sahintje
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 25 juli 2007
  • sahintje
  • 56 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 427
  • jaar (--)
  • amsterdam
  • 2
Persoonlijke berichten
13 juni 2010 om 13:16
#1

Hoi Sahin,

Ik zal je stuk zeker lezen wanneer komt hij?

Ik kan niet wachten!

2 augustus 2010 om 20:20
#3

laat die neymar gewoon, iedereen weet inmiddels wel dat hij altijd z''n eigen feiten heeft. Met het Onderwerp van ''''zidan naar het leger'''' vind ik toch dat jij gelijk hebt:).

3 augustus 2010 om 15:37
#4

Ik ga je geen gelijk geven arkadas. Omdat je dat niet heb. Als je dat wel zou hebben, ben ik heus wel mans genoeg om jou gelijk te geven. Discussies kunnen toch geen kwaad? Als je dat al ruzie noemt.. We dragen zijn bloed ja, maar niet zijn persoonlijkheid, iedereen is anders.

@murii,
Onzin uitbraken kan iedereen, beargumenteer maar waarom je dat vind dan. Als jullie mijn ongelijk kunnen bewijzen geef ik sahintje pas gelijk, niet eerder. In dit land staan we al genoeg onder vuur, als we zelf ook al zo tegen ons eigen volk gaan gedragen, is het snel afgelopen.

26 augustus 2010 om 21:10
#6

Je hebt helemaal gelijk man!!
Maar het blijft natuurlijk erg vervelend dat mensen bij zo''n positief bericht over een te dode opgeschreven club als Vitesse het maar niet begrijpen. Zonder de nieuwe eigenaar waren we kapot gegaan. En ik zie Twente als voorbeeld, met goed aankoopbeleid zijn ze kampioen geworden. Helaas zit ik zo in elkaar dat ik de confrontatie niet uit de weg ga. Gelukkig zijn wij leden die het tenminste netjes houden toch?

9 juli 2011 om 01:34
#7

Hey Sahin bedankt, we delen trouwens dezelfde (achter)naam haha. Eerste goede nieuws van Aydinlar is trouwens binnen (via Ntvspor): ''geen bewijs, wel verdenking'' (delil yok, Süphe var) Dat maakt me toch nog blij om te horen, nu wachten op een nog betere nieuws!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 28 januari
Alexander Nübel moet bij Tottenham Hotspur de opvolger worden van Hugo Lloris. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren