Ziyech indirect gewaarschuwd door Kluivert: 'De stap naar het buitenland wordt vaak onderschat'

Woensdag 12 februari 2020 om 11:31 uur.

Justin Kluivert vertrok met een hoop bombarie van Ajax naar AS Roma. Toch kijkt de jonge buitenspeler met veel plezier terug op zijn tijd in Amsterdam, al ziet hij het ongeval met Abdelhak Nouri als een pijnlijk moment.

Reacties

13 februari 2020 om 11:58
#1

Kluivert was te ongeduldig en heeft nooit de tijd genomen om bij ajax te rijpen en ervaring op te doen. Logisch dat de kans dan groter is dat je in het buitenland mislukt. Dat hij is mislukt is nog geen reden om zijn verhaal te projecteren op de situatie van Ziyech die iwel alles goed heeft uitgestippeld en geduldig is geweest om pas een overstap te maken op het moment dat hij er klaar voor. .De kans dat hij slaagt schat ik op 99,99. En kluivert zien we binnekort weer terug bij Vitesse of utrecht waar hij zijn cariere nieuw leven zal willen inblazen net zoals Bazoer, Emanuelson en al die andere gasten die nog te licht bevonden waren toen ze naar het buitenland gingen.

Aangepast op 13 februari 2020 om 12:02 door Fortress.

13 februari 2020 om 13:40
#2

Die waarschuwing had hij eerder op zichzelf kunnen baseren. Ziyech vertrekt met anderhalf seizoen CL-ervaring waaronder een halve finale, een Europa League-finale en waarschijnlijk 2 kampioenschappen. Ziyech komt heel anders binnen bij Chelsea dan Kluivert deed bij AS Roma. Sowieso nogal schrijnend dat uitgerekend Justin Kluivert denkt Ziyech daarover te moeten waarschuwen.

13 februari 2020 om 15:34
#3

Precies mijn gedachte verwoord. Dank, scheelt typen!

13 februari 2020 om 17:27
#4

Waar Klets Kluivert nou over? Ziyech is al top dat hij al heeft bewezen op nationaal en op internationaal niveau maar Kluivert moet zich nog steeds bewijzen en dat doet hij met wisselend succes, wat wil zeggen dat ze bij Roma nog steeds niet overtuigd zijn.

14 februari 2020 om 16:27
#5

Volgens Zyech zelf is hij Marokkaan, hij speelde dus al in het buitenland, én hij heeft óók nog bij Twente (Duitsland) en Heerenveen (Friesland) gespeeld, dus ik denk dat hij het advies can Kluivert wel kan negeren.

15 februari 2020 om 08:09
#6

Haha, wie is hij nou eigenlijk om als broekie die Ajax na een paar basisoptredens verliet nu de speler die wekelijks zijn stempel op Ajax drukt te denken te moeten waarschuwen. Hij had beter naar z’n vader kunnen luisteren dan was hij misschien nu twee keer zover geweest.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren.

Populairste video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v