robby1
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 16 augustus 2010
  • robby1
  • 81 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 56
  • 56 jaar (31-5-1965)
  • Cruquius
Persoonlijke berichten
24 maart 2011 om 15:59
#1

Voorlopig halen wij nog genoeg voldoening aan gefrustreerde ajax supportertjes ha ha! Hoe is dat nou, al die mislukte seizoenen na 2004? Vooral toen ajax er maar twee kon maken tegen Willem II en op doelsaldo tweede werd rolde ik van de bank van het lachen.

Aangepast op 24 maart 2011 om 16:03 door realgiel.

16 september 2011 om 14:23
#2

ik moest ook zo lachen toen ado er niet in slaagde om zich te plaatsen voor de europa league..

18 september 2011 om 05:19
#3

''''zeg Eazy jij snapt waarschijnlijk niet zo goed wat fatsoen is. Het is onfatsoenlijk om een besloten vergadering te bezoeken met onaangekondigde gasten. Goed overleg begint met vertrouwen, dit heeft onze Johan andermaal verknalt.''''

Ling werd te licht bevonden terwijl sommige leden van het RvC Ling nog nooit gezien of gesproken hadden. Beweerd werd dat dit aan de hand van o.a. Bergkamp en Jonk Ling getoetst werd. Ook werd er gelogen over Duivenbode en Overmars. Verder is er getracht om via een slinkse wijze de statuten te wijzigen zodat bepaalde mensen (niet Cruijff) binnen Ajax meer macht zouden krijgen. Dit terwijl er was afgesproken dat de samenstelling van nu het nieuwe Ajax moest gaan vormen.

Dat Cruijff dan reageert door men voor het blok te zetten en Ling, Bergkamp en Jonk meeneemt om zo de waarheid boven tafel te krijgen is zijn goed recht als je het mij vraagt. Of hij had gewoon zijn kop in het zand moeten steken? Daar hadden de overige leden van de RvC waarschijnlijk op gehoopt.

De statuten zijn nu niet gewijzigd en er is nu bekend dat er intern is gelogen en bedrogen (niet door Cruijff). Kortom Cruijff heeft een goede zet gedaan hoewel hij hiermee wel weer erg negatief in de media kwam.

En als we het dan over media hebben. Vanuit Cruijff zijn kant werd er niks gelekt naar de media of het publiek zelf. Dat begon doordat iemand lekte naar de NOS en Davids met zijn tweet, je kan je afvragen waarom zij (davids was denk ik niet degene die de NOS getipt heeft) dat gedaan hebben. Want was dit binnenkamers gebleven dan was er niks aan de hand. Ajax is er niet bij gebaat dat elk conflict gelijk op straat ligt. De enige reden die er kan zijn is om hun persoonlijke positie te verstevigen, dit terwijl het om Ajax draait.

Je kan dus stellen dat er andere leden in de RvC van Ajax zitten die:
- liegen en bedriegen
- lekken naar de media
- Zichzelf (met punt 1 en 2) boven het belang van de club zetten, bezig zijn met machtspelletjes en het schaden van het imago van Ajax.

Durf je nu nog steeds te stellen dat Cruijff geen fatsoen heeft en het vertrouwen schaad? Zijn actie is als reactie op, niks meer niks minder. Hij kon er ook voor kiezen om het via de media te doen maar daar zou Ajax alleen maar onder lijden.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 15 januari
Barcelona ziet de komst van José Gayà als een interessante optie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren