JonathanReis
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 28 augustus 2006
 • JonathanReis
 • 58 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 278
 • 28 jaar (21-3-1994)
 • Meerkerk, Lakechurch
 • VWO
 • -
 • 6
Persoonlijke berichten
3 april 2011 om 21:18
#1

Hé,
Bedankt voor het compliment op me CE!

29 april 2011 om 18:56
#2

Mijn ideale psv opstelling:

7 mei 2011 om 10:24
#3

Is goed, mooie naam.
Hopelijk keert Reis geweldig terug volgend seizoen!

18 mei 2011 om 17:28
#4

Hé,

Ik denk toch dat het goed gaat komen volgend seizoen. Waarschijnlijk gaat Dzsudzsák weg voor een miljoen of 15, dat is toch een flink bedrag. PSV zou ook interesse hebben in Assaidi, dat lijkt me een meer dan goede vervanger.

Ik las ook dat PSV afstand wilt gaan nemen van grootverdieners Engelaar en Isaksson. Dit lijkt me een goede zaak. Het verhaal van Engelaar weten we wel en Isaksson presteert gewoon te wisselvallig. Als vervanger van Engelaar lijkt Toornstra mij de perfecte man, een zeer groot talent met ook nog eens een goed rechterbeen. Als keeper kunnen we Velthuizen halen, kost slechts 0.5 miljoen euro, zou ik direct doen. Piet lijkt me toch wat beter dan Isaksson, sterker nog dat is zo.

Dan kan je Toivonen nog verkopen voor zo''n 10 miljoen en dan lijkt Roorda mij wel wat. Een speler die sterk aan de bal is, dreiging heeft, een goed schot heeft en ook nog eens scorend vermogen voor een middenvelder. Hij gaat waarschijnlijk naar Feyenoord, maar je kan het nog altijd proberen.

In de verdediging zou ik Manolev en ''maza'' laten vertrekken, die hebben niet echt toegevoegde waarde. De vervanger van Manolev hebben we wellicht al in de jeugd (in de persoon van Abel Tamata of Marzo) en een verdediger zou je ook nog kunnen halen, misschien zelfs uit de jeugd.

Berg, Kromkamp en Koevermans waren ook spelers met veel salaris en die vertrekken of zijn al vertrokken dus ook dat is mooi meegenomen.

Ik denk dat PSV volgend seizoen ondanks de financiële situatie volgend seizoen ''gewoon'' weer CL haalt of anders de voorrondes op zijn minst.

Ook denk ik dat Fred Rutten volgend seizoen minder verdedigend zal spelen, omdat hij nu wel erg veel kritiek over zich heen kreeg en hij eigenlijk net niet weg is. Hij zal nu wel aanvallender moeten spelen, anders wordt ie er alsnog uitgetrapt.

Ik hoop dat PSV volgend seizoen met de volgende opstelling speelt en na de winterstop staat Reis dan in de spits.

18 mei 2011 om 19:25
#5

Het klopt wel wat je zegt wat betreft met jeugdspelers, maar ik denk dat PSV eerst maar eens moet zorgen dat ze uit de financiële nood komen. Ik snap wel dat andere spelers geld kosten, maar ik denk niet dat jeugdspelers je direct kampioen maken. En inderdaad, Mokthar en Labyad zijn ook serieuze opties om de flanken te bezetten maar als een Assaidi zou kunnen komen moet je altijd voor hem gaan. Hij heeft meer ervaring en zal ongetwijfeld beter zijn.

Ik dacht eerst echt dat PSV een subtopper zou worden nu ze geen CL haalden, maar plots heb ik door vele berichten hoop gekregen en ik denk ook dat PSV volgend seizoen titelkandidaat nummer één is als ik de spelers lees waar ze interesse in hebben.

Veel succes alvast voor volgend seizoen :)

10 juni 2011 om 17:35
#6

Ik hoop ook niet dat hij komt! Verwacht het eerlijk gezegd niet, denk dat Az juist het bedrag voor hem probeert te verhogen en hoopt dat ajax gaat happen.

5 december 2011 om 00:04
#7

Wow, jij bent nog extra genaait met jou naam... door die trouwe braziliaan die zoveel van eindhoven en psv hield...

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 18 mei
Juventus wil Paul Pogba graag terughalen naar de club. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren