Codec
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 22 augustus 2012
  • Codec
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve IP Ban, tot Dinsdag 1 augustus 2017 om 16:00
  • 5.547
  • 23 jaar (11-7-1998)
  • 11
Persoonlijke berichten
26 april 2013 om 23:11
#17

Haha met mij gaat het ook goed
Inderdaad Kuyt heeft echt heel veel inzet vermogen, dat is juist handig in Turkije.
Hopen dat Fenerbahce door gaat

7 mei 2013 om 17:56
#18

Vurn heeft zijn ban zelf aangevraagd.

14 mei 2013 om 17:41
#20

Maakt niet uit jongen, Voetbalzone is mijn leven niet.

15 mei 2013 om 08:01
#21

Ja ik ben de hele week al aan het uitkijken naar de EL finale, wie hoop je dat wint?! Ook voor de CL finale zit ik al te spartelen

30 mei 2013 om 19:24
#25

Ik heb bijna 200 punten. xD

1 juni 2013 om 22:45
#26

ik heb geen idee hoe je daar aan komt, want daar is niks van waar. Soms moet je gewoon beslissingen nemen die leden niet leuk vinden, maar is 100 procent hun eigen schuld. Ik doe gewoon mijn werk.

2 juni 2013 om 23:43
#27

waarom racist?

4 juni 2013 om 20:01
#28

Bedankt voor je melding nog. Heeft ons een hoop werk bespaard. Die beloning heb je dus wel verdiend

4 juni 2013 om 20:30
#29

dubbelaccounts worden elke avond gecontroleerd, dus daar zal hij niet van ontkomen, maar ik zal hem maar snel een ban geven voordat hij weer verder gaat met onzin spammen

6 juni 2013 om 22:11
#30

Carvajal is gewoon verkozen als RB van het team van het seizoen.

8 juni 2013 om 23:32
#32

ja zowiezo!

8 juni 2013 om 23:58
#33

Hey, ik snap je filmpje in het topic over Spanje en ben het ook in grote lijnen wel met je eens, echter komt een dergelijk filmpje dat alleen bepaalde dingen meeneemt die goed uitkomen voor je punt soms nogal slecht over.

Maar zoals ik al zei, ik ben het met je eens, Spanje moet zich eens gaan gedragen als grote jongens en wat minder schwalbes maken, zeuren bij scheidsrechters, etc.

Overigens is dit interview wat ze nu posten van Xavi echt verschrikkelijk, die man laat zich zo erg kennen en zit alleen maar overal op te zeuren. Eerst was het dat Barcelona alsnog door iedereen gerespecteerd zou moeten worden als nummer één, nu weer dat Real Madrid op een slechte manier zou spelen. Ik zou het leuk vinden als Xavi ook maar enige vorm van zelfreflectie had en door had dat het Barcelona met het leuke en frivole voetbal is uitgestorven toen Ronaldinho helaas niet meer kon presteren en vertrok.

Maar goed ga zo door met je reacties, altijd leuk om te lezen.

9 juni 2013 om 20:53
#35

Dankje, die kende ik nog niet!

Ik weet niet of hij ergens op tv komt hier in Nederland, ik ga hem zelf kijken op Deens tv.

10 juni 2013 om 13:11
#36

Ik tel Isco, Thiago, en Batra wel als talenten. Tja Die Mansschaft heeft amper talent, dat geef ik toe. Gundogan, Reus, Götze, Bender, Hummels enz. doen dan niet mee. Holtby is wel een speler om in de gaten te houden!

12 juni 2013 om 22:44
#37

Je hebt mooie ogen

24 juni 2013 om 21:15
#39

Waarom lieg je dat je een armeen bent?

9 juli 2013 om 15:54
#42

Dat oog is zeker van Achahbar of niet? Groot fan van hem?

9 juli 2013 om 20:46
#43

Ja klopt, hij wordt een beetje misbruikt, ik denk dat een seizoentje bij Cambuur of als Heracles hetzelfde voetbal speelt als vorig seizoen, dan is Heracles ook een goede ploeg om zich te bewijzen. Bij Feyenoord komt hij gewoon niet aan de bak aangezien op de posities waar ik hem goed vind(rv en SP) het duo Schaken Pelle staat wat afgelopen seizoen een groot succes genoemd mag worden.

Maar goed, ik weet niet of jij hem echt heel goed volgt of dat je het gewoon via websites als deze hem volgt. Maar ik vind dat Koeman alle recht van spreken heeft als hij hem niet opstelt als hij zijn mentaliteit niet verbeterd. Want dat is volgens mij gewoon het probleem bij die jongen, was zijn mentaliteit goed geweest was hij volgens mij onder Koeman allang doorgebroken.

9 juli 2013 om 22:35
#44

Tja het is soms moeilijk te verklaren waarom zulke goede jongens niet de juiste mentaliteit hebben. Zal misschien met de opvoeding te maken hebben of ze hebben nooit geleerd wat het is om op deze positie te mogen staan waar duizenden kinderen van dromen.

Tja Schaken was echt super weer dit seizoen, 11 assists(in competitie) heeft hij op zijn naam gezet tegenover Boetius met nog niet eens de helft. Ik hoop ook echt dat Schaken bij Feyenoord blijft, ik vind hem een geweldige speler af en toe en heeft ook een geweldige persoonlijkheid. Bij interviews vind ik het ook gewoon interessant om naar hem te luisteren.

1 augustus 2013 om 22:20
#45

ballsdeep 3

16 augustus 2013 om 14:42
#47

Wat loop je nou weer lomp te praten met 'er is een bepaalde afwijking waar vrouwen geen vagina hebben.. just sayin'? Rare snuiter ben je.

20 augustus 2013 om 16:49
#48

Trimethylaminurie, oftewel het visgeursyndroom.

13 oktober 2013 om 16:22
#49

Heb nu weer 194 punten, mods doen soms nog wat lastig.

Wie moet Vdvaart/sneijder vervangen op het middenveld, Maher?

Strootman- Nigel + ...

13 oktober 2013 om 16:55
#50

Urby lijkt me onrealistisch jammer genoeg, aan De Guzman had ik zelfs niet gedacht maar hij zou daar inderdaad goed passen. Enkel denk ik niet dat Van Gaal voor hem kiest, hij stelt altijd wel iemand op die het niet verdient.

21 oktober 2013 om 18:02
#51

Wiens oog is dat op je profielfoto?

18 december 2013 om 16:08
#55

Overigens was Mandela een racisitsche terrorist, dat vergeten mensen vaak.
Mensen geilen allemaal op hem, maar dat slaat gewoon nergens op.
Ook vooral omdat Nederland nu op z'n meest racistisch is, PVV boven aan de peilingen enzo.
En dan geilen op een man die voor gelijkheid was (en toch in een terroristische groepering tegen de blanken zat maar ok)

Ben jij wel helemaal goed bij je hoofd? Hij was juist voor vrede achtige protesten.

Mandela was tegen geweld, er waren dan ook geen enkele terroristische bewegingen in Zuid Afrika. Hij riep juist de wereld op om hun stem te laten horen en dat was vooral dat Blank en Zwart de straten op moesten om te protesteren. Tegen de apartheid.

Er waren geen aanslagen op blanke afrikaanse bevolkingen...dat was 1 ding dat hij absoluut niet wilde.

Mandela, is geen Bin ladin, ji-Had of Saddam.

Maar hij behoort in het rijtje Ghandi, Martin Luther King....die waren allemaal tegen geweld.

Mandela een terrorist....lol....funny Guy

19 december 2013 om 11:48
#56

You get your fact straight!
Mandela set the fact straight to the rest of the world.

Noem 1 aanslag van hem of zijn beweging op dan, ondanks dat er werd gezegd dat hij plannen had om de regering om te brengen of pogingen waagde. Er waren wel degelijk andere bewegingen die dat probeerde of plannen hadden. maar Mandela was de schuldige, omdat hij zogenaamd die bewegingen aanmoedigde. Maar Mandela wist dat je geweld met geweld niets oploste. See ook Martin Luther King!

Het waren de blanken in Zuid Afrika die hem een terrorist noemden. Gewoon om hem
te oordelen. De zwarte pikten de apartheid niet (En dat is begrijpelijk) en riepen mekaar op om te protesteren. Door zijn mond en zijn aanhang hebben ze hem opgesloten, om zo een statement te maken naar de rest van zijn aanhang en de zwarte bevolking.

Om hem te beoordelen hebben sommige blanken hem terrorist genoemd.

In elke film of Docu zie je geen enkel aanslag van hem of zijn beweging. Iedereen in jouw omgeving kan dat bevestigen en elke deskundige. Deze man stond voor vrede en dat blank en zwart samen konden leven. Dit is wat hij zei net toen hij de gevangenis in ging

"“ik heb het ideaal gekoesterd van een democratische, vrije samenleving waarin alle mensen in harmonie leven en gelijke kansen hebben. Het is een ideaal waarvoor ik hoop te leven, maar indien nodig is het een ideaal waarvoor ik bereid ben te sterven.”

Als ik in jouw huis komt en vervolgens ga ik bepalen hoe laat jij op mag blijven, waar jij moet zitten in de bus als je op straat bent. Een aparte WC maakt met voor jouw ras etc. etc. ga je er ook wat van zeggen. Maar als ik het voor het zeggen heb, kan ik jouw noemen wat ik wil en ook veroordelen.

Voor jouw wie was hij!?

12 juni 1964: Mandela krijgt levenslang wegens landverraad
De veroordeling van Mandela als jonge activist in 1964 zou het begin zijn van 27 jaar gevangenschap. Het zogeheten Rivonia-proces eindigde voor Mandela in een veroordeling tot levenslang wegens landverraad. Al in zijn jeugd raakte Mandela, die op 18 juli 1918 geboren werd in het dorpje Mvezo, geïnteresseerd in anti-koloniale politiek. Zuid-Afrika heette op dat moment nog de Unie van Zuid-Afrika en was een Brits domein dat door blanke inwoners werd bestuurd.

Mvezo ligt in de Oostkaapprovincie, de bakermat van het Afrikaans Nationaal Congres (anc). Mandela was als jongeman een van de oprichters van de jeugdafdeling van het Anc, een politieke groepering die werd opgericht om de belangen van de gediscrimineerde zwarte bevolking in Zuid-Afrika te behartigen. In Zuid-Afrika werd in 1948 officieel de apartheid van kracht, het systeem van raciale segregatie dat de zwarten in het land officieel tot tweederangsburgers maakte.

Binnen het ANC kreeg Mandela na de invoering van de apartheid al snel allerlei vooraanstaande functies. Hij groeide uit tot een geharde activist, die demonstraties tegen het Zuid-Afrikaanse regime organiseerde.

Jij spoort echt niet om Mandela te gaan vergelijken met Bin Ladin. Dan ben je niet goed bij je hoofd. Ik weet niet hoe oud je bent, maar je weet te weinig over Mandela. Je hebt ook geen flauw idee hoe het eraan toe ging met de zwarte bevolking in Zuid Afrika in die tijd of dat je uberhaupt door hebt wat Racisme precies is.

Gelukkig weet de wereld wel beter wie Mandela was en waar hij voor stond, blijkbaar is het kwartje bij jouw nog niet gevallen.

Als laatst!

Bijna alle terroristen zijn niet voor Democratie, daar staan ze ook bekend om!!!

19 december 2013 om 12:03
#57

Ik zie het al....je bent 15 jaar...ppfff ik kon je vader zijn.

Dat is nou jammer, want ik blaim jouw niet dat je zo ontwetend reageert. Maar het is iets waar deze dagen weinig inhoudelijk over wordt gesproken bij maatschapijleer of geschiedenis op school.

Zo stond er vroeger ook een onsmakelijke beschrijving over "neger" in de dikke Van Dale. Ook dat is door de jaren heen aangepast. Ingevuld door blanken en ook weer veranderd door blanken.

Daarmee wil ik alleen maar aangeven, als je in een land leeft waar zij het voor het zeggen hebben, kunnen zij maken en breken.

Net als jij later op je jezelf zal gaan wonen en jij de inrichting van je huis kan bepalen en veranderen wanneer jij wilt.

5 januari 2014 om 16:02
#59

Zeg dat wel.

11 februari 2014 om 02:33
#61

Zeker weten man!!! (Je reactie op mijn profiel)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren