Gekke_Turk
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 10 juni 2008
  • Gekke_Turk
  • 76 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 539
  • 29 jaar (20-6-1991)
  • Genk
  • /
  • /
Persoonlijke berichten
26 december 2009 om 16:17
#1

Leuk om te horen dat je dankzij mijn stukken langzaam een Liverpool fan aan het worden bent.
Ze draaien nu wat minder, het is dat iedereen op dit moment punten laten liggen in Engeland. Laten we hopen op een mooie kerst met vanavond een overwinning tegen The Wolves. Hoe dat maakt niet uit.

28 december 2009 om 13:08
#2

En gewonnen 2-0

15 januari 2010 om 20:49
#3

Kasper niet zo filantropisch doen. Ga liever Haïti reanimeren

19 februari 2010 om 10:31
#4

Ze hebben het redelijk gedaan wat resultaten betreft, het spel is nog altijd niet heel veel soeps. Kuyt was de afgelopen periode de grote man, wat betreft het scoren van de doelpunten. Gerrard is terug van een blessure en Torres hoeft hopelijk enkel nog het duel met Man City te laten schieten.
Gister was er een magere 1-0 overwinning op Unirea in de Europa League (ngog), dat wordt nog een lastige uitwedstrijd.

23 februari 2010 om 09:27
#5

Ik geef maar antwoord op de vraag die je Kasper stelde. Ja, het gaat inderdaad lastig, en nu ik er over nadenk zou een tweespitsensysteem zo slecht nog niet zijn. Maar, Torres is back! En die opereert toch echt als enige spits het beste. :D

23 februari 2010 om 18:58
#6

N`,gog wordt geprobeerd, echter is zijn spel even wisselvallig als het weer. Villa is inderdaad een speler die perfect bij Torres zou passen. Rafa, do it!

21 november 2010 om 21:20
#8

jouw reactie op Diedone:

Vriend onze haat voor Xavi verenigd ons! Je kunt niet weten hoe veel die gast mij irriteert om elke keer voor een kaart te vragen en doen alsof Barca de beste team is die er ooit is geweest! Daar kan ik het zo van krijgen! Elke speler die zegt dat ze de beste zijn en dan vraagt men af waarom mensen zeggen dat Barca arrogant is! Bah! Walgelijk gewoon.

je kan hieraan gewoon zien dat je barca haat. dat zie ik ook als je bij je favoriete clubs kijk.. maar gozer kijk: als je van voetbal houd, houd je van xavi! xavi is heer en meester is passen, niemand is zo goed als hem in wat hij doet.. en dit barca dat dit voetbal speelt is het beste team ooit. je kan dan alsnog niet alles winnen, maar het is misschien wel het beste team ooit! zulk voetbal is er nog nooit geweest. je kan dit arrogant vinden, maar het is gewoon zo. en ik heb geen haat tegen real:) ik heb vrienden die voor real zijn en daarmee kijk ik samen naar El Clasico. hun vinden xavi ook een heerlijke speler en hebben ook toegegeven dat dit barca misschien wel het beste team ooit is..

Aangepast op 21 november 2010 om 21:20 door LaPulga_10.

26 november 2010 om 22:44
#9

ja ok ik snap je:) maar hij laat zijn voeten al spreken haha! maar dankje ik hoop super erg dat barca wint, het liefst met grote cijfers, maar 1-0 is ook al super!

27 november 2010 om 14:03
#10

Ik las je reactie bij Messi_suarez, ik wou even zeggen dat ik het met je eens ben, als Xavi stopt zal Barca even een of twee jaar minder zijn, zonder hem is Barca gewoon een stuk minder en hebben ze een stuk minder voetbal in het spel, en zelfs als Messi er nog is zal het nog een stuk minder team zijn denk ik :)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 14 juni
José Mourinho wil bij AS Roma een spits die dertig goals kan maken en heeft daarvoor vier opties. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren