OneAndOnly
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 23 november 2011
  • OneAndOnly
  • 39 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 236
  • 32 jaar (29-11-1987)
  • Amsterdam
Persoonlijke berichten
26 mei 2012 om 16:06
#5

Niet zo zielig en arrogant doen en net doen alsof Ajax de enigste club is die succes kan hebben. Ajax is de laatste 10 jaar maar liefst 3 keer kampioen geworden, nounou wat een succesvolle club is dat toch. Echt, alleen Ajacieden kunnen succes hebben. Jij bent een typische Ajacied, je hoort ze alleen als ze kampioen zijn geworden en gaan dan de arrogante Amsterdammer uithangen.

26 mei 2012 om 16:26
#6

Asten is een gemeente van 16.000 inwoners, zo'n 20 km van Eindhoven. Jij mag daar best van uitgaan dat Asten een beetje provinciaals is. Veel liever dan zo'n arrogante Amsterdammer die denkt dat hij en zijn club beter is dan iedereen omdat hij in de hoofdstad van Nederland woont. Ajax is niet gewoon beter en dat weet je zelf ook wel. Jammer genoeg voelt Calimero Oneandonly zich op zijn teentjes getrapt omdat Ajax maar 1 speler aflevert voor het NL elftal en doet er van alles aan om dit te compenseren. Hij gaat nu natuurlijk reageren met alle ex-ajacieden die wel in de selectie zitten om zijn egotje te compenseren. Je niveau van 50 punten geeft ook wel genoeg aan. Dat zal vast wel ongeveer overeen komen met je IQ als je niks anders uit kan blaten dan: 'ajax is de beste'. Blijkbaar kom je zoveel tekort in het echte leven dat je alles met Ajax wil compenseren.

26 mei 2012 om 16:51
#7

Ben jij echt zo zielig? Ik kan de discussie niet 'winnen', want dat gaat niet bij mensen die dusdanig leiden aan zelfovertuiging en grootheidswaanzin, zoals jij die in grote mate bezit. Ben jij nou maar blij dat jij je leven kan compenseren met je clubje, want met iets anders zal het bij jou wel niet lukken.

26 mei 2012 om 16:53
#8

Je bent beiden, arrogant en Calimero maar vooral arrogant. Arrogant zal ik niet uit hoeven te leggen en Calimero omdat je er blijkbaar niet zo goed tegen kan als jouw clubje niet door iedereen als de grootste en de beste wordt gezien.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 25 januari
Barcelona gaat zich versterken met de talentvolle Braziliaanse rechtsback Yan Couto. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren