LaViola1926
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 28 mei 2013
  • LaViola1926
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 31
  • 34 jaar (2-9-1987)
Persoonlijke berichten
29 mei 2013 om 20:26
#1

Tja, dat jij nu een club support omdat ze vaker winnen is een beetje vreemd ofniet? Ik support ADO omdat ik geboren en getogen ben in Den Haag. Natuurlijk is Fiorentina een betere club dan de Graafschap en dan Den Haag, maar ik weet 100% zeker dat ze in Florence niet zullen winnen van West Ham, ook niet van het Deense voetbal elftal. Dus doe maar chill, want er is duidelijk iemand met matig voetbalverstand over de Italiaanse grenzen, zoals ik amper verstand heb van het Italiaanse voetbal op Juve na dan.

29 mei 2013 om 20:57
#2

Het is niet altijd de goede spelers die een team doen winnen maar ook het team zelf. Bij Fiorentina is het naar mijn idee een bij elkaar geraapt zooitje voetballers met allemaal kwaliteiten maar die samen niet echt een team vormen. Daarbij hebben ze like 50 spelers ofzo? Ze hebben zowat elke plek in het elftal driedubbel bezet ofzo.
West Ham is vrijwel het hele team beter, alleen achterin al met Reid en Tomkins. Denemarken daarintegen heeft niet specifiek kwalitatief betere spelers, maar zeker een beter team, wat ook niet zo gek is bij een nationaal elftal. Maar dat elftal heeft zeker de kwaliteiten om Fiorentina opzij te zetten.
Een jongen als Zimling zou zo Pizarro uit de basis spelen.

Maargoed, het is een discussie die niet opgelost wordt aangezien de clubs / landenteams toch niet tegen elkaar spelen. En fijn voor je dat je al zo lang Fiorentina supporter bent, maar dan snap ik niet waarom je mij belachelijk zou maken dat ik ADO support?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 25 oktober
Hoewel Mohamed Salah interesse geniet van Real Madrid, heeft hij oren naar een langer verblijf bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren