RodeDuivels
Algemeen
Vrienden (18)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 15 augustus 2011
  • RodeDuivels
  • 77 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 134
  • jaar (--)
  • Filosoof
  • 18
Persoonlijke berichten
4 juni 2012 om 00:53
#1

Haha nee man. Ik zit never op die site Wist niet eens dat ie bestond haha.

17 augustus 2013 om 19:02
#2

Bedankt voor de uitnodiging

18 augustus 2013 om 20:46
#4

Ahzo, ja het is verleidelijk om ook discussie te voeren hier vind ik ik heb me meteen geregistreerd toen ik de site ontdekte Hehe dankjewel voor het compliment !

18 augustus 2013 om 23:25
#5

haha dankjewel !!

Was echt een fantastische match, en een dolgedraaide 5 minuten

1 juni 2014 om 14:46
#6

Heey,

Ja, Shiro is echt heel erg belangrijk voor ons. Hij is een type Schweinsteiger die naast creatief ook over heel veel loopvermogen beschikt. Ik hoop dan ook dat hij op tijd fit zal zijn tijdens het WK, maar als hij dat niet is hebben wij Oleg Shatov of Viktor Fayzulin die deze rol kunnen vervullen.

De echte gevaarlijke jongens die uit het niets een doelpunt kunnen maken zijn onze spitsen Kokorin en Kerzhakov, maar ook onze middenvelders Shatov, Glushakov, Fayzulin, Dzagoev, Zhirkov etc, dus dat zit bij ons wel goed.

Onze zwakke punt blijft nog altijd het centrum Vasiliy Berezutskiy en Sergei Ignashevich die, hoewel ze in een goede vorm zijn, eigenlijk over the hill zijn. Bij ons zijn de backs juist hartstikke goed. Ze kunnen 90 minuten lang opkomen en beschikken over goede voorzetten.

Jullie zijn weliswaar de grote favoriet(had ik nooit verwacht aangezien ik vroeger vond dat jullie talenten nogal gehypt werden), maar geloof me maar dat jullie nog een lastig avondje tegen ons zal krijgen. We hebben met Capello immers een slimme tacticus in huis. Als iedereen doet wat hij zegt, zonder revoluties te starten zoals Terry dat deed, verwacht ik dat we goed kunnen presteren op het WK.

22 juni 2014 om 11:00
#7

Ik zal je heel eerlijk zeggen dat ik na dat slechte resultaat tegen Zuid-Korea een stuk minder vertrouwen heb gekregen in de ploeg. Capello was zo bang voor die Koreanen dat hij al ons voetballend vermogen uit de basis heeft gezet. Als het aan hem lag, had hij met 10 verdedigers tegen jullie gespeeld. Ik vrees dat dit weer net zo'n afgang voor ons wordt als twee jaar geleden, maar hoop uiteraard dat Capello van zijn fouten heeft geleerd en gewoon durft te voetballen tegen jullie, dus dan zal hij gewoon met Denisov, Dzagoev en Kerzhakov moeten spelen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 29 juni
Ajax volgt de verrichtingen van Oscar Gloukh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren