om 00:00 uur.

Reacties

8 november 2019 om 09:46
#2

Nee Mark. Je bent een waardeloze trainer die de boel niet meer scherp kan houden. Je verliest met 4-1 van een veredeld campingelftal. Ik zie totaal geen passie en strijd, de spelers van Linsk liepen er zo doorheen alsof de psv-linies in een tafelvoetbal opstelling stonden. En stop nou is met het alsmaar alles afgeven op het feit dat we een jonge ploeg hebben. De halve selectie heeft champions league ervaring, is A-international en gedeeltelijk ook nog is basisspeler. Dan weten ze toch wat ze moeten doen tegen een bagger team zoals linsk? Van Bommel out, schaam je kapot.

8 november 2019 om 10:26
#6

Helemaal mee eens. Ik heb van Bommel als Psver/speler hoog zitten maar hij heeft de boel duidelijk niet onder controle. Ik heb zo veel vragen. Waarom is Rosario aanvoerder? Waarom speelt Rosario? Waarom wordt Sadilek constant opgesteld terwijl je daar ook Viergever of Boscagli neer kan zetten? Waarom speelt Zoet nog terwijl je Unnerstal hebt? Waarom Gakpo in de spits? Waarom speelt Pereiro bij zo veel blessures niet? Allemaal vreemde keuzes van de trainer. PSV zal Mark niet ontslaan dus ik hoop dat hij de eer aan zich zelf houd als dit zo door gaat. De komende wedstrijd is het er op of er onder voor van Bommel. Als PSV punten laat liggen tegen Willem 2 dan mag hij vertrekken wat mij betreft.

Aangepast op 8 november 2019 om 10:26 door Panerai.

8 november 2019 om 10:56
#9

Ja, precies dit! Hij blijft steeds maar blijft vasthouden aan spelers, zoals Sadilek, Zoet en Rosario... helaas de lievelingetjes van Van Bommel. Gister zat Ruiter op de bank en dus helemaal geen Unnerstal. Gakpo is duidelijk een buitenspeler die zich ook niet fijn lijkt te voelen in de spits. Dat PSV nou niet bepaald overloopt van kwaliteit nu dat Bergwijn en Malen geblesseerd zijn, okã©. Maar een trainer is er verantwoordelijk voor om de poppetjes op de juiste plaats neer te zetten, een bepaalde speelwijze over te brengen en er bepaalde patronen in te slijpen. Maar het lijkt erop alsof de spelers het niet weten, ze doen maar wat en het wordt er enkel slechter op. Als PSV dit weekend punten laat liggen, mag hij inderdaad vertrekken. Maar wie zou het tij weer kunnen keren ?

Aangepast op 8 november 2019 om 10:57 door EigenVisie.

8 november 2019 om 10:08
#4

Ik zie toch wel een gelijkenis met Feyenoord. Ik vind dat de verdediging en het middenveld van een te laag niveau is bij beide clubs. Ze verdedigen slecht waardoor de tegenstander te gemakkelijk kansen kan creëren. Daardoor gaat het middenveld onzekerder spelen, en aangezien bij beiden daar niet de meest technische spelers staan lijkt het dat ze daar overlopen worden en dan gaat het middenveld steeds meer naar achteren leunen. Waardoor de aanvallers geen ondersteuning krijgen, zich ook laten zaken of op een eiland staan. Daar verliest men bijna elk duel om de bal waardoor deze weer heel snel in je eigen 16 komt. Kortom, teveel middelmaat, te weinig kwaliteit. Beide Td's hebben komende winter geen kerstvakantie (denk ik).

8 november 2019 om 10:25
#5

Ik denk dat een van de problemen van dit psv juist is dat ze zo graag de rust willen bewaren. Ik hoor het overal terug in de interviews. Rust, balbezit houden, stoïcijns werken aan resultaat. Je ziet dat ook terug in het voetbal van psv: temporiseren, afwachten en in balbezit vanuit een tafelvoetbal opstelling elkaar de bal toeschuiven. Ik wil onderhand wat minder rust. Druk zetten, afjagen en van die plaatsen afkomen in balbezit.

8 november 2019 om 11:15
#10

Zo pijnlijk om te zien hoe een clubicoon wordt afgemaakt. Door het plotseling opstappen van Cocu is hij te vroeg voor de leeuwen gegooid. Beginnende trainers maken fouten, zo ook van Bommel. Daarnaast is John de Jong niet ervaren en heeft hij Mark afgelopen zomer opgezadeld met middelmaat. Het team wordt gedragen door de spelers die er al waren. Ik denk dat Van Bommel het niet gaat redden bij PSV, maar laten we niet vergeten wat hij voor PSV heeft betekend. Straks moet Van Nistelrooij hem opvolgen(wat ik niet hoop), waardoor ook dat clubicoon kan worden afgemaakt. Kies straks aub voor een ervaren trainer van buiten de club, ik ben klaar met de beginnende coaches (en TD’s). Laat ze eerst elders ervaring opdoen en beginnersfouten maken.

9 november 2019 om 23:10
#15

Ik denk dat de trainer Van Bommel niet alle schuld moet krijgen. De spelersgroep die bestaat uit een stelletje bange slapjanussen. Kijk maar hoe Gakpo speelt en schiet. Waar was Mo, het grootste talent die door de napraat media overhyped wordt ? Sadilek, hij is een miskleun die alleen van harde overtredingen moet hebben. Zoet, hij heeft het niveau KKD en de rest tja....rosario brrrrr......dus Mark heeft misschien geen goed overzicht op het spel, op de wedstrijd en op de opstelling, maar hij doet wel zijn best om er wat van te maken.

Aangepast op 9 november 2019 om 23:11 door P. Jansen.

Het is niet meer mogelijk om op deze video te reageren.

Recente video's

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren
v