CanteraB
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 6 augustus 2007
  • CanteraB
  • 157 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 769
  • Onbekend
  • Catalunya
  • 5
Persoonlijke berichten
14 mei 2010 om 12:31
#1

Ik wou je nog even laten weten waarom Mourinho toch geschikt is.

Goed voorbeeld (van Capello)

Maar Capello ontslaan was ook een grote fout van het bestuur. Capello had met een middelmatig elftal (relatief) toch nog een knappe prestatie geleverd. Hij had niet de beschikking over de fondsen die latere trainers wel kregen. Dat hij moest vertrekken was een grote fout, en ik denk dat ze die fout niet nog een keer zullen maken. Dus als Mourinho de landstitel wint met (redelijk) saai voetbal, zal Perez zich wel 2x bedenken voor dat hij weer een succes coach de deur uitstuurt. Want voor je het weet krijg je weer een tijdperk van Barcelona dominatie.

Nog een argument is Mourinho`,s persoonlijkheid. Als je ziet hoe hij keer op keer de fans van zijn club weet te veroveren, dat is echt ongelofelijk. Die man wordt op handen gedragen waar hij ook komt. Dus daarom denk ik ook dat hij nooit zal worden weggestuurd vanwege zijn speelstijl (mits hij resultaten behaalt). Kortom, Mourinho zou ideaal zijn voor Madrid.

MvG

28 augustus 2010 om 21:59
#2

Schitterende reactie over Busquets! Ik snap echt niet waarom zoveel mensen hem zo overschat vinden, gelukkig heb ik iemand gevonden die hem ook zo geweldig vind. Busquets ziet alles heel goed, loopt gaten goed dicht, is technisch heeeeel sterk voor zo''n lange slungel, en speel praktisch alles in 1 of 2 tijden. Wat perfect past bij ons Catalaans tiktak spel. Zeker aangezien Busquets altijd de schakel in het midden is die praktisch altijd vrij staat, in een 4-3-3 met punt naar achter heeft de ''6''(busquets bij Barcelona) altijd vrijspel. Ik ben een trainer als je het misschien afvraagt waarom dat ik dit zeg . Hij speelt perfect diagonaal in, en speelt zeer goed in dekking ook. Het enige wat hij kan afleren , is soms zijn jeugdige nonchalantie. Voor de rest speelt hij als een echte wereldkampioen. Ik vertel mijn verdedigend midden dat hij op Busquets moet letten, hij kan daar veel van leren.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 5 december
Amadou Haidara moet de eerste versterking van Ralf Rangnick bij Manchester United worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren