RMAndes
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 13 juli 2011
 • RMAndes
 • 109 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 922
 • 20 jaar (1-1-2001)
 • AccountKiller
 • AccountKiller
 • AccountKiller
 • 1
Persoonlijke berichten
12 september 2011 om 01:34
#1

Your welcome, ere wie ere toekomt.
Ja, ik heb er ook onwijs veel zin in, nu jullie ook aanvallender spelen komt er voor ons ook meer ruimte om te voetballen. Wat dat betreft gaat het een boeiende wedstrijd worden, natuurlijk ga ik er wel vanuit dat we de drie punten meenemen richting Mokum:) Veel succes in Europa donderdag.

15 september 2011 om 18:16
#2

Hey man sorry voor mijn late reply, ik was even niet online.
De wedstrijd is inmiddels gespeeld gisteren, helaas bleef het 0-0.
Wel ben ik trots op de jongens omdat ze wel heel volwassen hebben gespeeld, er waren tijden dat als het lang 0-0 bleef dat ze dan onnodife risco''s namen en dan de wedstrijd heel dom weg gaven.

Het oh zo machtige Lyon stelde niet veel voor vond ik, des ondanks ze aardig wat basis krachten misten zouden ze ons nog steeds wel even klop geven volgens velen. Natuurlijk is het geen zwakke ploeg maar zo goed waren ze gewoon niet, Lyon had niet zoveel in brengen buiten die gevaarlijke counters waar ze ons wel pijn hadden kunnen doen. Wel ben ik me er van bewust dat de uitwedstrijd totaal een andere wedstrijd word omdat dan hun dragende spelers er weer bij zullen zijn. Alleen hoop ik dat Ajax dan ook weer wat verder is en dat ze wat alerter zijn in en rondom de zesties. Daar schorte het gister avond nog aan. Ohh ja het tempo had ook veel hoger gemoeten, Lyon graafde zich zo diep dat je dan snelle combinaties nodig hebt om er door te komen.

Het was geen wereld wedstrijd maar ik heb me qua spanning prima vermaakt. Ajax is lang geen Europese top meer maar datzelfde geld ook voor Lyon en Zagreb. De tweede plek ligt nog gewoon binnen hand bereik, al gaat het natuurlijk een zware kluif worden. Maar goed dat wil je toch als supporter, dat je doormiddel van een mooi voetbal gevecht je doel bereikt. Ook heb ik liever dat Ajax door gaat naar de achtste finales en er dan uitvliegt dan dan we verder gaan in de Europa League.

Vanavond mogen jullie aan de bak ! Nu reken ik gewoon drie punten voor Psv, ik weiger om te zeggen dat het een stugge tegenstander is omdat elke tegenstander dat is. Alleen als je kijkt naar de kwaliteiten van beide teams zou PSV dit gewoon moeten winnen en daar ga ik ook wel vanuit. Het nadeel van PSV op het moment is Rutten en dat het team nog niet goed op elkaar is ingespeeld ( wat ook logisch is ). Ik wens je veel plezier vanavond en ik reken erop dat jullie de punten meenemen voor Nederland en Eindhoven.

18 september 2011 om 01:19
#3

Net zoals bijna iedereen snap ik de keuzes van Rutten ook niet, je hebt nieuwe aanwinsten gebruik ze dan ook. Op deze manier raken die jongen nooit op elkaar ingespeeld. Je vraagt je toch serieus wel af of trainers soms niet een onwijs grote plaat voor hun harses hebben ofzo.

Kijk ik ben harstikke tevreden over de Boer, alleen dat hij Jansen controlerend laat spelen snap ik echt niet. Je ziet elke wedstrijd dat het daar toch vaak fout gaat, wat al gerusulteerd heeft in tegen doelpunten. Nu is er ook een positieve kant, Jansen is wat dat betreft wel een kerel waardoor ons middenveld wat steviger staat. De afgelopen jaren hoefde je maar boeh te zeggen en ons middenveld werd vaak overlopen. Met de komst van Jansen zie ik daar wel verbetering in, maar dat kan ook als hij niet controlerend speelt.

Ik las net dat Bouma niet mee gaat doen, dat is meer een terleurstelling voor ons dan voor jullie denk ik hahahaha. Aan de andere kant een Derijck en Bouma naast elkaar lijkt me een beter koppel dan Bouma met Marcelo, of zie jij dat anders ? Hoe sta jij eigenlijk tegenover Rutten ?

Kijk van mij mag jij natuurlijk nog wel even blijven. Maar als ik objectief er naar kijk moet die kerel zo snel mogelijk opstappen of ontslagen worden. Zelf opstappen zal hij denk ik nooit doen, als ze verstandig zijn kopen ze zijn contract af. Dat kost wel een paar duiten maar als je dit jaar weer de Champions League mist loopt is dat natuurlijk zowel sportief als financieel een drama. Natuurlijk word daar niet meer op begroot maar laten we wel wezen, zowell Ajax als PSV hebben die miljoenen wel gewoon nodig en daarnaast is het voor de twee jonge ploegen natuurlijk erg belangrijk om juist op dat podium te kunnen acteren.

Daarnaast lijkt het wel of de ploeg zo onzeker is als het maar zijn kan onder Rutten. Het zou denk ik verstandiger zijn om een nieuwe coach voor de groep te zetten. Rutten houd toch aan bepaalde spelers vast en daarmee zal je met de beste wil van de wereld nooit het voetbal kunnen spelen waar jullie nu zo graag naar toe willen. Als PSV het lef heeft om Rutten de laan uit te sturen en een offensief denkende trainer voor de groep gooit dan word PSV echt een geduchte machine. Wat ons betreft hoop ik dat onze spelers met de juiste instelling het veld opkomen. Grote wedstrijd of niet helaas laat dat soms nog weleens te wensen over.

De wedstrijd tegen Legia heb ik alleen de eerste tien minuten kunnen zien, dus daar kan ik niet echt over oordelen. Alleen als ik zo om heen luister en lees was het niet al te best. Nou ja de eerste helf ging wel hoorde ik, maar verzuimde jullie om het af te maken. En het wissels van Rutten waren ook niet echt te volgen als ik het zo allemaal hoor. Goed de drie punten zijn binnen dat is dan het belangrijkste als het er in zo''n wedstrijd niet uit wilt komen.

Nog een paar uurtjes en we weten wie er blij of stront chagarijnig is hahaha veel plezier bij de wedstrijd morgen ( vandaag ) !

Aangepast op 18 september 2011 om 01:24 door F-18/TACP.

4 oktober 2011 om 13:35
#4

Dat de Boer maar blijft volharden in dit middenveld snap ik niet, wat betreft had hij en Rutten wel broers kunnen zijn hahaha ;) )

Ok, je moet spelers niet snel te afvallen maar dit kan gewoon niet langer meer.
De jong is een prima gozer en zeker een nuttige kracht waaraan we veel te danken hebben gehad afgelopen seizoen, maar als ik eerlijk ben komt hij gewoon tekort voor het niveau wat Ajax nastreeft. Dat Jansen niet controlerend moet spelen lijkt alleen de Boer nog niet te beseffen,. Waarom ? Dat mag Joost weten;))

Het is te hopen dat hij dat nu eens gaat inzien, voordat de schade echt de klauwen uitloopt.
Bouma kan inderaad niet meer op dit niveau, maar je hebt wel gelijk hij is wel beter dan Marcelo met name door zijn ervaring. Nu vind ik het wat te vroeg om te stellen dat bij jullie nu het lek echt boven is, maar jullie hebben in ieder geval wel weer de weg naar boven gevonden.

Helaas kan ik dat niet zeggen over mijn eigen club. Voetballen kunnen ze wel, maar de heren hebben een serieus mentaliteits probleem, je hoeft maar even te blazen en de heren vallen om. De wedstrijden tegen PSV en Groningen zijn daar weer lichtend voorbeeld van. Je kan een keer je dag niet hebben. Maar zovaak op dezelfde manier afgetroefd worden mag gewoon niet, helaas is het schering en inslag bij ons. Geloof me ik zal de ploeg altijd blijven steunen, maar ik ben die praatjes vooraf en vooral achteraf als ze zichzelf, de club en ons de supporters weer voor lul gezet hebben spuug zat.

Dit moet beter zus moet beter, dit mag niet gebeuren op dit niveau, het bal tempo moet omhoog, de concentratie vast houden, het beter nemen en verdedigen van standaard situaties, blablabla etc etc etc. Het is echt om gestoord van te woorden, af en toe vraag ik me serieus af of ze wel beseffen waarvoor en voor wie ze voetballen. Ze kunnen het wel maar alleen als ze er klaarblijkelijk zin in hebben.

Nu blijf ik wel vertrouwen houden in de Boer, maar hij moet ook echt de tijd krijgen. Net zoals rondom Cruijff denken ( dachten ) veel mensen dat alles wel even opgelost zou worden. Dat kan natuurlijk niet na zoveel jaren wanbeleid, zulke veranderingen hebben nu eenmaal tijd nodig, tijd die Ajax en de technische staf hopelijk ook krijgt. Als dat nu niet gebeurd dan komt het nooit meer goed met Ajax.
Zo dat lucht even op, stuur je de rekening naar mijn zorgverzekeraar hehehe.

27 november 2011 om 22:19
#5

Ik zal mijn reactie op het Wijnaldum topic hier posten, zodat je het misschien zal begrijpen dat er meer achter de boze Feyenoord fans zit:

'' Wij, Feyenoord supporters, kunnen het gewoon nog steeds niet begrijpen dat wijnaldum voor PSV gekozen heeft, en dat zal ik je nu uitleggen. Wijnaldum heeft vorig jaar keer op keer zijn liefde voor Feyenoord uitgesproken, zelfs toen hij huilend op het veld zat tijdens de wedstrijd van de graafschap had menig supporter medelijden met hem. Maar de irritatie bij ons begon toen hij lang ons in onzekerheid liet of hij nou wel of niet zou bijtekenen. Iedereen wist dat het met Feyenoord niet al te best ging, en alleen met de huidige selec,tie zouden we er weer bovenop komen. Wijnaldum, net als Fer, staken een mes in onze rug toen zij ineens voor andere clubs uit de eredivisie kozen. Oke, op dit moment is PSV en ook in mindere mate Twente een kleine vooruitgang, maar kom dan niet aanzetten met de zogenaamde clubliefde die zij hebben.

De krokodillentranen en telkens de W van Rotterdam-west laten zien als je scoort geven een verkeerd beeld weer vergeleken met hun acties. Wij hoopten allen dat ze zouden bijtekenen, toen het slecht met Feyenoord ging. Maar zij verlieten het zinkende schip als eerste, wat in onze ogen betuigd van weinig ''clubliefde''. ''

1 december 2011 om 12:38
#6

Ah okee, nog bedankt voor de tip !

Gelukkig kreeg ik de site toch weer aan de praat. Dus heb ik uiteindelijk de wedstrijd gewoon via EL in goeie kwaliteit uit kunnen kijken :D.

1 december 2011 om 21:08
#7

Jaa zeker!

Normaal ben ik 's weekeinds bij m'n ouders en die hebben ook EL, maar vaak zit er iemand anders achter de TV als ik voetbal wil zien, dus uiteindelijk maar op m'n laptop EL gekocht :D. Tot nu toe erg tevreden, want al de sites waar ik streams op keek werden uit de lucht gehaald .

Tjaa, zondag wordt lastig voor Psv. Bij 'hyves voorspellen' heb ik daarom maar een 2-2 ingevuld. Verliezen zie ik ze zeker niet, maar winnen wordt ook een lastig verhaal. Ik hoop het wel natuurlijk, zou wat zijn als PSV de reeks lastige wedstrijden met Feyenoord-uit en Heerenveen-uit goed door zou komen.

Daarna wordt februari/maart beslissend, en in april en mei is het programma dusdanig dat PSV dan alle punten moet pakken.

Dus wat dat betreft is Feyenoord-uit wel weer een beetje een sleutelmatch, net als vorig seizoen!

Dat de beste maar moge winnen, en dat we een mooie pot voorgeschoteld mogen krijgen ;))!
Wat denk jij trouwens?

1 december 2011 om 22:38
#8

Ja, ben het met je analyse eens. Op de een of andere manier hebben de spelers er nu meer zin in en lijkt zelfs alles voetballend op zn plaats te gaan vallen. Wat een contrast met het verschrikkelijke vorige seizoen.
Maar eigenlijk merk je aan alles dat het weer beter gaat, het publiek is weer vrolijk, ik ben trots op de fantastische spelers die er bij zijn gekomen.... Ondanks de povere eerste paar wedstrijden.

Inderdaad benieuwd of PSV nu eindelijk een langere serie gewonnen wedstrijden neer kan gaan zetten onder Rutten. Het zal nodig zijn om AZ bij te blijven.

Als PSV na maart minder dan 4-5 punten achterloopt op de koppositie, pakken ze de schaal o.b.v. de laatste 7 wedstrijden waarvan PSV er 6 moet winnen, daar ben ik van overtuigd.

Maar stiekem is plek twee ook wel okee vind ik. Ligt een beetje aan de manier waarop. Hoop in elk geval dat PSV Ajax en/of FC Twente weer eens een keer achter zich houdt :D!

En als de titel er serieus in zit, moeten ze hem pakken!! :D

Aangepast op 1 december 2011 om 22:38 door t0mmy_PSV.

2 december 2011 om 11:29
#9

Zeker, de titel lijkt er momenteel in te zitten.

Maar ik wacht nog even rustig een paar maanden af, die hopelijk zonder zwaar onnodig puntverlies verlopen . Feyenoord-uit kun je punten verspelen, maar Vitesse of Ado-thuis natuurlijk nooit.

Verder denk ik dat FC Twente en Ajax weer sneaky naar boven gaan klimmen de komende maanden. Maar in elk geval leuk dat PSV zeker meedoet, terwijl het seizoen nog zo matig begon!

25 juli 2012 om 12:26
#10

hi,

ik ben bezig met een onderzoekje naar de voetbalbeleving en consumptie van fanatieke voetbalfans, de echte liefhebbers. Zou jij misschien hier aan mee willen doen? Kost 5 minuutjes.
https://docs.google.com/a/mobowski.com/spreadsheet...
Mocht je nog andere mensen kennen die net zoveel van voetbal houden als jij, pass it on.

Alvast bedankt,
Marc

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren