Trotse Weghorst: 'Papa is sowieso vijf weken weg'

Maandag 31 mei 2021 om 09:17 uur.

Wout Weghorst kreeg een schitterend afscheid van zijn gezin. Als het aan hem ligt, is hij minimaal vijf weken niet thuis. Hoe ver denk jij dat Oranje komt op het EK?

Reacties

31 mei 2021 om 10:57
#1

Mooie vent dit. Best een moeilijke keus tussen Luuk of Wout. Beiden gretig genoeg voor de basis in elk geval.

1 juni 2021 om 07:55
#2

Zou persoonlijk weghorst de voorkeur willen geven. Die heeft een goed seizoen gehad. Echter speelt de Jong ook gewoon prima in oranje. En qua kwaliteit ontkomt het elkaar niet heel erg denk ik.

1 juni 2021 om 10:06
#3

Alleen heeft Luuk de Jong de motoriek van een aardappelrooier. Net als in snelheid en diepgang helpen zijn voeten hem ook allerminst in het voetbalspel; voetbaltechnisch is Luuk de Jong van de nek omlaag verlamd. Daarentegen vind ik Weghorst veel completer. Die kan ook goed kopen, maar is daarnaast explosiever en scoort ook gemakkelijk met zijn voeten. Zeker gezien hun beider seizoen zou ik tien keer meer vertrouwen hebben in Weghorst dan in De Jong. De gretigheid spat eraf bij die jongen en wat zal hij bovendien met een vertrouwen aan het werk gaan daar!

1 juni 2021 om 18:54
#4

Ik zou in ieder geval weghorst willen zien, om te zien of de miljoenen bondscoaches het bij het rechte eind hebben om hem mee te nemen. En niet alleen maar vanwege de keuze tussen Luuk en hem. Nee, gewoon, die jonge die zich in Duitsland nu al zo lang laat zien, die moet de kans krijgen. Nou, dit wordt m dan misschien.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren.

Recente video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v