Jur1997
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 19 juni 2012
  • Jur1997
  • 75 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 7
  • 24 jaar (16-7-1997)
  • 2
Persoonlijke berichten
24 juni 2012 om 16:37
#1

Heb jij gezien je CE Chinese roots ofzo?

24 juni 2012 om 17:18
#2

Dat je zeg maar een bepaalde band met China hebt, bijvoorbeeld met familie ofzo.

24 juni 2012 om 20:09
#3

Oowkee, is de speler hier op de achtergrond ook Conca of iemand anders? Ik zie wel dat steeds meer spelers richting China trekken moet ik zeggen. Je ziet die club uit Shanghai ook Anelka en Drogba halen, Guangzhou zie je Barrios halen en die hadden Conca al enzo, kan echt over paar jaar een mooie competitie worden. Alleen jammer dat ze (nog) geen Chinese topspelers kunnen opleiden, je ziet wel Japanners en Koreanen in Europa spelen maar Chinezen dan toch betrekkelijk weinig en het Chinese nationaal elftal is ook geen zekerheidje voor Wk-plaatsing elke vier jaar.

25 juni 2012 om 11:29
#5

Matchfixing is in Azië idd wel een heel groot probleem. Ik lees zo af en toe zo'n verhaal over matchfixing in de Voetbal International en die zeggen gewoon dat bijv. de competitie in Thailand al helemaal van te voren vaststaat. Ik zou ook geen idee hebben hoe matchfixing te stoppen. Het is eigenlijk gewoon een kansloze strijd.
Verder: het is toch best raar dat een redelijk voetbalgek land (geloof dat Real Madrid - Osasuna ooit 8 miljoen kijkers trok ofzo, best veel voor een Spaans competitiewedstrijdje) dan zo weinig voetballers kunnen voortbrengen. Het valt dus wel te hopen dat mensen als Drogba de Chinezen zo'n duw geven. Want ze hebben de meeste inwoners ter wereld volgens mij, dan is het toch gek dat er geen Chinese topspeler is. Een paar jaar geleden had je nog zo'n Chinees bij Manchester United, maar die heeft het ook niet gered. Zhou Haibin ofzo had nog ff bij PSV gespeeld, maar die heb ik heel weinig in het eerste elftal gezien. Terwijl omringende landen wel spelers als Ji-sung Park, Kagawa, Nagatomo etc. kunnen voortbrengen.

27 juni 2012 om 10:17
#6

Waar komt je band met Fluminense vandaan? En ben je een fan die de uitslagen volgt of meer dan dat?

5 juli 2012 om 14:04
#7

Mooi om te horen, ben zelf wel georienteerd op Zuid-amerikaans voetbal. Leuk dat je de ploeg zo intensief volgt, afgelopen maand met het EK heb ik de start van de Serie A in Brazilie niet echt gevolgd. Hoe doet Fluminense het? en zijn er verder nog verrassingen in de compeitie?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren