CD_LUGO
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 26 januari 2014
  • CD_LUGO
  • 47 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 42
  • 65 jaar (5-9-1955)
Persoonlijke berichten
2 februari 2014 om 16:09
#1

Mijn familie komt daar vandaan, dus vandaar. Was ook in Lugo toen ze de promoveerden naar de segunda division. Was echt een gekkenhuis daar. Vind het leuk om te zien dat ze goed meekomen in de segunda division. En hoe kom jij bij CD Lugo uit?

Aangepast op 2 februari 2014 om 17:21 door RMadridCF.

2 februari 2014 om 20:56
#2

Was niet in het stadion zelf, maar gewoon op groot scherm met de halve stad. Het elftal van Lugo is niet zo heel bijzonder, helaas zijn de wedstrijden niet te volgen in Nederland. Tegen Real Madrid castilla en Barcelona B kon ik wel ergens een livestream vinden, maar de rest is onmogelijk. Ik kijk inderdaad ook altijd op internet naar uitslagen. Promoveren gaat ze dit jaar waarschijnlijk niet lukken, maar in segunda division blijven wel, dat is ook het doel.

En inderdaad, in Lugo vind je weinig Nederlanders, maar dat is ook logisch met het wisselvallige weer in Galicië (en natuurlijk geen strand). Vind het eigenlijk wel beter, massa toerisme verpest grote delen van Spanje vind ik.

9 maart 2014 om 00:49
#3

Goede vondst, bedankt, ik zie net dat La Sexta morgen (zondag 18:15) Lugo tegen Real Madrid Castilla uitzend. Denk dat ik die wedstrijd ook even meepak, sowieso de eerste helft. Het is inderdaad jammer dat ze een beperkt aantal wedstrijden uitzenden.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 18 januari
Fenerbahçe wil een poging wagen om Eden Hazard te huren van Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren