Racismedebat houdt aan: 'Hypocriet is dat zij straks als eerste in Qatar zitten'

Maandag 6 juli 2020 om 07:46 uur.

Aad de Mos, ooit succesvol trainer en reeds werkzaam als analist, is verbaasd over de ophef die woedt rondom de vermeende racistische uitspraken van Johan Derksen in Veronica Inside. Spelers van het Nederlands Elftal willen niet meer praten met de zender van John de Mol, maar steun kregen zij niet van iedereen.

Reacties

7 juli 2020 om 21:17
#1

Ajax ging ook naar Qatar voor trainings kamp daar hoorde ik niemand over waarom dan nu wel. Sowieso ben ik er tegen om daar naar toe te gaan. Alleen dan wel voor iedereen en niet omdat het nu het wk is.

7 juli 2020 om 22:06
#2

Dan heb je niet goed opgelet, want daar zijn best wat reacties over geplaatst in de media, door deze en gene. Maar Aad heeft natuurlijk helemaal gelijk over hypocrisie. Davids ontweek de vraag over moeten we dan wel naar Qatar, terwijl hij wel een heel verhaal had over die fantastische VI boycot door Oranje. En zo iemand, vol met vooroordelen, wordt gevraagd voor allerlei commissies. Cruijff had hem allang door en maakte korte metten met hem. Koeman zal ook graag naar Qatar gaan. Onderwijl Verstappen bestraffend terechtwijzen vanwege niet op de knieën voor Blm. Politiek correct gedrag begint zo langzamerhand flink te stinken. We weten ondertussen wie daar graag tegenaan schurken...()

8 juli 2020 om 22:04
#3

Ja hoor, mensen weten van gekkigheid niet wat ze moeten zeggen meer. Puur en alleen om Derksen te kunnen steunen, maar uuh.. wat heeft Qatar met het racisme debat te maken in Nederland lol.

9 juli 2020 om 06:11
#5

Zou het niet kunnen dat mensen het gewoon eens zijn met Derksen.?..qatar geeft ondubbelzinnig aan dat veel spelers van oranje (incl de coach) boter op hun hoofd heeft.

9 juli 2020 om 10:11
#7

Misschien omdat mensen klaar zijn met dat selectieve "verbeteren" van de wereld. Het is heel erg gesteld hier in Nederland/de wereld en iedereen wordt onrecht aangedaan, maar als iemand zijn eigen zakken kan vullen over de rug van een ander boeit het de meeste schreeuwers niets...

9 juli 2020 om 06:33
#6

Lijkt mij dat je het eerst thuis op orde moet hebben voor je kritiek kan hebben op een ander. Dus nee ik ben het niet eens met die stelling!!!! En ik wil er dit aan toevoegen, enkele jaren terug had Johan heel veel kritiek op die donkere jongens van PSV (wijnaldum, Depay, Willems etc). Volgens hem waren ze geen winnaars, en niet kritisch genoeg naar elkaar. Ze moesten elkaar meer aanspreken. Nu heeft iemand binnen zijn team hem aangesproken en dan loop hij te piepen

Het is niet meer mogelijk om op deze video te reageren.

Populairste video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v