DonKarst
Algemeen
Vrienden (16)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 2 september 2006
 • DonKarst
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 768
 • 39 jaar (10-1-1983)
 • Nieuwegein
 • Accountancy, Hogere opleiding financieel management
 • Manager Finance
 • 16
Persoonlijke berichten
29 september 2010 om 11:56
#1

Tuurlijk en dat is je goed recht. Maar je ging hierbij voorbij aan mijn punt: ik moedig feedback juist aan. Dus ik ben erg blij met je feedback!! Het vervelende is alleen dat Voetbalzone alle reacties verwijdert die ook maar een klein beetje offtopic zijn. Iemand kalkte laatst neer ''''beter kom je met goede feiten aanzetten'''' ... ik reageerde hierop: ''''feiten zijn per definitie juist''''. Reactie werd verwijderd En een punt in mindering!! Nu kunnen me die punten gestolen worden, maar komop man.
Anyways: bedankt!

29 september 2010 om 14:36
#2

hahahaha dan krijg je helemaal rare praktijken.

14 oktober 2010 om 10:39
#3

Hallo,
Bedankt voor je bericht en idd discussies zijn er om uitgepraat te worden of iemand iets duidelijk te maken. Veel plezier verder op Vz.

Groeten

2 november 2010 om 15:09
#4

Ik kan daar geen uitspraken over doen!! Dat is gebeurd tijdens een andere periode en daar weet ik verder niets van.

26 november 2010 om 11:55
#5

Dennisdew mag dan misschien geen antwoord geven, ik heb ook zo mijn middelen om achter informatie te komen! Laatst kreeg ik onderstaande uitleg hierover van een ''anonieme'' bron uit de moderators.

Beste Westend,

Zojuist zag ik een reactie van je op een profielpagina waarin je jezelf afvroeg wat de reden was van de ban van drsvijfje.

Wanneer een moderator je er nog geen uitleg over heeft gegeven zal ik dat nu alsnog doen.

drsvijfje mocht dan vaak goede reacties plaatsen, hij kon ook erg grof uit de hoek komen. Voornamelijk provocaties, naamsverbasteringen en het het beledigen van andere bezoekers heeft hem meerdere keren een ban van twee weken gekost.

Uiteindelijk heeft drsvijfje een definitieve ban gekregen nadat hij voor de derde keer een ban probeerde te omzeilen d.m.v het aanmaken van een nieuw account.

Ik hoop dat dit alsnog antwoord is op je vraag.

26 november 2010 om 23:23
#6

Hey Donkarst,

Ik zie hier inderdaad staan dat iemand je vraag heeft beantwoord. Zo is het dus inderdaad gegaan. De definitieve ban is gegeven vanwege het meermaals trachten te omzeilen van een kortere ban door het aanmaken van nieuwe accounts.
Al kan ik me niet herinneren dat ik die moderator was waarover Westend het heeft. Het lijken me ook niet direct mijn woorden, al heb ik sommigen wel uitvoerig uitgelegd wat er indertijd met drsvijfje is gebeurd.

Het is inderdaad soms wat irritant als dergelijke mensen met een high profile en vaak ook heel goeie posts (zoals eerder ook elleboogje) een definitieve ban krijgen. Dan krijg je natuurlijk allerhande vragen en bedenkingen bij heel wat bezoekers.
Het liefst ging ik het dan telkens uitleggen omdat je als moderator het gevoel hebt dat er heel wat kritiek leeft bij de bezoekers. Ik heb dat in het geval van elleboogje gedaan, en een groot aantal berichten verstuurd naar meerdere bezoekers. Ik heb toen echter ingezien dat het onbegonnen werk is om als moderator telkens die boel op te ruimen achteraf. We hebben (hadden aangezien ik eigenlijk geen moderator meer ben) eigenlijk al meer dan genoeg werk met het modereren zelf zodat het moderatorteam niet altijd tijd kan vrijmaken om zich met dergelijke zaken bezig te houden.

Grts,
King_eric

Aangepast op 26 november 2010 om 23:25 door King_Eric.

9 december 2010 om 11:05
#7

Bedankt voor de complimenten, leuk om te horen!

Ik denk dat weinig mensen beseffen dat dit een belangrijk onderwerp is. Mooi dat je het ermee eens bent, kan me eigenlijk niet voorstellen dat mensen het er echt niet mee eens zijn. Ik overdrijf misschien een beetje als ik het doortrek naar aggresiviteit richting ambulancepersoneel, maar dat is het.

13 februari 2011 om 10:53
#9

Don Karst,

Ik richt me maar even tot jou.
Ik heb al verscheidene mailtjes gestuurt naar voetbalzone, maar krijg zelfs geen antwoord terug.

Het gaat om het volgende,
Ik heb in Juni een waarschuwing gekregen van moderatot Liberty1, voor het zomaar geven van een compliment. Dit op zich is natuurlijk al dubieus, maar goed.
Nu staat diezelfde waarschuwing nog steeds na 9 maanden, is dit niet buiten proportioneel? Al mijn mailtjes richting Voetbalzone blijven onbeantwoord, wat ik zeer teleurstellend vind van een forum. Men had toch wel het fatsoen kunnen hebben om tenminste een reactie te geven.

Hoe lang blijft deze waarschuwing nog van kracht?

Mvg. Biggles

13 februari 2011 om 13:15
#10

Dank je!

23 februari 2011 om 15:48
#11

Eindelijk een moderator die normaal en goed terug reageert, bedankt!
Kijk ik vind het totaal niet erg dat ik ban heb of iets in die richting maar dat er direct 15 punten af vliegen dat vind ik zo overdreven. Maar goed, bedankt.

14 maart 2011 om 19:16
#12

Beste Donkarst

Bedankt voor het accepteren van mijn nieuwe naam. Het is goed dat u zegt dat ik me niet in het ootje moet laten nemen door Hiro. Maar waarom? Het klinkt zo overtuigend. Ik geloof hem best. Hij heeft het allemaal uitgelegd van zijn afkomst. Het lijkt me vrij helder.geef hem een kans alstublieft.

Mvg Levy Visser

16 maart 2011 om 13:56
#13

The best levenloze sukkel around :D

Aangepast op 16 maart 2011 om 13:56 door Kasper.

16 maart 2011 om 14:11
#14

Ik voldeed zelf in eerste instantie, maar had het te druk om te moderatoren. Levenloos zijn verviel hierdoor. Maar sukkel ben ik nog steeds :D

3 april 2011 om 19:48
#15

Tja ik houd(t!) alle opties open hè.
Maar inderdaad, wat een muggenzifter ben je toch ook.:) Jij hebt makkelijk praten, haha.

5 mei 2011 om 11:37
#16

Je wil vrienden worden? Je zette me toch wel ernstig aan het twijfelen. Accepteren of niet? Ach, omdat ik je ego natuurlijk niet wil kwetsen heb ik je geaccepteerd. We zijn tenslotte ook gewoon de beste vrienden toch?

Edit: typo.

Aangepast op 5 mei 2011 om 11:38 door Carpe Diem.

5 mei 2011 om 12:35
#17

Nou moet je niet in een slachtofferrol van het sociale systeem kruipen. We weten immers allemaal dat je zeker niets te klagen hebt hé. Het gaat u goed, meneer Donkarst.

11 juli 2012 om 13:58
#18

Jij bent 'n uitstekende moderator en je helpt de leden van Voetbalzone uitstekend!

Vrienden worden?

1 januari 2013 om 11:58
#19

Wow hoe haal jij 204 punten?

13 maart 2013 om 16:55
#20

hey bro je bent een van de beste moderators die ik ken en ik vroeg me af hoe je punten kon verdienen maar ik heb al in de FAQ gekeken maar kon het niet vinden.

weet jij misschien hoe je punten kan verdienen? je hebt er zelf namelijk een heleboel verdiend

mvg wijnaldumpsv oleole

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren