Bustan
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 20 april 2007
  • Bustan
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 387
  • jaar (--)
  • x
Persoonlijke berichten
7 april 2012 om 15:14
#4

H

Aangepast op 3 november 2012 om 16:03 door GL.

7 april 2012 om 21:16
#5

Ik ben slechts een passant die zo nu en dan komt buurten. Ik scheid volstrekt onafhankelijk en oorspronkelijk, en soms beschouwend, een mening af omdat ik niet gehandicapt ben door clubkleuren of spelersvoorkeuren. Als dat zo nu en dan belerend overkomt dan is dat eens niet verbazingwekkend, afgezet tegen de inhoudelijkheid hier die beelden oproept van de diepgang van een surfplank.
Aangepast op 17 juli 2012 om 22:13 door Bustan.

7 april 2012 om 23:04
#6

Geniet van jouw reacties en berichten, zoals het exemplaar hierboven. Ik begrijp je keuze, maar vind het oprecht jammer als er geen CE van jouw hand zal komen. Als troost duik ik je blog op. Gr.

18 juli 2012 om 13:05
#19

Onderstaande reactie werd abusievelijk verwijderd uit de CE ‘behoud de cultheld!’ en hier na ruggespraak herplaatst:

‘een mythische liefdesverklaring aan onbeduidende broodvoetballers en bezemsteelspelers die al bij hun leven tot held worden gebombardeerd omdat geen enkel andere club ze wil hebben. Geen cult, maar een plaag van waterdragers.

Je betoog leest vlot weg;) de meeste Ce''ers vinden zichzelf belangrijker dan hun lezers en verliezen zich in dat proces in protserige proza’

Onderstaande reactie werd abusievelijk verwijderd uit het verhaaltje over de De Zebra uit Kameroen en hier na ruggespraak herplaatst.

‘bombastisch verhaaltje met een hoog sprookjesgehalte, geschreven door een adjectievenfetisjist. Krampachtige, onnatuurlijke en geleende stijl. Legende-inflatie. Iemand die zonder een hoofdtelefoon op uit een spelersbus komt stappen wordt de status van cultheld aangemeten. De iconoclasten onder ons glimlachen bij die holle verering’

19 juli 2012 om 03:22
#20

1 van de betere leden hier op VZ.

30 juli 2012 om 20:51
#22

Je bent door je woordkeuze en ruime vocabulair een apart figuur op deze site, in positieve zin welteverstaan. Kleine correctie: In het stuk 'lachende cultheld' heb je in je reactie een fout gemaakt: het is makkelijk verteerbaar leesvoer, niet verteerbare. Niets om je voor te schamen. Het is slechts een opmerkelijk slordigheidje.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 19 oktober
Manchester City verlangt een bedrag van tachtig miljoen euro voor Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren