prikkeprak
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 23 juli 2012
  • prikkeprak
  • 75 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3
  • 47 jaar (9-5-1974)
Persoonlijke berichten
7 augustus 2012 om 16:47
#1

Prikkebak:
Natuurlijk kan Daley Jan (nog) niet vervangen. Of hij ooit zo goed kan worden kunnen we ook niet bevestigen. We moeten echter niet vergeten dat Daley eigenlijk nu pas officieel op die positie begint te spelen, op wat wedstrijden na in het voorbije seizoen toen Jan geblesseerd/geschorst was. Niemand die wij aantrekken zal Jan kunnen vervangen. Als dat zo was dan zou hij allang door een andere topclub zijn opgehaald.
Jan maakte ook veel fouten in het prille begin van zijn Ajax debuut. Er waren ook vele die toen niet zeker waren of hij nou wel een goede verdediger zou worden. Maar dat neemt tijd, ervaring en coaching. Niet een hele achterban die die jongen constant afkraken. Hij is niet voor niets jeugdspeler van het jaar bij Ajax geworden in het verleden. En degene die durven beweren dat dat komt omdat zijn papa bij de club werkte, zijn wel erg naiief.
Er is een onderdeel waar ik wel mijn twijfels over heb met Daley. Dat is zijn snelheid. Dat is niet iets dat je kan aanleren. Omdat Ajax in de meeste wedstrijden zo ver naar voren speelt, kan je bij balverlies tegen een snelle tegenstander wel in de verlegenheid worden gebracht. Maar in al die andere aspecten zal Daley gewoon beter worden naar mate hij meer gaat spelen. Ik gun hem in ieder geval de kans. Als het lukt is dat ook mooi. Als het niet lukt, dan moet Denswil het seizoen daarna klaar zijn om zijn taken over te nemen. Dat is de oplossing die Ajax zoekt. Een seizoen moet er iemand staan op lcv omdat Denswil er dan klaar voor moet zijn.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 2 augustus
Teun Koopmeiners is opnieuw op de radar bij AS Roma verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren