De Boer sluit interland periode positief af: 'We creëren veel, dat is lekker'

Donderdag 19 november 2020 om 09:35 uur.

Frank de Boer is tevreden over de vorm waarin het Nederlands Elftal geraakt. Tegen Polen sleepte het Nederlands Elftal onder Frank de Boer zijn tweede overwinning binnen en dat was reden voor optimisme.

Reacties

19 november 2020 om 10:11
#1

Ik moet zeggen, hij laat ze eindelijk meer de vleugels gebruiken en als het daar te druk wordt, op tijd de bal verplaatsen naar een ander stuk op het veld. Dit is het enige wat ik vroeg. Dat maakt alles zoveel makkelijker. En niet zomaar de vleugel nee echt bij de zijlijn. Veld breed houden. Vooral tegen Bosnië leverde dat weleens leuke hoogstandjes op. Nu kwestie van het team op elkaar ingespeeld laten raken.

19 november 2020 om 10:34
#2

Gisteren zagen we voor het eerst karakter in het elftal. Depay werkte hard, Malen heeft potentie alleen die rechterkant was drama. Hateboer geen niveau Oranje gebleken.

19 november 2020 om 11:05
#3

We creëren veel vind ik zo'n dooddoener. Gisteren eerste helft was dramaaaaaa!! Commentator zegt we creëren tenminste veel kansen. Een mogelijkheid (frenkie, Wijnaldum, Malen) is geen kans. En daar hoef je al helemaal niet over te praten als je zo verdedigd. Heeft ook niets met de spelers te maken, Blind en De Vrij zijn echt niet slecht, maar met organisatie. Zeker als het een terugkomend iets is. Dit is nu net wat Koeman zo goed deed. Dus ook al creëren we een paar mogelijkheden, we krijgen iedere wedstrijd doelpunten tegen als 10 jarige jeugdspelers. Wordt zo nooit wat

Het is niet meer mogelijk om op deze video te reageren.

Recente video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v