Slot na winst op AZ over ontslag: 'Dat heb ik wel onthouden, ja'

Zondag 7 november 2021 om 20:31 uur.

Arne Slot werd als trainer van AZ voortijdig de laan uitgestuurd, nadat de clubleiding had vernomen dat hun trainer in gesprek was met Feyenoord. Inmiddels is de 43-jarige trainer in dienst van de Rotterdammers en won hij vandaag in de absolute slotfase van zijn oude club, door een laat doelpunt van Cyriel Dessers.

Reacties

7 november 2021 om 22:24
#1

Klopt Slot, goed geschetst wat betreft de vrijheid die je schijnbaar niet hebt om een keuze te maken omdat je anders geschopt en geslagen wordt. Dit geldt overigens op vele vlakken.

8 november 2021 om 09:05
#2

Inderdaad, ik heb het niet begrepen dat AZ hem eruit gooide toen hij met Feyenoord had gesproken. We leven in een vrij land, dus mag jijzelf bepalen waar je werkt en niet je huidige werkgever. Het lijkt een beetje op de grote mond van Twente onder Munsterman, die ook geen spelers naar de concurrentie wilde laten gaan. We weten nu waar Twente staat, en als AZ zo doorgaat zal het ook nooit kunnen meten met de top, maar af en toe een goed seizoen draaien. Soms moet je een grote speler laten vertrekken om je team op sterkte te houden, zo ook met je trainers.

8 november 2021 om 16:25
#5

Dat jij dat niet begrijpt vind ik ongelooflijk dom.

8 november 2021 om 15:03
#3

Als Az slim was geweest en had gezien wat Slot had gepresteerd en misschien nog meer kon presteren dan hadden ze van het moment af aan dat hij had gezegd dat hij niet wilde bijtekenen hem moeten paaien en praten. Je heb een goede trainer, die de grotere clubs (op dat moment Ajax en Psv) in de nek hijgt dan wordt je boos als een klein jochie en reageer je emotioneel en niet rationeel
Terwijl ik dit schrijf bedenk ik ineens de woorden van huiberts; wij verkopen niet aan Psv en Ajax (en dus wel aan Feyenoord), want dat zijn onze concurrenten. Wat is Feyenoord dan?:
helaas als ze hun inhaalwedstrijd winnen de koploper (ma ja ik ben voor Ajax)

8 november 2021 om 16:24
#4

Slot wilde maar al te graag blijven in Alkmaar. De directie wilde maar 1 jaar verlengen en Slot 3 jaar.

9 november 2021 om 08:43
#6

Snap AZ ook wel dat je niet blij bent als een trianer achter je rug aan de gang gaat met een andere club, het seizoen was nog amper begonnen. Dus om nu alles bij AZ te leggen vind ik niet terecht, Slot was niet straight. Maar de frustratie zat diep, dat zag je op het veld (til) en bij de trainers. Om over de tribunes maar te zwijgen.

9 november 2021 om 12:09
#7

Op de helft waren ze al bijna. Hoe dan ook voor de club een achterlijke beslissing puur om Arne te straffen zelf haalden ze er geen winst uit en dat wisten ze.

10 november 2021 om 09:31
#8

‘We leven in een vrij land en mag jij zelf bepalen waar je werkt en niet je werkgever’

Helemaal eens. En gelukkig weten ze dat in Rotterdam Zuid ook.

Vraag maar aan Steven Berghuis😜!!

Het is niet meer mogelijk om op deze video te reageren.

Recente video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v