DavidPizarro
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 19 januari 2013
  • DavidPizarro
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 78
  • 31 jaar (3-4-1990)
Persoonlijke berichten
19 januari 2013 om 15:48
#1

Laat me na de wedstrijd Liverpool-norwich even weten hoeveel geld je hebt gewonnen/verloren. Dank.

19 januari 2013 om 17:12
#2

Ban gekregen op Scandicci en je andere account haha?

19 januari 2013 om 21:09
#6

Haha, zegt pizzajongen met meerdere accounts! He, mag je de creditcard van je papa gebruiken? Haha. Wel met meerdere accounts stratego spelen hier en een ander van sneu gedrag beschuldigen. Echt je bent te sneu om op te reageren en hebt alles behalve mensenkennis. Maar dat is vanzelfsprekend als ik lees hoe goed je jezelf wel vindt. Ik zou het bijna een heerlijk moment vinden om even oog in oog te babbelen maar het lijkt me beter van niet Haal het berichtje maar weer snel van je account en ping je vriendjes maar wat jij wel niet gedurfd hebt vandaag. Welterusten knul!

19 januari 2013 om 23:23
#7

Ik heb genoten hoe je hem op zijn plek heb gezet.
Haha helemaal kapot geluld, die Spionkop rotkop.
Je hebt hem echt alle hoeken laten zien.

20 januari 2013 om 11:48
#8

Je lult aardig in de ruimte pizzaboy. Maar veel verder dan je pogingen om met al je bij elkaar geschraapte moed een keer een ander van achter je pc'tje met voor jou verboden taalgebruik te vervelen kom je niet.

Mijn vorige reactie volstaat. En aangezien je niveau ook niet boven de grond komt overweeg ik de kuil waarin je zit te spartelen gewoon dicht te gooien en niet meer op je te reageren.

Meerdere accountjes aanvragen en anderen daarvan verwijten? *zucht* Kritiek om mods kan ik soms begrijpen maar de manier waarop jij in je broek zit te plassen zegt meer over jou met je accountjes dan over de mods of anderen. Moest je huilen toen iemand je zwakke punt op dit podium een keer vond en je in je snufferdje uitlachte? Is dat de reden voor je accountjes? Het zou me niets verbazen als je ook [email protected] bent en in een schizofrene wereld je eigen pizzakantjes met elkaar laat kletsen op een voetbalforum. Kijk is in de spiegel pizzaboy, en niet om je puistjes te camoufleren, de spiegel waarin je je eigen kattenkwaad eens beoordeeld zoals je anderen denkt te kunnen beoordelen.

Genoeg gekletst knul. Laat je knoflook adem maar weer ergens anders los en ga lekker met [email protected] buitenspelen ofzo.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 25 oktober
Hoewel Mohamed Salah interesse geniet van Real Madrid, heeft hij oren naar een langer verblijf bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren