Biancaa
Algemeen
Vrienden (17)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 7 april 2012
  • Biancaa
  • 77 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 164
  • 28 jaar (26-1-1994)
  • Universiteit Utrecht
  • 17
Persoonlijke berichten
20 september 2012 om 20:46
#1

Oke Wel leuk voor die 11 dat ze een mooie wedstrijd hebben gezien.

3 november 2012 om 22:37
#2

Ohjeej, in Utrecht studeren maar wel voor Ajax zijn...denk dat je het wel zwaar hebt soms dan

5 november 2012 om 08:54
#3

Wow elke dag op en neer reizen... Dat is wel heftig! Maar je zal het wel zwaar te voorduren hebben nu thuis dan, na Ajax-vit Bevalt Utrecht een beetje?

5 november 2012 om 11:02
#4

Kamers in Utrecht is ook best wel een probleem. Bij de SSH moet je wel echt een jaar ingeschreven staan, maar dat zijn wel de goedkope kamers! Denk dat je gelijkt hebt en er in de omgeving Arnhem nou ineens veel mensen voor Vitesse zijn. Nouja, als je wint heb je vrienden moet je maar denken...bevalt het Utrechts uitgaansleven een beetje?

6 november 2012 om 11:41
#5

Ik woon in Wittevrouwen, dus dat is superdicht bij het centrum (valt onder centrum zelfs dacht ik...) En het is ook nog eens dicht bij de Uithof dus dat is ook mooi! Waar ga je meestal uit in Utrecht?

27 november 2012 om 01:31
#6

Hey alles goed tjika?

1 december 2012 om 17:27
#7

Haha met wat?

4 december 2012 om 13:57
#8

Hey!

Leuk dat je me hebt uitgenodigt

4 december 2012 om 16:21
#9

Zag net dat mijn reactie van gisteren is verwijderd.. heb jij daar ook wel eens last van?

Bij mij verwijderen ze regelmatig een post .. om gek van te worden

Verder alles goed trouwens ?

4 december 2012 om 17:20
#10

Hehe zijn net een stelletje azijnzeikers hier xd.

Haha ach, je hebt bijna vakantie toch ?

Met mij wel goed. Druk bezig met werk zoeken al wil het niet vlotten .

4 december 2012 om 18:36
#11

Administratief maar iets anders is ook goed ,als ik maar werk heb. Vind het vreselijk om zonder te zitten en echt veel vacatures zijn er ook niet >.<

Aangepast op 4 december 2012 om 18:36 door Thuntelaar.

4 december 2012 om 20:04
#12

Wat voor studie doe je dan ? Ik wil nog wel een studie gaan doen maar ik wacht nog even i.v.m. de huidige kabinetsplannen. Ben niet van plan om me dik in de schulden te gaan steken, oa. basisbeurs eraf en ov chipkaart eraf of kortingskaart ..wordt me allemaal net iets te prijzig. Het is echt treurig gesteld met de arbeidsmarkt. Zowat alles ligt op z'n gat en als er vacatures zijn moet je 3 of 5 jaar werkervaring hebben dus studenten die net zijn afgestudeerd hoeven al niet te solliciteren want je wordt toch niet aangenomen .

Laatst had ik een sollicitatie verstuurd en ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Toen ik daar binnen kwam bleek het niet om een gesprek te gaan maar om een rondleiding waarin het 1 en ander werd verteld. Ze moesten kopie van je ID hebben en stelden nog wat vragen zoals ; hoe oud ben je? Zit je nog op school of zoek je werk? Was met een groepje van 5/6 man daar en er kwamen nog meer groepen. Ik was geloof ik de oudste van allemaal dus ik wist eigenlijk al genoeg en een dag later ; afgewezen. Puur vanwege mijn leeftijd .. ik zou evenveel verdienen als 2 knapen van 18/19 .. het is dat ze je niet op leeftijd mogen afwijzen en ze andere argumenten hebben maar anders krijg je dat direct te horen.

Zo, nu heb je wat te lezen !

5 december 2012 om 13:44
#13

Aha, leuk !

Tenminste nog Europa League behaald maar wat een uitermate zwakke 1e helft. Tweede helft ging nog wel maar het kan veel beter. Hoe vond jij het gaan? Als je hier een analyse van moet maken ben je nog wel even zoet

5 december 2012 om 19:07
#14

Haha ja. Het enige wat nog ontbrak was het vragen van een handtekening van de grote Pepe .

Wat mij ook opviel was dat niemand echt fel/agressief speelde. Haast iedere keer was het de poot terug trekken terwijl je gewoon moet doorhalen zoals ze bij Real Madrid wel doen. Dan raakt je tegenstander maar geblesseerd en krijg je geel maar door het juist niet te doen geef je al aan dat je een andere mentaliteit hebt. Wat dat betreft mist Ajax een echte gifkikker a lá Davids. Ach, we hebben Team Money achter ons gehouden. Vooraf werd er geroepen dat Ajax geen 1 punt zou pakken. Toch mooi even 4 punten gepakt tegen Team Money .

5 december 2012 om 20:48
#15

Haha ja maar om eerlijk te zijn ; had niet verwacht dat Team Money 4e zou eindigen. Die hadden genoeg ambities om door te gaan. Dortmund is toch zeker de verrassing vind ik. Vooraf dacht ik dat we tegen Dortmund het meeste kans zouden maken, dan Team Money, en dan Real Madrid. Lekker 17 miljoen erbij, excl. recettes enzo dus dat gaat nog oplopen richting de 20 miljoen.

16 april 2013 om 13:22
#16

Nieuwe nick? :P

16 april 2013 om 18:46
#17

Haha oke, maar hoe is het trouwens?

16 april 2013 om 23:37
#18

Nicee, met mij ook goed . Ben pas geleden nog naar Ajax - PEC Zwolle geweest. Ik heb een seizoenskaart van PEC Zwolle en ga 'm verlengen als ze erin blijven. Heb je een clubcard of seizoens van Ajax? Met wie ga je altijd? Ik ga met een kameraad van me naar PEC Zwolle en kom onderweg en in het stadion genoeg mensen tegen die ik ken, altijd gezellig. Zo'n beetje de hele buurt komt er op af

17 april 2013 om 13:00
#19

Heb ook nog ergens een clubcard van Ajax liggen hier alleen weet ik niet waar xd. Ik zou eigenlijk ook wel eens vaker naar Ajax willen maar zit ook met vervoer en als PEC er wel in blijft dan ga ik ´m kaart verlengen uiteraard. Een vriendin van me, die in Nieuwleusen woont (achter Zwolle) gaat ook geregeld naar Ajax, met een paar vriendinnen&vrienden. Het toeval wilde dat ik haar nog tegen kwam in Duivendrecht toen we weer richting huis gingen

23 april 2013 om 21:43
#20

Zou zo maar eens kunnen dat zij het is, geen idee eigenlijk. Retour 32 euro? Je woont redelijk dichtbij toch? ;p

PEC Zwolle is definitief veilig, zondag thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, Ik hoop dat Ajax zaterdagavond wint..ze moeten wel want dan kunnen ze thuis kampioen worden .

23 april 2013 om 22:53
#21

Het is een vriendin van een vriendin van me.. en verder ken ik der niet eens ofzo xd. Haha, ja dan is het wel een duur retourtje ja maar met korting ben je geloof ik 17 á 20 euro kwijt althans ; ik was laatst vanaf Lelystad 17 euro kwijt.

Zojuist nog Bayern tegen Barca gezien. Wat werd Barca vernedert zeg. Volledig scheel getikt. Normaal zijn hun degene die de tegenstander scheel tikken maar vanavond kregen ze les ;p. Ze zijn veel te afhankelijk van Messi en hebben geen echte balvaste spits. Misschien moeten ze Falcao maar halen in de zomer .

24 april 2013 om 19:27
#22

Da's wel handig ja, van die kaarten inslaan ^^.

Ach, die successupporters heb je overal. Mijn sympathie voor Barca is een stuk minder geworden dit seizoen. ik zie spelers als Pedro toch akelig vaak op de grond liggen en daar heb ik een hekel aan. Ben meer een liefhebber van zoveel mogelijk door laten spelen. ik ben daarom ook niet te spreken over de scheidsrechter die zondag bij ons moet fluiten ; Dennis Higler, of zoals sommige vrienden van me zeggen ; Hitler.. xd. Kan er wel om lachen maar vind het een akelig persoon. Als je een scheet in het veld laat fluit ie al tegen je en krijg je een vermaning. Vervolgens strooit ie met kaarten alsof het pepernoten zijn...
Was jij trouwens naar Ajax - PEC geweest? Ik kwam dus een vriendin van me tegen @ Duivendrecht en als ik het goed begreep was een vriendin van haar (leonie wss) er ook bij ;p.

24 april 2013 om 20:45
#23

Wegereef is ook een groot drama ja, net als Blinde Vink. Doe mij maar een keer Howard Webb ofzo .

Dortmund - RM nu @ ned 3.. hoop dat Dortmund wint. Zou nog wel eens een keer naar een match van Dortmund willen.. prachtig stadion en aanhang.

25 april 2013 om 13:11
#24

Haha ja klopt, Ajax had goede kansen om een goal te maken. Dortmund is echt een topteam...zou alleen wel jammer zijn als Gòtze en Lewandowski weg gaan. Als Gòtze gaat kloppen ze bij Ajax aan voor Eriksen. Als ze er veel voor over hebben vind ik het prima ;p.

Vanavond ook weer voetbal maar dat zijn zaadpotten dus de moeite niet waard, zoals vd Gijp zou zeggen xd. Ik heb een flinke slag in me achterwiel, en ook een kleine in me voorwiel.. dus net even naar de fietsenmaker geweest.. hopelijk is ie voor 6 uur klaar anders moet ik een fiets lenen voor morgenochtend (bezorg ochtendkrant).

Sabine is dus trouwens een vriendin van me, waar ik het over had .

25 april 2013 om 16:31
#25

Eriksen is wel een klasse speler alleen hij lijdt inderdaad vaak balverlies. Ik heb het idee dat hij soms met zijn gedachten in dromenland is. Ik moet wel zeggen dat ie zich beter heeft ontwikkelt dit seizoen maar het kan allemaal veel beter. Sneijder was destijds veel bepalender, om maar een voorbeeld te geven .

Haha ja, volgens mij zag ik Leonie toen ook @ Duivendrecht, en nog 2 anderen waarvan 1 jongen en 1 meisje.

Ik ben goedkoper uit dan gedacht @ fietsenmaker . Had gerekend op 30 euro maar waarschijnlijk ben ik de helft kwijt. Straks even bellen of ie klaar is en zo niet dan haal ik 'm morgen wel op. Er zaten dus spaken los.. had eerst zelf nog gekeken en toen ik het zag werd ik er niet vrolijk van ... xd.

Ook toevallig dat we beide Sabine kennen (leonie ken ik dan alleen van naam) ;p

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren