PolskiiPL
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 30 november 2011
 • PolskiiPL
 • 0 punten
 • Lid
 • Definitieve ban
 • 509
 • 27 jaar (28-10-1993)
 • Amsterdam ArenA
 • MTL
 • Studerend
 • 10
Persoonlijke berichten
12 februari 2012 om 21:00
#28

Oke hehe cool. Ik ben één keer in Kozarac geweest. Ja ik vind ook dat Dzeko meer moet spelen. Hij heeft de pech dat City zo'n verdedigende trainer heeft. Doet echt pijn aan mn ogen om spelers als Barry en Milner ipv Dzeko te zien. Wel mooi om te zien dat Dzeko zo geliefd is bij het publiek. Ze zingen hem elke wedstrijd toe ook al zit die op de bank. Ik vind dat City met zo'n selectie altijd vol op de aanval moet spelen. Ik moet zeggen dat City zonder Dzeko eigenlijk best wel saai is. Hoe denk jij over de toestanden bij Ajax? Ik neem aan dat je ook voor Cruijff bent?

13 februari 2012 om 00:08
#29

Ja ik bedoelde dat City laatste tijd lelijk speelt en als Dzeko dan ook niet speelt wordt het beetje saai. De speelwijze van City pas denk ik niet echt bij Dzeko. Hij moet veel voorzetten krijgen. Bij City spelen ze vooral door het midden. Dzeko heeft daarom dit seizoen ook maar 2 kop goals gemaakt volgens mij. Ook klikt het niet echt met Aguero. Bij Wolfsburg had die een goede band met Misimovic. Daar wisten ze wel goed hoe ze met hem moesten spelen. Daarom was die ook 2x achter elkaar uitgeroepen tot beste speler van de Bundesliga en heeft die een middenmoter kampioen gemaakt.

Ga je nog naar het EK? Jammer dat Bosnië uiteindelijk niet door ging. Tegen Frankrijk hadden we moeten winnen. Toen waren we echt beter. Portugal was uiteindelijk wel terecht door. Bosnië zit wel in redelijk makkelijke poule voor Wk-kwalificatie. Als we dan niet door gaan weet ik het ook niet meer. Ik denk dat Polen wel een goede kans maakt om door te gaan met het fanatieke publiek achter zich.

15 februari 2012 om 18:05
#30

Vorig seizoen speelde Dzeko niet echt goed. Ook Mancini zei dat het vooral te maken had met de manier van spelen van City. Hij gaf aan een paar buitenspelers te willen gaan kopen. Hier kwam echter niks van terecht en Aguero werd uiteindelijk gehaald. In het begin van het seizoen was Dzeko echt goed inderdaad. Tegen Tottenham was zijn beste wedstrijd met 4 goals. Hij liep toen dacht ik een paar weken 2 op 1. Na de wedstrijd tegen Bayern in de Champions League was die z'n vorm kwijt. Mancini wisselde hem bij een 2-0 achterstand. Er kwam een verdedigende middenvelder in voor een spits. Dzeko maakte hier zich toen heel boos om. Volledig terecht vind ik. Dit kon Mancini echter niet waarderen en Dzeko belandde op de bank. Sindsdien heeft die nooit z'n echte niveau gehaald. Laatste wedstrijd speelde die weer niet. Ik weet niet of die rust kreeg voor FC Porto, maar ik vond het echt teleurstellend dat Mancini weer met 5 middenvelders speelde. Ik weet niet wat jij van Mancini vind, maar ik vind hem echt verschrikkelijk. Ik denk dat er met deze selectie veel meer uit te halen valt. Mooier voetbal in ieder geval. Kijk je wel eens filmpjes van Citytv? Ik vind het altijd wel interessant om een kijkje te nemen achter de schermen. Je ziet vaak Dzeko en Balotelli grapjes maken. Was ook een grappig stukje met De Jong.

Het Poolse publiek is inderdaad echt geweldig. Ik kreeg dit seizoen gratis kaartjes voor de wedstrijd van psv in de Europa League tegen Legia Warschau. De psv supporters waren zo'n beetje op één hand te tellen. Het uitvak zat wel echt helemaal vol. Het was alsof Legia thuis speelde in plaats van psv. Je hoorde alleen de Legia fans de gehele wedstrijd. Ook na de wedstrijd gingen ze door. Ik zat bij ze in de trein. Dat was echt geweldig. De trein was nog net niet helemaal gesloopt haha. Ook was er vorige week een aflevering van voetbalhooligans op Rtl7. Deze ging over de fans van Wisla Krakau en Cracovia. Dat was wel mooi om te zien. Ze lieten ook beelden zien van de Wisla fans die tijdens de wedstrijd vlaggen en sjaals van Cracovia lieten verbranden. Ook de Bosnische fans kunnen er wat van. Voor welke club ben jij in Polen?

16 februari 2012 om 21:13
#31

Ik heb beelden van wisla vs Cracovya gezien .. Pff , wat een haat was daar zeg !!

16 februari 2012 om 21:32
#32

Indd, vond ik wel jammer ! Ken jij carsi van Besiktas ??? Zou raar zijn als je ons niet kent ?

16 februari 2012 om 21:49
#33

Tja, ik d8 vraag het maar voor de zekerheid . Ik ben zo trots op carsi, tis het Publiek van turkije !! Sommige kunnen dat niet hebben maar goed . Wil jou een link sturen, ik vindt dat persoonlijk een van de betere video's van carsi die er is . Elke dag op youtube krijgt die video respect van iedereen . Ook veel Lech Poznan supporters zie ik daar regelmatig hun respect tonen !

17 februari 2012 om 00:03
#34

Haha, Carsi doet alles om publiciteit te trekken. Ultraslan heeft hooligans, jullie domme Sekiztaslilar niet. de Poolse fans zijn ook niks, er zitten alleen maar nazi's in de stadions daar. Jullie kunnen niet voetballen en de fans zijn ook shit. Galatasaray heeft de wereldrecord decibel. Dat kan Carsi en de Poolse fans niet hé? De fans van Galatasaray is door Eurobasket verkozen tot de beste supporters dit jaar!

Koyduk mu lan! Picler

17 februari 2012 om 12:01
#35

De capiciteit van de stadions van jullie is maar gemiddeld 20k. Natuurlijk dat iedereen dan meezingt. De capaciteit van de stadion van Galatasaray is 55k en daar zingt gewoon iedereen mee, zelfs mensen uit het bestuur zingen mee.

Bij jullie zijn fakkels ook toegestaan, in Turkije niet meer. Als dat toegestaan was, dan was het elke dag een hel in onze stadion. Fans van Manchester United, Leeds, Besiktas, Fenerbahce, PSV etc. noemen de stadion van Galatasaray voor niks Hell. Ooit gehoord van Ali Sami Yen hell? Iedereen weet gewoon dat de fans van Galatasaray de beste is van de wereld. Kijk volgende week zondag maar de derby wedstrijd tegen Sekiztas, dan zul je versteld zijn.

17 februari 2012 om 12:25
#36

He polska, ik zie dat die hoerenzoon ook jou lastig valt . Probeer hem te negeren, tis een vuile armeen die zich voordoet als een turk . Ik zie zo de lech poznan fans die homo tribunes van gaysaray zo afmaken . Gaysaray zo heten ze in het echt stelt niets voor . Al 5 jaar geen europees, vorig jaar nog degradatie kandidaat.

Anyway , deze armeen heeft geen leven !

23 maart 2012 om 18:08
#38

Dus jij wilt zeggen dat Ajax goede tegenstanders heeft getroffen de afgelopen wedstrijden?

8 april 2012 om 22:17
#40

Ja ik kijk er ook naar uit. Hopen dat onze jongens om kunnen gaan met de favorietenrol.

Jij mag me best lastig vallen hoor, alleen heb je kans dat ik je berichten verwijder. Ha nee grapje, ik pak jou net zo hard aan als Polen op hun bek gaat.

9 april 2012 om 11:53
#41

Nederland hoef ik niet te hebben hoor. De angst om van hen te verliezen wordt veel te groot. Ze hebben nog een appeltje met ons te schillen. Als jullie die Duitsers willen nemen wij wel de Portugezen.

9 april 2012 om 13:04
#42

Nee joh, ik voel me totaal niet aangesproken. Ik heb gewoon een Nederlands en Russisch paspoort. Ik plaag die Duitsers gewoon als ze de poule niet doorkomen hoor.

14 mei 2012 om 17:07
#48

Jullie moeten ook een trainer als Louis van Gaal of Guus Hiddink hebben en niet Beenhakker of in dit geval Smuda. Dan pas word je in dit land serieus genomen. Ik kijk er ook enorm naar uit nu. De Polen zijn behoorlijk sterk en moeten het van de grote 3 van BVB hebben en Sczczesny moet punten pakken. Wij zijn minder afhankelijk van Shava geworden, omdat we als team enorm zijn gegroeid de laatste jaren. Shirokov, Anyukov, Kerzhakov en Denisov hebben een topseizoen gespeeld en Akinfeev is op tijd terug. Jammer is wel dat Dzagoev wat wedstrijdritme mist. Ik hoop dat spelers zoals Dzyuba, Kokorin, Glushakov, Izmaylov en Dmitri Kombarov ook op gaan staan tijdens het toernooi.

14 mei 2012 om 18:15
#49

Igor is, godzijdank, weer fit. Hopelijk blijft dat ook zo en raakt hij tegen Uruguay niet geblesseerd. Van Izmaylov zag ik alleen wat in de EL en daar was hij echt geweldig. Maar de Portugese competitie volg ik niet echt. Toch heb ik het altijd onzin gevonden dat Hiddink en Advocaat hem zo lang buitensloten.

15 mei 2012 om 17:47
#50

Ik kom uit prijedor en sta voor ajax en city

15 mei 2012 om 18:30
#51

En jij zelf?

20 mei 2012 om 14:04
#52

we zijn verplicht om uit de groepsfase te komen, anders is het echt schande en drama.. komt wel goed. (haha, ik kan pools praten en lezen, maar schrijven naa dat lukt niet;p )

21 mei 2012 om 17:16
#53

Hij is altijd dreigend als hij de bal heeft, ook tegen de teams als Galatasaray en Fenerbahce. Vooral in de wedstrijd Fener - Sivasspor was hij de uitblinker. Ik heb wel een video van hem van dit seizoen van ongeveer vijf minuten, ik weet niet of je het al gezien hebt.
Bedankt voor je felicitaties trouwens!

*Ik kon video niet uploaden, daarom doe ik het even zo. Typ in youtube 'kamil Grosicki- Sivasspor Superstar- Euro 2012'

21 mei 2012 om 17:43
#54

Haha, ja klopt. Sivasspor is teveel afhankelijk van twee spelers, Grosicki en Eneramo. Galatasaray heeft al een tekort aan flankspelers, dus ik hoop echt dat hij komt. Na de EK kunnen we hem ook zien schitteren in de CL, dat zou mooi zijn!

21 mei 2012 om 18:02
#55

Daar geef ik je helemaal gelijk in. Mijn part tekent Grosicki morgen al een contract voor Galatasaray. Wij hoeven niet te wachten op het EK en wat hij allemaal kan laten zien daar, omdat we hem al twee seizoenen zien spelen en weten wat hij allemaal kan.

22 mei 2012 om 22:46
#56

Waar heb je het gehoord/gelezen? Ik kan het namelijk nergens vinden. Heeft hij het toegegeven tijdens een intervieuw of wat? Ik hoop dat het waar is!

29 mei 2012 om 06:13
#57

Succes he op 8 Juni ;, moge de beste winnen.

29 mei 2012 om 18:47
#58

Hee Hoe gaat het al goed met bosnies leren :P

29 mei 2012 om 20:01
#59

Vervelen Malo fifa spelen 12 en Vz

2 juni 2012 om 20:13
#68

Jouw land speelde vandaag erg goed. Maar dat was ook te verwachten want ze speelden gewoon veel beter dan Andorra. Alleen ik heb een vraag ik zie dat jij ruzie hebt met een maatje van mij. Waarom heb jij zo'n hekel aan Servië dan? Terwijl Servië een goeie band heeft met Polen.

7 juni 2012 om 09:59
#69

Ben jij niet zo n verdwaalde pool die mij ooit op een belachelijke manier probeerde wijs te maken dat er niks mis was met Polen? En dan vooral de supporters?
Je bent ofwel slecht ingelicht, of je ontkent de problemen in je land omdat je je schaamt. De komende weken krijg je sowieso de deksel op je neus met alle negatieve berichten, hier heb je alvast een beginnetje, enjoy!

http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=166810

23 juni 2012 om 22:03
#70

Jij bent een neppe pool. dat zie ik aan je reacties over landen waarmee Polen een goeie band heeft.

31 juli 2012 om 23:09
#71

Hellasss Oleee Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

8 augustus 2012 om 02:10
#72

Je lijkt me een goede voetbalkenner en net als jij ben ik ook een real fan vrienden ?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
FC Twente heeft bij Anderlecht geïnformeerd naar Michel Vlap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren