MEHDIBENATIA
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 8 oktober 2011
  • MEHDIBENATIA
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 281
  • 31 jaar (15-4-1990)
  • Waarom
  • Student
  • 5
Persoonlijke berichten
18 november 2011 om 18:00
#1

Aangezien jij zo overtuigd bent van de toekomst van het Marrokaanse elftal, noem is een aantal spelers waarin je hun positie, club, en specifieke kwaliteiten benoemd. Je kan niet ontkennen dat Nederland ook weer een talentvolle lichting er aan heeft komen, en zoals je misschien wel weet, kunnen talenten vanuit het niets opstaan. Maher is hier momenteel een goed voorbeeld van.

19 november 2011 om 12:54
#2

Het is heel leuk dat je met een grote lijst jonge spelers aan komt zetten, maar zoals je zelf wel weet gaat het grootste deel hiervan nooit het niveau halen wat je moet hebben om een eindronde te winnen. Natuurlijk staan er de namen tussen van een aantal grote talenten, zoals Carcela, Labyad, Taaraabt. Maar er zitten ook spelers tussen die bij totaal nietszeggende clubs zitten, Wyad Casblanca enzovoorts. Voor deze jongens moet het grootste deel zich écht nog bewijzen. Voor de toekomstige generatie van het Nederlands elftal is dit voor een aantal spelers echter niet zo, die gaan zonder twijfel nog grote stappen maken.

Als je de opstelling bekijkt, staan er (afgezien van Krul en Bruma in mindere mate) alleen spelers tussen die nog vrij weinig met het Nederlands eltal te maken, maar allemaal overduidelijk het talent hebben om het te gaan halen. Hieromheen heb je dan ook nog spelers die al wat ouder zijn zoals Luuk en en Siem de Jong, Drenthe, Elia, Affelay Strootman, Wijnaldum, en Van der Wiel die al ervaring hebben, en ook nog niet de oudste zijn. De jongens in mijn opstelling zijn maximaal 23 jaar oud.

Als je dit vergelijkt met de nietszeggende namen die jij opnoemt (afgezien van een aantal talenten), kan je niet beweren dat Marokko Nederland gaat overtreffen op het gebied van kwaliteit.

Krul
-
Bruma
De Vrij
Van Aanholt
Fer
Propper
Narsingh
Van Ginkel
John
Castaignos

Aangepast op 19 november 2011 om 12:55 door El Gran Capitan.

5 december 2011 om 22:46
#3

Dit is mijn droomploeg van Inter met gewoon jeugdspelers en toptalenten die zijn gekocht of binnenkort zowieso komen naar Inter. Want verjonging is nu een must bij ons Inter Milan.

Viviano
Faraoni
Ranocchia
Juan
Alborno
Nwankwo
Poli
Alvarez
Coutinho
Obi
Castaignos
5 december 2011 om 23:41
#4

No problemo Inter collega, vind het altijd fijn om met veel Inter fans te kunnen praten en ideeën te wisselen. Heb dan ook ineens naar je opstelling en co gekeken, en ik volg je voor een heel groot deel, al is het mss niet al te realistisch.

Over spelers als Muntari, Chivu, Cordoba en Milito zijn we het eens dat ze weg mogen, en dit zal ook 80 het geval zijn. 3 van de 4 hebben ofwel een aflopend contract, ofwel interesse van een andere club, dus dat komt wel goed. Verder zouden ook Forlan en Stankovic van mij mogen vertrekken en eventueel Lucio (mits een goeie CV in zijn plaats gehaald wordt, want hij presteert te wisselvallig). Op mijn eigen pagina heb ik wel een uitgebreide lijst staan, zowel opstellingen als transferlijsten.

Nu over jou opstelling. Die Nwanko en Alborno ken ik niet zo goed, en het is waar dat Inter veel talenten heeft. Vergeet echter niet dat je niet zomaar allemaal talenten in een team als Inter kan gooien, omdat je daar ook wel ervaring nodig hebt. Ze spelen in de CL en Serie A, wat dus zeker topcompetities zijn. Een Samuel, Cambiasso en Zanetti zijn dus nog steeds welkom in mijn ogen. Ook César is nog steeds een goeie keeper - akkoord, niet zo goed als 2 jaar terug, maar dat is niemand. Verder denk ik dat ook Motta mag blijven, evenals Pazzini. Zelfde geldt voor Luc, Faraoni, Poli, enz. Hun kun je niet zomaar in 1 van de sterkste ploegen van Europa gooien, in 1 van de sterkste competities.

Maar ik ben het dus zeker met je eens dat Inter moet verjongen, maar er moet een goeie mix zijn van talent en ervaring (bij Inter is dit momenteel bijna uitsluitend ervaring). Verder zal Inter nooit al haar spelers zomaar verkopen om talenten te halen. Spelers als Nagatomo zorgen bovendien voor comercieel succes in Azie. `t Is dus niet allemaal zwart/wit, en zoals op fifa, dat je gwn spelers kan (ver)kopen.

Wat betreft die Russische miljardair: Hem zie ik ook graag komen, al moet het Italiaanse karakter bewaard blijven. Moratti moet zowiezo eigenaar blijven, met uiteraard wat financiele steun. Dit zou in principe interessant zijn voor Inter in zake de financial fairplay. Hiermee zouden spelers als Tevez, Banéga en Juan gefinancieerd kunnen worden (ben enorme voorstander van deze 3). Maar dus, zoalng er geen geld is, zou ik gwn voor deze opstelling gaan:

César
Maicon
Samuel
Ranocchia
Zanetti
Motta
Cambiasso
Alvarez/ Cou
Sneijder
Zarate/ Cout
Pazzini

Aangepast op 9 december 2011 om 19:41 door jkx4.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren