mostylowow
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 27 augustus 2008
  • mostylowow
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 731
  • Onbekend
  • Bunnie
Persoonlijke berichten
3 januari 2011 om 18:57
#1

jow gast ,

ga je huiswerk is beter doen

vela mag voor 7 miljoen weg heeft in alle kranten gestaan.

en nogiets ik mag zeggen wat ik vind dit is namelijk een Forum

groeten Paolo

12 augustus 2011 om 18:50
#2

I ga geen discussie hierover op de forum voeren, maar de bnp in Turkije is vastgesteld op vele duizender dollars p.p per jaar, er zijn gezinnen die moet rondkomen met niet eens 260 Euro per maand.
Lees eens nog een keer wat ik heb geschreven daar, ik ga geen cijfers noem waar ik geen onderzoek naar verricht heb, dat heb ik ook niet gedaan.

Turkije is op dit moment 1 van de landen die economische het hardst afglijd, ik heb 7 jaar in Istanbul gewoont en gewerkt, ik moest met een groep mensen uit alle hoeken van de wereld een onderzoek doen in opdracht van de Universiteit van Istanbul over de invloed van staatsuitbestedingen in Turkije en het uitkomst is dat Turkije gewoon Failliet is en de huidige politiek op een corrupte maniet geld doorsluist naar bepaalde projecten en toen we die projecten wouden onderzoeken moesten we weg, dus weet wel dat ik op de hoogte ben van wat er gebeurt.

Vanaf nu is het mijn zaak niet meer, ik vind het zielig voor het volk die alle leugens koopt, moeten ze maar onderzoek doen naar de realiteit ipv alles kopen als zoete broodjes.

30 augustus 2011 om 02:18
#3

@hard jij bent gewoon jaloers dat de economie van turkije zo goed is kun je gewoon niet hebben jij werkte denk ik in 1980 tot 87 in istanbul jah dan heb je wel gelijk
jij vind zielig voor het volk hahah
hierin in nederland kun je niets doen man wat heb je hier niets helemaal niets kijk die landschap je ziet alleen maar rijtjes huizen

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 28 oktober
Xavi moet de nieuwe trainer van Barcelona worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren