toornstra
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 27 april 2011
  • toornstra
  • 35 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 244
  • 25 jaar (22-7-1996)
  • Meerkerk
  • Vwo
  • 2
Persoonlijke berichten
9 januari 2012 om 19:02
#1

Top! Bedankt!

21 maart 2012 om 18:56
#2

Haha, ik baal er ook ontzettend van hoor.
Maar heb het gevoel dat het nog helemaal goed gaat komen.
Was gewoon een mooie goal, maar bedankt!

21 maart 2012 om 19:42
#3

yes, Fer. Het komt inderdaad goed ;)-).
Is een wedstrijd die alle kanten op kan.
Als ajax met 4-0 wint ben ik niet verbaasd en als psv met 0-4 wint ook niet.
Gokje: 3-2

15 april 2012 om 13:37
#4

Het is inderdaad te belachelijk voor woorden dat PSV met zon ploeg bij RKC en NAC verliest. En het kampioenschap zit er allang niet meer in hoor in Eindhoven :). Het is uiteraard hopen tegen beter weten in, maar als PSV de komende wedstrijden wint, en daarbij vooral stunt met een driepunter in Kerkrade, hebben ze dat felbegeerde vcl-ticket wel mooi te pakken.

En de eerste seizoenshelft speelde dit PSV toch wel eventjes het overtuigendst van alle ploegen, al ben ik met je eens dat er geen goed spel meer is geweest sinds het begin van de tweede seizoenshelft. Bij Ajax is het in de competitie het tegenovergestelde verhaal. Eerste seizoenshelft prima gespeeld in de CL maar in de Eredivisie geen knikker geraakt. De tweede seizoenshelft wederom prima herpakt o.b.v. strijdlust, zelfvertrouwen en karakter.

Qua verdienen vind ik nog steeds dat AZ aanspraak maakt op de tweede plek, maar als Psver hoop ik natuurlijk dat PSV tot en met de laatste speeldag nog meedoet om plek 2. Bij het eerste de beste puntenverlies is het seizoen gewoon voorbij. Dan is er niks meer te winnen en niks meer te verliezen.

Voor het komende jaar lijkt het me ook het beste als PSV of AZ tweede zou worden. Twente is dit jaar toch een stapje minder kwalitatief gezien, zeker met ultraverdedigende Steve, en Feyenoord zou de voorrondes nooit overleven. En Heerenveen... Voetballen prima, fris en bij vlagen oogstrelend, maar ze mogen blij zijn met Europa League. Ze zijn toch zwaar weggespeeld in alle toppers. De vCL overleven zie ik ze al helemaal niet.

Wacht... Ik besef me opeens weer dat Heracles EL speelt als PSV tweede wordt... Tja, dat is dan weer minder gunstig natuurlijk met alle respect. Maar we blijven hopen in het zuiden haha!
Volgend seizoen gaat PSV het de Nederlandse top echt weer lastig maken :).

Aangepast op 15 april 2012 om 13:38 door t0mmy_PSV.

16 april 2012 om 11:01
#5

Misschien 1-2 miljoen voor een goede rechtsback uit België of de JL, maar verder komt Zanka transfervrij en voegt Van Bommel zich hopenlijk nog bij de gelederen (ook transfervrij). Engelaar (1.7 mio salaris) en Isaksson (dik 1 mio salaris) gratis slijten en dan blijft het salarishuis ook gelijk.
Ik zie niet in waarom PSV meer dan dat uit zou moeten geven.

16 april 2012 om 18:14
#6

Poeh, geen idee. Ik denk dat het jaarlijkse transferpotje van 5-6 miljoen simpelweg eerst verkleind wordt. Volgens mij draait PSV bij missen van de CL wel weer 10 miljoen verlies. Pas vanaf volgend jaar of het jaar daarop wordt even gedraaid bij het behalen van alleen de EL als ik de persconferentie van Sanders eind vorig jaar goed heb begrepen.
Het bezuinigen t.g.v. die 10 mio verlies is dan met name door de interne kosten nog verder te drukken (minder personeel) en de laatste dure spelers (engelaar, Isaksson) zonder echte meerwaarde van de hand te doen. Over een paar jaar wordt gehoopt op minimaal één grote klapper bij de verkoop van spelers.

Als ik heel eerlijk ben, zou dit niet helemaal mijn type beleid zijn, maar ik ga er wel vanuit dat alle risicos goed meegewogen zijn bij het maken van deze beslissingen.
Persoonlijk had ik nu al liever 5-6 jeugdspelers in het eerste gezien zonder gemeentedeal, al zou dat dan wel een tijdelijke ontkoppeling van de top-3 van de Eredivisie hebben betekend.

Wat dat betreft hoop ik echt op Co Adriaanse als nieuwe trainer, of desnoods Louis van Gaal, maar absoluut geen coach die net als Rutten de jeugd veel te weinig kans geeft. Pas sinds Cocu zien we bijvoorbeeld echt hoe talentvol Depay is.

In dat geval zou 2-3 miljoen aan investeringen in een solide rechtsback meer dan genoeg moeten zijn voor het PSV van komend seizoen, naast de transfervrije versterkingen. Vertrekkende spelers, behalve op sleutelposities, zouden in mijn optiek prima via Jl-talenten en eigen jeugd opgevangen kunnen worden. AZ doet dat ook meer dan uitstekend! Hopelijk ziet het bestuur dat ook in.

Aangepast op 16 april 2012 om 18:15 door t0mmy_PSV.

17 april 2012 om 22:47
#7

hahaha ok ok ik snap hem, zouden ze over 2 jaar ook nog intresse hebben in Atouba denk je?

15 juli 2012 om 19:13
#8

Euhm, mij boeit het inderdaad met welke rugnummers wij volgend jaar gaan spelen

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren