Marchionni
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 12 maart 2012
  • Marchionni
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 71
  • 44 jaar (1-2-1976)
  • 2
Persoonlijke berichten
13 maart 2012 om 08:32
#1

Nee maar ja het niveau hier op voetbalzone is de afgelopen jaren sowieso gedaald is voor mij ook een reden om niet zo vaak te reageren. Maar ik merk da ik het nu minder druk heb met mijn opleiding en ben vaker aanwezig de laatste tijden. volgend jaar moet ik 30 weken bij een gerechtsgebouw stage lopen dus dan kan ik al helemaal aan de bak.

Maar ja ik snap die moderators hier op vz ook niet echt atlijd met hun keuzes. Terwijl ik dat zelfs een jaar geleden nog was en moet zeggen dat er echt toppers in zaten. Maarja...

Btw ik zit eraan te denken om zeker binnen 5 jaar naar Florence te gaan omdat het mij zo mooi lijkt. Heb jij misschien nog tips of plekken die ik moet bezoeken of iets dergelijks?

Ciao Italiaanse vriend

Aangepast op 15 maart 2012 om 00:30 door Kerry Dixon.

13 maart 2012 om 19:07
#2

Een definitieve ban? Op het forum toch niet? Daar staat dat het gewoon 2 weken duurt en niet langer. Of bedoelde je meer op de frontpage..

In ieder geval, hopelijk spreek ik je snel weer op het forum.

13 maart 2012 om 20:02
#3

Geweldig!!!

Forza La Viola!

13 maart 2012 om 20:19
#5

Wij hebben de punten beiden hard nodig, dus zal een mooie wedstrijd worden. Zit trouwens al anderhalf maand in Tenerife voor stage (blijf er tot 10 mei), dus kan niet alles zien. Ik probeer alleen de wedstrijden van Juventus te zien (en zelfs dat lukt niet vaak). Thuis heb ik HD schotel en zie ik alle Italiaanse wedstrijden (4 a 5 per weekend) maar hier is het even slikken zonder Serie A/B voetbal. De Champions League zie ik gelukkig wel, in een Engelse pub :P

Spreek je gauw weer!

Aangepast op 13 maart 2012 om 20:21 door V.Iaquinta.

13 maart 2012 om 22:57
#6

Ik ben geen Italiaan maar wel fan van Italiaans voetbal! Fan van Milan zoals je vast wel hebt gemerkt? Lees je veel van mijn reacties? Want ik zie dat je pas gister een account hebt gemaakt?? Bedankt voor je complimenten, ik doe mijn best. Meer kan ik niet doen he, haha.

13 maart 2012 om 23:11
#7

Die hard Fiorentinaaa!!! Ik vertel het niet verder hhahahaha, je kan dat stukje editten anders komen ze er toch achter. Ik heb nooit een discussie ofzo met jou gevoerd maar vroeger las ik altijd veel reacties en vond ik het niveau belachelijk laag!! Ik kon ook weinig Milan-fans vinden en dat is eigenlijk dat ik me heb aangemeld. Dat is ook de reden dat ik er zo veel tijd in probeer te steken!! Als je kijkt naar een wedstrijd van Madrid of Barcelona kom je altijd over de 1000 reacties. Bij een Italiaanse wedstrijd 100, waarom???? Wij hebben ook hoog niveau. Wij moeten allen de serie A verdedigen. Ik hoop dat mensen door mij en ook door anderen zich gaan aanmelden en zo de serie A op voetbalzone leuker te maken.

Edit: Dat van niveau dat belachelijk laag is 100 zeker niet op jou bedoeld. Jij en Sa2juve onder andere waren een van de weinigen die ik heel erg goed vond.

Aangepast op 13 maart 2012 om 23:12 door AC_MILAN22.

13 maart 2012 om 23:35
#8

Ik weet eigenlijk niet wat je bedoeld met " het forum" . Ik ben tot nu toe alleen bezig geweest met reageren op nieuwsberichten. Er worden mij dagelijks zo veel vragen gesteld over Moderators, clubexperts etc. etc. Ik begrijp van heel veel dingen nog niks. Ik begin wel steeds achter meer te komen. Ik hoop dat je " het forum " kunt uitleggen.

15 maart 2012 om 21:25
#9

Bannetje te pakken, omdat je iedereen gloryhunter noemt denk ik?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 januari
Juventus en Sassuolo naderen een akkoord over de transfer van Gianluca Scamacca. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren