#Connaisseur
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 6 januari 2011
  • #Connaisseur
  • 85 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 141
  • 48 jaar (19-5-1973)
  • Brussel
  • 3
Persoonlijke berichten
13 januari 2011 om 21:09
#1

Je hebt een reactie op mij geplaatst in dat topic over Australische krokodillen maar volgens mij reageerde je op een andere reactie of niet? Welke was dat dan? ik ben wel benieuwd

17 januari 2011 om 16:53
#2

Aah haha vandaar, ik vond je reactie al wat agressief, maar dat verklaart het :'')

6 februari 2011 om 01:32
#3

Sorry, ik had een onterechte ban en kon daardoor niet reageren. Maar ik word nogal een beetje moe van mensen die telkens weer met zulk soort clichés aankomen en daardoor reageer ik misschien ietwat boos. Is niet mijn bedoeling, maar je zou me moeten snappen. Telkens maar weer dat gezever over dat Arsenal niet volwassen genoeg is, mensen zien alleen maar de negatieve kanten. Waar was Chelsea in Noord-londen? 3-0, of het lag natuurlijk aan dat Chelsea uit vorm was o.i.d. Bedankt voor je complimenten, ik zal er aan denken. En ik ben als echte Arsenal-supporter natuurlijk erg snel aangebrand, zo zijn we nu eenmaal allemaal. En terecht, zoals je vandaag ook weer kon zien... Kun je zeggen dat je een 4-0 vast moet kunnen houden, maar met een Squillaci en met tien man én met een scheidsrechter die alleen maar tegen je fluit en ook niet consequent fluit... Daar kan je niks mee.

Ik ga nu lekker slapen!

5 maart 2011 om 13:28
#4

Haha je kan het prachtig dramatiseren, ere wie ere toekomt:).

Ach, Arsenal is nou eenmaal een club waar iedereen een mening over heeft. Het Arsenal exemplaar van het cliché-woordenboek is niet voor niets de best verkochte editie.

Aan het einde van de rit staat Arsenal bovenaan, daar ben ik van overtuigd. We worden dit seizoen kampioen met 5-6 punten voorsprong... mark my words!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 december
West Ham United ziet Nathan Aké als opvolger van Angelo Ogbonna, die vanwege een blessure de rest van het seizoen lijkt te missen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren