Galatasaray maar laten we hopen dat mijn gevoel niet gelijk hebt!

Lets win Galatasaray! we verdienen kampioenschap.

2 mei 2012 om 19:08

Trabzon verrast me, of is het niet wat het lijkt? Is dit gespeeld? Valt me op dat het niet is uitverkocht. Scheids gaat het goed doen denk Ik.

2 mei 2012 om 19:27

Misschien hebben zij ook geen zin meer in deze nepcompetitie.

2 mei 2012 om 20:02

Haha kom op zeg, jullie spelen voor het kampioenschap en jullie nieuwe stadion is niet eens vol. Jullie kregen Ali Sami Yen in het weekeinde niet eens vol. Wat is er? Voelen jullie de hete adem van Sikebahce in jullie nek? Hahahaha.

2 mei 2012 om 19:47

Het is ook woensdag he.

2 mei 2012 om 19:22

Oeh Emre Colak bijna gescoord vanuit vrijetrap.

2 mei 2012 om 19:24

Nou, kenan nep-supporters zijn het niet. Heb wel respect voor supporter. Maar Tolga loopt weer ballen weg te geven. Hoop dat hij zondag ook voor Fenerbahce zo gul is.

2 mei 2012 om 19:35

Er zijn mensen die dit boycotten volgens het laatste nieuws. Reden waarom is waarschijnlijk de dingen met omkoopschandaal.

2 mei 2012 om 19:36

Omdat het grotendeel van de Gs-supporters hier voor Bjk was in de wedstrijd van Fener, hoop ik vandaag extra veel dat Trabzon wint. Zou natuurlijk wel erg goed voor Fener uitpakken als Trabzon vandaag verrast, maar denk dat Gs wel gewoon wint en kampioen word.
Beide teams succes.

2 mei 2012 om 19:44

De scheids fluit wel weer erg makkelijk elke keer.

2 mei 2012 om 19:48

Musleraaaaa mooie redding.

2 mei 2012 om 19:49

Mooie redding? Die had ik zelfs gered, was slecht geschoten van Burak zeg, overschatte spits!

2 mei 2012 om 19:50

Overdrijf niet, het is ook een mooie redding. Maar iedere eigen mening natuurlijk.

2 mei 2012 om 19:49

Wauw wat een slecht schot van Burak. Maar hij duwt Semih wel, dus je kan er voor fluiten.

2 mei 2012 om 19:49

Waar zijn de fans die zeiden dat we makkelijk zouden winnen? Als Fatih terim niet ingrijpt geven we het kampioenschap serieus weg! Gooi Baros erin of Riera, je ziet toch dat dit niet loopt!

2 mei 2012 om 19:52

Dat zijn voorspellingen beste vriend. Waarom wind je jezelf op? Nog een volle tweede helft.

2 mei 2012 om 19:55

Trabzonspor speelt uit altijd beter dan thuis, als Trabzon de laatste pases goed kunnen uitvoeren kunnen ze winnen, ze maken steeds de verkeerde beslissingen! 3 man is links helemaal vrij, alanzinho paast naar rechts..

2 mei 2012 om 19:57

@nartell0
Daarom zei ik juist dat we het moeilijk zouden krijgen.ze spelen puur countervoetbal, wat je zegt klopt gewoon, Serkan Balci helemaal vrij op rechts en kreeg geen pas.

2 mei 2012 om 20:01

Jij zegt teveel Nartell0 de vorige keer zei jij ook dit en wat is er gebeurd?

Nartell015 april 2012 om 20:205
Besiktas zal morgen wel winnen van Galatasaray.. Besiktas heeft in de laatste 16 seizoenen thuis maar 1x verloren van Galatasaray.. Het wordt nog zeker spannend in de Super-finale
-----------------------
...en:
-----------------------
Nee, maar Besiktas speelt thuis altijd sterk tegen Gala.. Herinner je nog de 1e wedstrijd tegen Gala dit seizoen? Het kon makkelijk 5-0 worden, maar het werd 0-0..

Ga d'r maar vanuit dat jullie morgen ook 2 punten achter zullen staan op Gala en een week later zelf afmaken in TT Arena,

2 mei 2012 om 19:50

Necati eruit, Baros erin.

2 mei 2012 om 19:51

Mee eens.

2 mei 2012 om 19:52

soo Burak 1 op 1 echt slecht ingschoten.

2 mei 2012 om 19:54

Hij had volgens mij verwacht dat de scheids ging fluiten.

2 mei 2012 om 19:55

Hopelijk geeft Fatih terim een goudenwissels, we hebben 3 punten hard nodig.

2 mei 2012 om 19:56

Pff de laatste minuten had Trabzonspor makkelijk kunnen scoren als ze goed zouden omgaan met hun kansen. Galatasaray heeft wel meer balbezit maar we hebben geen kansen. Trabzonspor verdedigt vandaag wel goed, hopelijk scoren we nog in de tweede helft zonder een doelpunt tegen te krijgen. Als Trabzonspor de eerste goal maakt zullen we vandaag waarschijnlijk niet winnen.

Waar is Necati mee bezig? Hij verspeelt de balbezit door dom te gaan liggen.

2 mei 2012 om 19:57

Ik denk dat we in de 2e helft de Trabzon van vorige week zullen zien, iets zegt me dat ze in de 2e helft weer dramatisch gaan verdedigen.

2 mei 2012 om 20:06

kijk jij wel hoe gs speelt, hoe de f kan je dat zeggen?

2 mei 2012 om 20:12

Fener moet nog uit tegen Trabzon en Bjk, Gs moet thuis tegen beide teams, dus ik schat de kansen van Gs hoger in. Of Gs speelt gelijk vandaag en Fener maakt het thuis af in de laatste wedstrijd (maar de laatste jaren doen ze het niet zo goed in de beslissende wedstrijden)

2 mei 2012 om 20:05

komop gs!!

2 mei 2012 om 20:11

Kom op Galatasaray, wij willen niet verliezen maar juist winnen.

2 mei 2012 om 20:13

Necati en Engin spelen tot nu toe wel erg slecht.

2 mei 2012 om 20:15

Als de spelers van Trabzonspor niet zo egoistisch waren stonden ze nu 2-0 voor.. Ze maken steeds de verkeerde beslissingen!!

2 mei 2012 om 20:16

schwalbe burak

2 mei 2012 om 20:18

Galatasaray heeft niet eens 1 kans kunnen creëren!!

2 mei 2012 om 20:18

Pfff wat doe je Alanzinho. Ts had al 2-0 voor moeten staan.

2 mei 2012 om 20:22

Word weer aardig met kaarten gestrooid.

2 mei 2012 om 20:24

Galatasaray wordt helemaal weggespeeld man, als Trabzonspor beetje fatsoenlijk om ging met zijn kansen was het al minimaal 2-0..

2 mei 2012 om 20:24

Het was zwaar rood, hij deed het met opzet.

2 mei 2012 om 20:24

Als galatasaray om wat voor rare reden dan ook hier punten laat liggen zullen ze de eigen supporters telleurstellen, maar ook die van trabzon. Ik verwacht alsnog een 1-0 voor de thuisploeg, omdat trabzon het heel duidelijk laat liggen hier. Burak had die kans gewoon moeten maken, je bent toch een "topspits" dan mag je niets verwachten en de bal erin knallen tot je het fluitje hoort.

2 mei 2012 om 20:27

Kap nou eens met die complot theorieen. Dat zeiden ze ook 7jr geleden toen ts tegen gs moest. Toen zei iedereen dat gs expres zou verliezen, om Fener een pootje te lappen. We wonnen 2-4 en al die jankballen waren stil.

2 mei 2012 om 20:58

Oow en wat jullie allemaal de afgelopen tijd verzinnen is geen comlot theorie? Elke wedstrijd van Fener is omgekocht volgens jullie. Zelfs nu er word gezegd dat er geen sprake is van omkoping geloven jullie alle bullshit die de wereld in is geholpen door de falende politie en rechters in Turkije + de media die alles op dag 1 al wist en vervolgens maanden met grote koppen de kranten ging verkopen.

2 mei 2012 om 20:25

Sjonge jonge ik heb gewoon mijn telefoon weg gegooid. Hoe kan dat nou geen rood zijn ? Gewoon een moordaanslag.

2 mei 2012 om 20:27

Middenveld van Galatasaray verzwakt, we slaan het telkens over..

2 mei 2012 om 20:27

Wauw Trabzon speelt erg goed de 2e helft.

2 mei 2012 om 20:28

Pfff komop man Alanzinho je lijkt wel een amateur met je eindpases!!

2 mei 2012 om 20:28

Glowacki doet het 10x beter dan Yumlu

2 mei 2012 om 20:33

Burak, Alanzinho en Glowacki zijn terug en Trabzon is 3x sterker..

2 mei 2012 om 20:34

Er word wel slecht gefloten zeg.

2 mei 2012 om 20:38

kom op cimbom.. dit mogen we niet laten liggen..

2 mei 2012 om 20:39

Necati laat het wel afweten hoor in cruciale momenten, eerst tegen Fenerbahce en nu tegen Trabzon..

2 mei 2012 om 20:39

terecht buitenspel. Goed gezien

2 mei 2012 om 20:39

Terechte buitenspel, tfoe ging ik hard juichen voor niks.

2 mei 2012 om 20:42

Ebeou echt een provocateur zeg!

2 mei 2012 om 20:45

Hij had 2e geel kunnen geven aan Selcuk en Ujfalusi

2 mei 2012 om 20:46

Waarom Sabri? haha

2 mei 2012 om 20:47

Hadi Sabri gebruik je snelheid, misschien winnen we daardoor.

2 mei 2012 om 20:47

Serkan Balci wat een kluns zeg.

2 mei 2012 om 20:47

Serkan Balci wat een dwaas omg!!!

2 mei 2012 om 20:49

Wtf Burak!!!! omgekocht ofzo? Hahahaha

2 mei 2012 om 20:50

Mijn stream is weggevallen, heeft Burak weer 1 op 1 gemist?

2 mei 2012 om 20:52

Ja. 1 meter van het goal af

2 mei 2012 om 20:50

@sari_kanarya

haal het woord "omgekocht" uit je mond fener weet daar alles van

2 mei 2012 om 20:53

Oh ja joh? Wie hebben ze omgekocht dan? Noem eens een paar spelers voor me dan?

2 mei 2012 om 20:51

word een 0-0 eindstand. morgen lekker genieten van fb die bjk de grond in gaat trappen

2 mei 2012 om 20:54

Sjezus 5 minuten blessure tijd kom op zeg.

2 mei 2012 om 20:56

Wauw slecht verdedigd van Ts zeg, bijna een goal van gs

2 mei 2012 om 20:56

Hopelijk wint Fener morgen van Gala, dan staan ze 0,5 punten voor op Gala

Ow ow Necati wat een kans..

2 mei 2012 om 20:59

ja morgen speelt fener tegen gala toch, blijf je bij de les jongemannetje

2 mei 2012 om 20:57

Weer gratis vrije trappen voor Gs

2 mei 2012 om 20:59

Haha, doe je bril af!

2 mei 2012 om 20:59

Lekkerrrrrrr Trabzon! Morgen wint Fener hopelijk en dan staan we weer op de 1ste plaats waar we thuis horen!!!!

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Turkse titelstrijd nadert zinderend slot dankzij puntverlies Galatasaray
Galatasary heeft aartsrivaal Fenerbahçe de gelegenheid gegeven om terug te komen in de titelstrijd. Cim Bom moest thuis winnen van Trabzonspor om de marge van twee punten te behouden, maar kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Lees verder

8 fans
Aanvaller, 33 jaar
8.2
Bafetimbi Gomis was tijdens de laatste ontmoeting tussen Galatasaray en Trabzonspor 'Man Of The Match' met een 8.2. Hij scoorde éénmaal.

3 fans
Verdediger, 27 jaar
7.7
Serdar Aziz is de man in vorm en door jullie de best beoordeelde speler van Galatasaray.

Nabeschouwing

Poll

Wie dachten onze bezoekers dat er ging winnen?

Galatasaray
 
 
 
 
0%
 
Gelijkspel
 
 
 
 
0%
 
Trabzonspor
 
 
100%
 
 
 
Totaal aantal stemmen: 1
Leden van Voetbalzone kunnen wedstrijden voorbeschouwen.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren