Afcaunitas
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 6 juni 2011
  • Afcaunitas
  • 74 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 9
  • 27 jaar (8-3-1994)
  • harderwijk
Persoonlijke berichten
2 april 2011 om 16:01
#1

Hey,

nou ja ik vind het altijd wel moeilijk om dit soort dingen te bepalen.
Wel neig ik naar de kant van Cruijff omdat ik de huidige leiding erg onbetrouwbaar vind.
Uri Coronel schrijft een rapport waardoor er eigenlijk toch wel wat mensen uitgeknikkerd worden (fontijn en van Geel als bekendste namen), vervolgens word meneer Coronel voorzitter en lijkt hij zich niets meer te herrinderen van het eerder genoemde rapport.

Dan heb je meneer Slop, die opeens alle credits krijgt voor de megadeals van zowel Aegon als Adidas. Ik geloof best dat hij daar zijn aandeel in gehad heeft, maar ben wel van mening dat Fontijn het brein erachter was (als je het zo noemen kan). Verder heeft die man al een jaar of 10 op de stoel gezeten, en kan nou niet zeggen dat we op financieeel beleid zo geweldig gespresteerd hebben, maar omdat we natuurlijk nog steeds goede voetballers voort brengen word alles een beetje gecamoufleerd met mega transfers, maar word het overgrote deel van de tijd dat geld weer gestopt in B garnituur. Bedoel we hebben wel 16 miljoen betaald voor Sulejmani maar weigerden een jaar eerder 9 of 10 neer te leggen voor Modric, terwijl dat ook nog een speler was waar we op dat moment echt behoefte aan hadden (sneijder was net naar Madrid vertrokken). Laatste deel is natuurlijk niet alleen Slop zijn schuld, die moet zich niet met het voetbal bemoeien, maar het tekend wel het wanbeleid.

vd Aat zal verder best een goede man zijn, maar is ook niet een voetbalman, vind het meer iemand voor het Hockey, waar ik niks op tegen heb, maar ja, weet het gewoon niet met die man. Maar hij heeft voor zover ik weet ook niets fout gedaan, dus die heeft dan nog wel het voordeel van de twijfel.

En dan hebben we natuurlijk nog vd Boog, tsja, die man is zo ongeloofwaardig. Had best vertrouwen in hem maar hij liegt gewoon de hele boel bij elkaar en heeft zo''n grote plaat voor zijn kop. Denk dat ik wat hem betreft niet echt al te veel hoef te zeggen, is al genoeg in het nieuws geweest.

Maar wat ik misschien wel net zo kwalijk vind, de Raad van Commissarisen. Die moeten zover ik weet toezicht houden op de directie, die mensen zitten er ook al god weet hoe lang, en die hebben het allemaal uit de klauwen laten lopen.

Ik ben wel iemand die niet alles wat in de media verschijnt klakkeloos overneemt, maar ik heb bij al die mensen wel een heel slecht gevoel.
Johan daarintegen, die wil terug naar de basis, het voetbal, want daar draait het allemaal om.
Ik kan wat dat betreft ook niet echt met argumenten komen waarom hij het moet doen, is meer een onderbuikgevoel wat natuurlijk versterkt word door wat er bij Barca gebeurt is, en ook de gouden lichting van 95 is deels aan deze man te danken omdat hij tot aan de jaren 90 ook een heel hoop aan de jeudopleiding gedaan heeft.

Dus ja, ik heb meer vertrouwen in Cruijff en zijn volgelingen, betreur het wel dat het zo uit de hand gelopen is, maar aan de andere kant ben ik er ook blij mee. Al die rotte appels moeten verdwijnen, want ik denk dat er teveel mensen zitten zodat ze maar kunnen zeggen dat ze voor het grote Ajax werken.

Denk overigens dat Johan plaats gaat nemen in de Rvc, wat ik erg zou toejuichen, alleen de beste man kan dat natuurlijk niet gaan zeggen, dat hij daarin wel even plaats neemt, ik denk dat de ledenraad hem voor zal moeten dragen, en dat hij dan eigenlijk geen nee kan zeggen.

Zo, dat is een hele lap tekst geworden haha, maar wat denk jij er van dan?

3 april 2011 om 14:25
#2

Ik denk eerlijk gezegd niet dat Johan de handdoek zal gaan gooien, dan had hij dit namelijk meteen nadat het bestuur het oneens was met zijn plannen gedaan.
Hij is nu op oorlogspad en zal niet stoppen tot hij bereikt wat hij wil. Wat betreft het feit dat hij geen voorzitter wil worden en dat er eerst een bestuur gekozen moet worden geef ik hem ook groot gelijk.
Voorzitter is niks voor Johan, misschien ere-voorzitter dan, maar hij kan en wil niet dagelijks op de club zijn. Daarom blijf ik erbij dat hij straks voorgedragen gaat worden om plaats te nemen in de Rvc, en dat zou ik een prima beslissing vinden.
En wat betreft het bestuur, tot de er een nieuw bestuur is zal het huidige bestuur blijven zitten, en die zien niks in de plannen van Cruijff, dus hij kan momenteel ook niks doen, we weten inmiddels dat de huidige leiding alles zal doen om hem te dwarsbomen.

Wat betreft Ajax 1, ja, het is droevig. Wat mij het meeste stoort is dat de potentie er wel is. Ik heb zat goede wedstrijden gezien van dit Ajax, maar de week erna stort het weer in elkaar.
We hebben bij Ajax naar mijn mening teveel spelers die goed zijn als de rest dat ook is.
vd Wiel is een geweldige speler, maar loopt het met het elftal niet dan heb je weinig aan hem.
Maar vd Wiel is niet de enige, de Zeeuw is er ook zo een, terwijl dat juist iemand moet zijn die Ajax bij de hand neemt. Enoh, tsja, als hij zou kunnen voetballen had je een wereldtopper, zo jammer dat hij zo slecht is met de bal aan de voet.

Wat betreft je aankopen kan ik me redelijk goed vinden in Schaars, een leider op het veld, iemand die zowel verdedigend als aanvallend wat toevoegt aan je elftal, en boven al, een linkspoot, want die missen we op het middenveld.
Als de Boer dan nog eens eventjes Clarence belt en zegt dat ie lekker naar Amsterdam komen moet heb je samen met Erikssen een geweldig middenveld, al denk ik dat die kans erg klein is.
Maar goed, met Schaars heb je een goede acht, Erikssen de 10, moet je alleen nog een 6 vinden, Seedorf zou dit geweldig kunnen invullen denk ik, maar het zal dan wel Anita, Enoh of de Zeeuw worden. Misschien dat die laatste aan de hand van Schaars wel weer zijn oude vorm weet te vinden.
Duplan vind ik een leuke voetballer voor de subtop, niets voor Ajax, en Mertens twijfel ik ook over.
Denk dat je met een goed middenveld al een heel eind ben.
Hoop nog steeds dat Castillion echt gaat doorbreken, beetje type Kluivert en dat was natuurlijk een wereldspits.

Over de Boer ben ik het met je eens, hoop ook dat hij er nog jaren zal zitten

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Manchester United en Barcelona werken aan een spectaculaire ruildeal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren