'De rol van Arnesen is erg belangrijk bij de renovatie van Feyenoord'

Woensdag 20 januari 2021 om 11:23 uur.

Hoewel Feyenoord in de Klassieker tegen haar tweede nederlaag van het seizoen aanliep, is er vooralsnog geen reden tot pessimisme. Het geboden spel en de solide verdediging, moeten de Rotterdamse fans toch hoop bieden, vinden oud Feyenoorder Regi Blinker en schrijver en kenner van het Zuid Amerikaanse voetbal, David Endt.

Reacties

20 januari 2021 om 11:51
#1

Natuurlijk doet Feyenoord niet mee om de titel. De wedstrijd tegen Ajax geeft een totaal verkeerd beeld van de kwaliteiten van die club. Ze konden zo spelen omdat Ajax vooral in die wedstrijd er niks van terecht bracht buiten de eerste 20 minuten dan. Minimaal een gelijkspel had dan ook terecht geweest. Maar we zullen het de komende wedstrijden gaan zien of Feyenoord verder omhoog gaat klimmen. Ik denk dat dit niet gaat gebeuren.

Aangepast op 20 januari 2021 om 11:54 door Johannes.

20 januari 2021 om 13:16
#2

Dan heb ik zeker naar een andere wedstrijd gekeken. Met Ajax is het altijd zo dat als ze goed zijn het aan Ajax ligt en als ze slecht spelen het ook aan Ajax ligt. Feyenoord overklaste Ajax gewoon vanaf de 25e minuut. Ajax heeft éã©n kans gehad en die zat er wel mooi in. Maar ik denk wel dat je gelijk hebt. Feyenoord is niet constant genoeg. Zonder al die gelijke spelen tegen de teams uit het rechter rijtje, hadden ze nu ver bovenaan gestaan.

Aangepast op 20 januari 2021 om 13:25 door BralBal.

21 januari 2021 om 12:26
#3

Zondag Feyenoord-AZ, de verliezer haakt definitief af. Je komt dan op 9 punten van Ajax en dat maak je natuurlijk niet meer goed in het restant van de competitie.

21 januari 2021 om 13:53
#4

@bralbal hoe kun je nou zeggen dat Feyenoord , Ajax overklaste? dit heeft Ajax absoluut aan zichzelf te danken .. en vooral als je Promes op CAM zet .. 0 creativiteit in de ploeg waardoor je geen kans krijgt.
Typisch een Feyenoord supporter.. haat voor Ajax is weer groter dan de liefde voor je eigen droeftoeter club. foii

22 januari 2021 om 08:27
#6

Dan zijn alle analisten zeker ook Ajax haters. Kom op zeg. Ik haat niks aan Ajax. Ik sta ook te juichen als ze scoren in Euopa. Maar ik ben wel een realist. Wie is hier nou de droeftoeter.

22 januari 2021 om 00:25
#5

Feyenoord lang mee doen nou denk ik niet ik zie ze zondag verliezen van az en die week erop gelijk if verliezen van psv dan is het al klaar

Het is niet meer mogelijk om op deze video te reageren.

Recente video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v