Vacatures

Vacature: Voetbalzone.nl zoekt stagiair(e) AV / redactie / productie


Ter versterking van het ambitieuze team zoekt Voetbalzone, onderdeel van mediagroep Perform Group, een enthousiaste stagiair(e) met passie voor voetbal voor de duur van zes maanden. Voetbalzone.nl heeft zich in de loop van der jaren opgewerkt tot de meest bezochte voetbalwebsite van Nederland, met gemiddeld 3,8 miljoen unieke bezoekers per maand. Perform Group is een erkend leerbedrijf.

Wat ga je doen?

- Assisteren op draaidagen;
- Spotten & monteren;
- Ondertitelen van video’s;
- Transcriberen interviews;
- Ontwikkelen van artwork;
- Inhoudelijk voorbereiden items (desk research);
- Bijhouden sociale kanalen (vragen van bezoekers beantwoorden);
- Onderhouden van videokanalen.

Jouw profiel?
Iemand met een creatieve geest en een brede interesse voor (Nederlands) voetbal. Je hebt ervaring met pre-productie en het voorbereiden van (video)items. Je kan goed overweg met Adobe Première Pro en Photoshop. Kennis van After Effects is een grote pré. Je hebt ervaring met filmen en bedienen van camera’s en je kan uit de voeten met video- en audiobewerking. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?
Een fulltime meewerkplek in Amsterdam, maar ook de mogelijkheid om deels vanuit huis of locatie te werken. Een leer- en werktraject vol vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkel-mogelijkheden. Goede begeleiding door professionals en veel uitdaging. Een team waar passie voor sport voelbaar is. Ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling. Een marktconforme stagevergoeding. De startdatum bepalen we graag in overleg.

Ben je enthousiast over deze uitdaging, heb je affiniteit met media en voldoe je aan bovenstaand profiel? Laat dan zien wie je bent en wat je kunt, maar vooral wat je wilt. Stuur uiterlijk zondag 5 augustus een mail met motivatie, CV én, indien mogelijk, eventueel voorbeelden van eigen producties naar [email protected]

In de wandelgangen

Zaterdag 18 augustus
Josep María Bartomeu en Nasser Al-Khelaifi hebben vrijdag gesproken over een ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren