2BD-Ajax
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 13 augustus 2012
 • 2BD-Ajax
 • 0 punten
 • Lid
 • Definitieve ban
 • 1.659
 • 30 jaar (6-10-1990)
 • Den Helder
 • Organisatiewetenschappen
 • Student
 • 8
Persoonlijke berichten
3 november 2012 om 19:51
#1

lagere school afgemaakt?? tot nu toe klopt het gewoon precies en haal ik een dikke voldoende voor mn voorspelling

11 november 2012 om 23:45
#2

Haha grandioze analyse over Twente/mcclaren in topwedstrijden. Vooral de 'als er meer dan 4 over de middellijn ren ik naar de catacombe om te kijken wie het waren'-opmerking deed het hem.

25 november 2012 om 13:07
#4

Hee man, geen probleem, geniaal om een grapje tussen al die zeikreacties te lezen

Jaja, vanmiddag gaat het gebeuren, denk dat de vitesse reeks hierbij stopt, en PSV eindelijk weer eens kampioen wordt..

En over Barca heb je idd gelijk man, er zit veel minder overtuiging in het spel onder Tito, zie ook de spelers individueel niet meer groeien, wat onder Pep steeds meer kwam naarmate het seizoen vorderde.

Aangepast op 25 november 2012 om 13:08 door LighttownPE.

26 november 2012 om 18:41
#5

Gaat niet zo goed op dit moment man. We staan 1-0 achter en hebben onze dag totaal niet.

En miljoenensmijtende clubje? Ok, ze hebben te veel betaald voor 2 spelers die niet beter zijn als de rest, maar ik zou ze liever een concurrentie rovers noemen, aangezien zij de beste spelers van hun concurrenten wegkapen.

26 november 2012 om 18:51
#6

Staal al 1-1, terechte penalty benut door Rasmus .

26 november 2012 om 18:53
#7

Is 1-1 gebleven. Weet niet wat jij op je toto wilde zetten, maar ik ben best blij met dit punt. Het kon erger zijn. Beetje jammer dat Anzhi dan weer won.

Aangepast op 26 november 2012 om 18:54 door Koni078.

1 december 2012 om 15:57
#8

hij is getransfereerd. nee ik bedoelde dat chelsea een goede aanval ging op zetten maar dat gebeurde niet meer

18 december 2012 om 22:37
#9

Depay was uiteindelijk effectiever dan Bulykin. Depay scoorde 3 keer in 130 minuten en Bulykin 9 keer in 633 minuten.
Dus Depay scoorde gemiddeld 1 keer per 43,33 minuten, terwijl Bulykin er gemiddeld 70,33 minuten voor nodig had.

Bron: Scoresways en VI

19 december 2012 om 11:34
#10

Dat is begrijpelijk. Ik kan me namelijk ook nog een lijstje herinneren waar Bulykin en Suk bovenaan stonden, maar dat was dan denk ik ergens midden in het seizoen.

13 januari 2013 om 16:08
#13

Hahahaha, doe je een beetje rustig aan daar in het Mourinho topic?
Je vernederd de arme knaapjes toch wel een beetje hoor.

Altijd fijn wanneer dat soort idiote reacties, geschreven door brugklassers zonder enige kennis van zaken, keihard worden afgestraft.

Hulde!

14 januari 2013 om 00:53
#14

Wauw! Je reactie's zijn geniaal & lach wekkend!
Ga zo door man, ik vermaak me wel ... xD

14 januari 2013 om 18:03
#15

Je hebt een hoop objectieve reacties, wat wel fijn is om te lezen voor een Rotterdammer;-) je bent niet verblind door clubliefde, ik zelf probeer ook zo objectief mogelijk te blijven. Dit is wel moeilijk gezien alle provocaties die regelmatig plaatsvinden hier!

Gr tonny

14 januari 2013 om 19:08
#16

Heb hem zojuist even gelezen, maar wat een geweldige reactie! Ik probeer ook altijd zo min mogelijk te provoceren, maar sommige mensen denken als je een andere mening bent toegedaan dat je dom bent of aan het provoceren. Maar goed ik vind het leuk om af en toe een mening van een ander te lezen. Helemaal als deze gewoon beargumenteerd wordt en niet zomaar wat wordt geroepen!
Ik zal zeker een pm sturen als Ajax- Feyenoord gespeeld wordt. Al denk ik dat ik dan weinig reden tot lachen wordt. Dit zal een eenvoudige zeg voor Ajax worden maar daar wordt de ranking in het eind niet op beslist. Dat zagen we vorig jaar wel!

17 januari 2013 om 11:41
#17

Vertel het ze maar.
Ik ging helemaal.stuk op jou reacties op die psv klan vandaag.

18 januari 2013 om 14:44
#18

Heb gezien, met je gesprek met Belhanda.rlf ( iets dergelijk) dat je best goed inhoudelijk feiten kan waarmaken en zeggen wat je vindt over Nederlandse samenleving. Als het komt op voetbal en dan bedoel ik, PSV of een andere club maar vooral PSV dan sla je een hoop onzin uit en betrap ik je alleen op grote afgunst.

Laat voortaan zien dat het ook anders kan. En ik bedoel, als jij het leuk vindt dat PSV failiet zou gaan of naar de klote wordt geholpen dat dit ook de competitie zal treffen en dat het niveau( wat al zo laag is) ook naar beneden gaat. Tuurlijk een trolletje is leuk. Maar jij basht altijd op Psv. Prima hoor als je zo gezien wil worden. Ik Heb er niks tegen, van mij mag je.

Maar je zal meer respect krijgen en een ander imago krijgen als je gewoon inhoudelijk reageert. Bedoel, soms dacht ik dat je een of andere laag opgeleide m*** was. Maar blijkt zo niet te zijn. We hebben elkaar toch ergens nodig? Of ben je van mening dat als ik in Amsterdam loop met een psv shirtje, dat ik in elkaar moet getrapt moet worden ?
Misschien 2 uiterste gevallen, maar als Ajax CL speelt, zal ik toch hopen op Ajax, sterker nog ik hoop dat ze ten alletijden 2e worden zodat Ajax het niveau nog enigsinds nog hoog weet te houden in CL. Tuurlijk wel PSV op eerste plek, ahaha en soms andersom.

18 januari 2013 om 18:58
#19

haha oke beter man. Leuk om te horen, ik moet zeggen toen Ajax verloor de eerste wedstrijd tegen Dortmund dat ze echt konden winnen, ik zelfs boos was op Ajax, ze konden beter maar lieten het niet zien.
Vond het echt zonde dat ze verloren. Was helemaal niet nodig geweest. En wat anderen dan zeggen tsja je hebt goed en fatsoenlijk denkniveau laat die kinderen en ontwetende. Ze kletsen maar wat. Moet je boven staan zoiets. Ik reageer alleen eigenlijk, als ik het echt noodzakelijk vindt om te reageren en dat ik weet dat het echt iets uitricht, zoals nu bv.

Maar als jij, je zelf niet zo laat kennen, moet zeggen dan lees ik echt wel die posts van je en ik was echt onder de indruk. Leuk om te lezen. Ik zelf neem daar nooit de moeite voor om op internet dat onderwerp te verkondigen. Bedoel, je krijgt toch nooit gelijk ( niet dat ,dat noodzakelijk is) maar je praat meestal tegen een muur en je krijgt een grote smoel. Je weet zelf wel waarover je praat terwijl die personen dat vaak niet eens serieus nemen omdat hij/zij niet beter weet. Maar mijn zegen heb je

En daarnaast vind ik het leuk om naar Ajax te kijken als in bepaalde opzichten. Zoals de jeugd en de Ajax speelstijl waar ik graag naar keek. En ik ben toch zeker toch wel een ` echt ` psv`er. Elk seizoen ga ik naar zowat elke Europese wedstrijden. Beetje fatsoenlijke kracht meting, vindt ik zelf dan als ze tegen redelijke clubs moeten spelen. Bedoel de NL Competitie is zo onvoorspelbaar als wat dan ook:

Nog geen een keer de toto goed gehad, en dat zegt wel iets bij mij

Aangepast op 26 juni 2013 om 09:38 door wieNiet.

18 januari 2013 om 22:52
#20

Ah oké en als ik vragen mag als persoonlijke vraag, voor welke partij gaat je voorkeur uit? Of is dat iets waar je niet openlijk over wil spreken? Wel zeer interessant, heb ik zelf ook heel lang willen doen, maar ik zag daar toch van af. En dat heeft zo bepaalde redenen waarom dat zo is.

19 januari 2013 om 10:09
#21

Dat is dus kort weg gezegd Pvv ideologie. Ik heb zelf ook rechtse voorkeur en de punten die jij aanstipt, daar ben ik ook heel erg mee eens. Misschien in detail net iets anders, maar het uitgang punt zal wel hetzelfde zijn.

Met rijk en arm, daar kom je niet onder uit. Dat gat zal alleen maar groter worden, of dat goed is daar kan je aan twijfelen. Kijk maar naar de zorg verzekering. Die is al voor veel mensen te duur. Maar iedereen heeft wel recht op zorg. Dusja waar kies je voor ? Als ik gestudeerd heb, risico heb gelopen met mijn onderneming, of onder een baas werk waar ik goede centen aan overhoudt. Daar heb ik als hardwerkende persoon mijn best gedaan. Nu wordt je nog meer belast, en die gasten met een uitkering die brengen niks in het laadje, kosten alleen maar geld! En dan ben ik niet bereid om meer dan 52% winst belasting af te staan waarvoor ik al zo hard gewerkt. Kijk naar Frankrijk met 75 % winstbelasting omhoog gegaan. Al die mensen met centen verlaten het land (als dat was doorgegaan) denk dat je wel weet waarover ik praat. ander licht ik je het toe. Dus beide gevallen vindt zijn wel belangrijk, maar je moet dus een goede middenweg zien te vinden. Zeker in Nederland. Maar zelf denk ik dat we de kan op gaan die Amerika heet. De kloof zal alleen groter worden, maar als iedereen even veel zou hebben zou ook niet goed zijn. En zeker niet als ze er niks voor doen, of niet aankunnen. Dus wat in stand zal/moet blijven zijn verschillen. Het verschil dat ik bv een Porshe kan kopen en de ander in een seizoeki alto rijdt. Want daar heb jij of je fam. voor gezorgd.

Wat mij mij meer stoort is dat Bijv. een Cor lekker thuis zit bij te verdienen met een uitkering. Dat is een probleem. Daar moet meer controle op. Ze moeten die lui gewoon naar een Ontmoetingscenrtum sturen. En daar niks laten doen. Die heeft elk dorp of stad. En daar laten zitten van 8 uur s' morgens tot 6uur s'avonds. Dan valt er niets meer bij te verdienen. Ze krijgen kopje koffie en klaar. Dan is er controle en dan is die uitkering niet meer interessant. Als ze dat doen, weet ik 100% zeker dat er mensen weer gaan werken.

Met wiet en hasj, daar kan je over twisten. Je zal vast wel gelijk hebben over dat je veel geld gaat verwerven. Maar de andere kant is dat je veel buitenlanders trekt uit andere landen ( zoals Duitsland, Frankrijk etc) die drugs komen halen. Zeker als het legaal is. Wat je dan krijgt, is veel criminaliteit en rondhangende rangtfiguren die je liever niet hebt. Wat dan ook weer de veiligheid aantast. Dan heb ik nog niet gesproken over mensen uit de oostblok landen. Ik woon zelf in de buurt van Eindhoven en dat is nog te over zien. Maar als je kijkt naar grens dorpen/steden in Bv. Limburg dat is echt schrikbarend. Ik denk daarom dat weinig aanhang krijgt met je plan. Maar Het is wel leuk om er over te discussiëren.

19 januari 2013 om 14:03
#22

Hey maat! Vertel is, hoeveel gaat het worden morge? Rotterdammers even een pak slasg geven op zn Amsterdams Ik voorspel 3-1, jij?

19 januari 2013 om 15:04
#23

Volkomen gelijk in! Frank heeft het meeste voetbalverstand als het aankomt op tactiek. Heeft City de deksel op de neus geslagen.
Ik ben ervan overtuigd dat we ze voetballes voorin gaan geven, het enige waar ik me aan erger zijn de mensen die klaarkomen van Pelle en hemzelf. Ik heb echt geen trek in een tegengoal van hem. Daarom moeten Alderweireld en Moisander extra goed op hem letten.

Wat betreft het middenveld ben ik het met je eens man. Iedereen op ons middenveld zijn een klasse beter. Babel sprint zo Mathijssen en De Vrij uit, Lukoki en Viktor ook.
Valse spits is niet echt nodig want De Vrij komt meestal naar voren.
Met 2 aanvallende middenvelders, Cris en Siem, samen met Schone als controleur hebben ze geen wchijn van kans.
En dan beweren ze dat ze beter zijn dan ons! Man, Fischer heeft nog geen 6 wedstrijden in het 1e van AFC Ajax gespeeld en hij heeft al meer Champions League ervaring dan de hele Feyenoord squad!

19 januari 2013 om 21:48
#24

hallo, jij denkt dat Psv-supporters successupporters zijn. PSV heeft na 4 jaar geen kampioenschappen nog steeds meer seizoenskaarten dan Feyenoord. PSV heeft 26/35 met 200.000 inwoners Ajax 40/53 met 1 miljoen inwoners en Feyenoord 25/53 met 800.000 inwoners.

19 januari 2013 om 22:14
#25

Bij Ajax liep de verkoop ook pas op sinds vorig jaar na ze kampioen zijn geworden.

30 januari 2013 om 13:41
#26

Waarom de ban?

5 mei 2013 om 15:52
#28

Ban tot oktober 2015? Heb je het zo uit de hand laten lopen? Hoop je toch snel weer terug te zien hier....

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Voor minder dan zestig miljoen euro mag Kalidou Koulibaly niet bij Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren