El Tigre
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 29 mei 2011
  • El Tigre
  • 81 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 226
  • jaar (--)
  • Eindhoven
  • 7
Persoonlijke berichten
12 juli 2011 om 14:37
#2

Omdat ik nu merk dat het nodig is

Kijk, ik snap heel goed dat iedereen denkt dat ik een successupporter oid ben, maar dat is niet zo. Laat me verder dan ook koud wat anderen ervan denken.

Omdat Malaga nu veel aandacht krijgt, (veel negatieve) wil ik op termijn enkele club experts schrijven, onder meer over de visie van Sjeik Nassar.

11 maart 2012 om 19:06
#3

Heel erg bedankt voor de uitnodiging en je complimenten! Het doet me gewoon een deugd dat de serie A zijn weg omhoog vind. Ik vond het zo vreselijk dat we een CL plaats aan Duitsland waren verloren. Als we het dit jaar goed doen, en met geluk dat Bayern Munchen er dit jaar uitvliegt, zouden we die plek weer terug kunnen veroveren. Juve's hulp, samen met Napoli en Udinese?? zouden we goed kunnen gebruiken. Ik ben wel voor AC Milan maar gun Juventus ook heel veel. Spelers als Del Piero, Zidane, Nedved, Buffon zijn allemaal geweldig! Echte mooie historie hebben jullie.

3 december 2012 om 21:10
#4

Haat jij al die Serie A haters hier ook al?

5 november 2015 om 13:41
#6

Hallo, niks bijzonders - tot zo ver is het volgens mij geen betaalde voetbalclub althans niet één met veel financiele mogelijkheden. de club is te vergelijken met Syrianska, een club dat is opgericht in Södertälje door Syrische Armanen (als ik het goed spel). ze doen het niet slecht en spelen hedendaags in de Superettan. de club komt geloof ik uit Borlänge in Dalarna provincie (een plaats met 40.000 man) en redelijk inlands (niet langs de kust waar de grote wegen zijn) dus laten we eens zien of ze dit ook vol kunnen houden

Ik hoop het voor ze maar ik denk dat Superettan het limiet is met wellicht hier en daar een ijzonderings jaar zoals Syrianska ook heeft.

hoorde dat ze aanvallend spelen en gedreven zijn met wat talentvolle jongens.

6 november 2015 om 07:01
#7

Hi,

goede pot van Dalkurd - nu moet ik wel zeggen dat ik AIK erg slecht vond en ongemotiveerd vond spelen. Ik weet niet of dat zo'n 'na-seizoens-flow' is. maar 2-3 is geen slecht resultaat voor Dalkurd. gefeliciteerd

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 16 augustus
Naci Ünüvar wordt mogelijk betrokken in de deal van Ahmetcan Kaplan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren