Nemo_10
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 24 september 2012
  • Nemo_10
  • 77 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 225
  • 24 jaar (25-4-1996)
Persoonlijke berichten
3 mei 2013 om 16:16
#1

Doe het wel via PM. Kreeg een foutmelding of zo.

Aangepast op 3 mei 2013 om 16:24 door Chimaera.

3 mei 2013 om 19:26
#2

Ja, eigenlijk ben ik het ook wel met je eens over een nieuwe spits hoor. Er moet gewoon één echte topspits komen en één van de twee moet vertrekken. Aguëro zou kunnen maar dat is vind ik meer een schaduw spits.

Inderdaad raar dat ze Arbeloa op de links hebben. Hij heeft een paar keer links gespeeld uit nood maar verder volgens mij niet echt.

Klopt, dat van Xabi las ik ook. Het lijkt me vrij onwaarschijnlijk eigenlijk. Als hij überhaupt vertrekt lijkt het me eerder dat hij weer naar Liverpool gaat in plaats van Chelsea. Als Xabi vertrekt moeten we sowieso een vervanger hebben, dat is duidelijk.

Echt goede rechter aanvallers zijn echt schaars. Daarom zou ik ook eigenlijk niet weten wie we daarvoor moeten halen. Di Maria kan bij vlagen echt geweldig zijn ja maar hij is zo ontzettend wisselvallig. Maar al die in vorm is, is die echt één van de gevaarlijkste wingers ter wereld. Heeft echt één van de beste dribbels.

Tsjah, ik weet het ook niet met Ancelotti. Maar op het moment zijn er veel geruchten over en het lijkt ook de meest logische keus. Er zijn jammer genoeg niet veel coaches beschikbaar. Benitez, Toril, Michel en misschien Laudrup. Toril gaat het sowieso niet worden, Laudrup blijft gewoon bij Swanswea, Michel zit nu volgens mij in Griekenland. Verder zou ik niet echt een coach weten.

4 mei 2013 om 12:30
#3

Ja, inderdaad. Sowieso met de presidentverkiezingen na dit seizoen gaat het een gekkenhuis worden. En eigenlijk voor 100 procent een nieuwe trainer. Ik ben benieuwd.

4 mei 2013 om 16:31
#4

Veel mensen lezen wat in de media en roepen dingen zonder ze dat ze zich erg in verdiepen. Real Madrid is ondanks de schuldenlast één van de gezondste clubs in Europa. Alleen zou ik wel willen dat er minder spelers worden gekocht en meer kansen word gegeven aan de jeugd. Maar met Pérez als voorzitter (en Mourinho als trainer) zal dat waarschijnlijk niet gebeuren.

5 mei 2013 om 13:26
#5

Walgelijk inderdaad. Hij weet dat hij dit seizoen niet ontslagen wordt en na dit seizoen weg gaat dus gaat die zo lopen te doen. Ik was al geen fan meer van Mourinho na het oog prik incident met Vilanova. Als ik toen voorzitter was had ik hem meteen ontslagen, al is dat natuurlijk vanachter mijn pc makkelijk gezegd.

26 mei 2013 om 10:54
#6

Het is moeilijk te voorspellen.. Jullie spelen eigenlijk nergens meer voor en wij moeten winnen willen we nog CL voorronde's halen, dus ik denk dat Sociedad wat gemotiveerder is. Jullie hebben echter zoveel individuele klasse dat dat niet eens zoveel hoeft uit te maken ! Ik gok op een gelijkspelletje.

26 juni 2013 om 23:10
#7

Ben benieuwd waar je die informatie vandaan hebt, op financieel gebied gaat het inmiddels beter met Barcelona. Vooral het gigantische sponsorcontract met Qatar Airways heeft ervoor gezorgd dat Barça 'schuldenvrij' is in de zomer van 2019 als we Rosell mogen geloven. De reden dat ik schuldenvrij tussen aanhalingstekens zet is omdat het een relatief begrip is, althans voor een voetbalclub. Iedere club heeft schulden, maar niet iedereen is financieel gezond. Dat zou het geval moeten zijn voor Barça in 2019.

28 juli 2013 om 00:05
#8

Casemiro speelt momenteel echt veel beter dan bij Castilla. Hij ziet er ook veel fitter uit. Zo bevalt hij me wel. Al ben ik benieuwd hoeveel minuten hij gaat maken. Hij gaat denk ik toch 5de keus worden achter Modric, Xabi (als die weer fit is), Khedira en Illarramendi.

Klopt, het voetbal ziet er wel goed uit. Al zie je toch dat de spelers nog moeten wennen aan de speel stijl van Ancelotti maar dat is logisch. Er zitten nog wel wat slordigheden in maar dat komt wel goed. Ik heb zin in het nieuwe seizoen.

Aangepast op 28 juli 2013 om 00:07 door Chimaera.

3 augustus 2013 om 10:24
#9

Misschien omdat Barcelona in tegenstelling tot andere clubs wél een culturele achtergrond heeft en als boegbeeld fungeert voor hun deel van Spanje. Dat jij het met je zeventien lentes niet begrijpt kan ik me ook wel enigszins voorstellen, zeker wanneer je ook nog eens Madridista bent.

4 september 2013 om 17:56
#10

Volgens media is het maar een lichte blessure en kan hij zelfs voor Spanje spelen. Niets ernstigs dus (hopelijk).

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren