arsenal101
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 27 juli 2011
  • arsenal101
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 885
  • 26 jaar (11-1-1994)
  • Leeuwarden
  • 2
Persoonlijke berichten
6 maart 2012 om 12:13
#3

Waarom denk je dat ik sneren uitdeel naar Arsenal, sorry als het zo lijkt maar ik doe dat dan echt niet bewust. Ik denk dat je mij verkeerd begrijpt. Ik denk dat het om de volgende punten gaat:

Ibra vs V.persie: Mijn verklaring is dat Ibrahimovic een betere spits is, dan mag ik dat vast wel melden? V.persie is een mooie 2e voor mij, al kan Rooney ook wel 2e zijn. Ik mag V.persie misschien nog wel meer als Ibra, dus daar zal het echt niet aan liggen!!

De stand: Ik heb Arsenal de laatste wedstrijden zien spelen en dat was slechter naar mijn mening dan ze speelden voor Milan. Milan is in mijn ogen ook alleen maar sterker gaan spelen, daarom zeg ik de hele tijd dat een stunt niet mogelijk is. Je mag er van mij in geloven, het is niet erg! Het is alleen echt niet negatief bedoeld.

Om nog even te melden, Na AC Milan(mijn favoriete team) komt Real Madrid(omdat Kaka' daar speelt) op de 2e plaats en Arsenal zonder twijfel de 3e !! Ik vind het echt heel erg jammer dat we jullie hebben geloot en mochten jullie ten koste van ons doorgaan zal ik jullie supporten, echt waar!!

Sorry als je me verkeerd begrepen heb, ik heb zelfs een beetje zwak voor Arsenal/v.persie en deel dus echt niet bewust sneren uit! Ik hoop dat je dat begrijpt;))

7 maart 2012 om 00:45
#4

Ik heb gezien dat je tijdens live meepraten een aantal keer heb gereageerd, sorry maar het is te snel gegaan en heb niet kunnen reageren. Gefeliciteerd, jullie hebben echt tof gespeeld! Als echte leeuwen! Jullie verdienden een beetje wel die kwart finale, maar ik vind dat wij hem toch wel een beetje verdienden door de wedstrijd in Milan.

8 mei 2012 om 22:08
#5

Sorry over Torres was het geen grap.. ik weet niet of je het had gemerkt maar ik stond altijd al achter Torres... ook toen het slecht ging. Ik had gewoon hoge verwachtingen van Torres voor vanavond.. helaas lukt het niet bij Chelsea tot nu toe.. dit is om verwarringen te voorkomen.

25 september 2012 om 21:43
#6

jij bent wel erg obsessed met Mourinho zeg... godsjemenou... nog nooit iemand gezien die zo erg obsessed met Mourinho is.

Je vind die man niks maar hij is gewoon 1 van de beste managers ooit, als je hem mag of niet dit is een feit.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 januari
Bayern München ziet potentie in Holstein Kiel-spits Lion Lauberbach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren