Fussbol
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 24 juli 2010
  • Fussbol
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 811
  • 28 jaar (12-12-1992)
  • Nijmegen
  • 1
Persoonlijke berichten
14 augustus 2010 om 23:23
#1

Geen dank hoor hij moest gewoon niet zo fel reageren jij weet zeker ook iets wat hij niet weet hij wilde gewoon de stoere vent uithangen.

15 augustus 2010 om 17:20
#2

http://livetv.ru/en/eventinfo/51045_liverpool_arse... klik op best stream en open met sopcast, perfecte kwaliteit zonder haperingen :)

Aangepast op 15 augustus 2010 om 17:21 door ruurd-ajax.

18 augustus 2010 om 18:49
#3

Was niet aan jouw adres bedoeld hoor, maar degenen die Mathijsen slecht vonden weten zelf wel over wie ik het heb. :)

17 september 2010 om 15:29
#5

En dan kom je ook nog mijn persoonlijke pagina spammen met je onzin. Ik heb een prima leven hoor maak je daar maar niet druk om jongetje. Een tip voor je, ga naar Sanadome en ga daar ff relaxen, doet wonderen voor mensen zoals jij:)

17 september 2010 om 15:53
#6

Nogmaals ik werk vanuit huis op het internet dus. Naast mijn werk ben ik idd dagelijks te vinden op VZ dat is ook een hobby van mij mag ik. Weet niet wat je nou wil eigenlijk. Kom anders gewoon een keer in het weekend naar ''t wonder krijg je van mij wat te drinken en zetten we dit recht.

17 september 2010 om 16:01
#7

Waarom voel je je gekleineerd dan? Ik snap dat niet? Ik maak namelijk niemand met de grond gelijk, ik reageer alleen omdat ik denk dat sommige niet weten waarover ze het hebben als het over Barca gaat. Mijn bedoeling is nooit geweest om mensen te kraken ofzo hoor. Dat jij dingen verkeerd opvat of leest daar kan ik niks aan doen, maar dat wil niet zeggen dat ik altijd mensen naar beneden probeer te halen want dat is dus niet waar.

17 september 2010 om 16:15
#8

Ik weet het nog wel, maar dat was nog voor de wedstrijd tegen Hercules. Maar je hebt me denk ik verkeerd begrepen, het ging me niet om je persoonlijke leven maar had het ter voorbeeld neergezet als een journalist jou iets zou vragen over jou vrienden, collega''s of kennissen wat jij dan zou zeggen over hun, iets wat de desbetreffende journalist dus ook vroeg aan Xavi. Waar jij dus ietwat raar op had gereageerd in mij optiek. Maarja zo zie je maar dat het hoog kan oplopen als er iets verkeerd wordt begrepen door een en ander wat eigenlijk helemaal niet de bedoeling is.

17 september 2010 om 17:15
#9

Haha oke, nou ik was namelijk niet op VZ toen die wedstrijd bezig was en daarna ook niet. Ik reageerde volgens mij pas 1 of 2 dagen na die wedstrijd. Dus zal je denk ik met iemand anders een hevige discussie gehad hebben. Misschien had die hetzelfde avatar als ik ofzo, ik weet het ook niet.
Wat ik weet en waar ik op jou reageerde was in het topic dat Xavi iets zei over een teamgenoot, vandaar ook mijn voorbeeld over vrienden, collega''s enz. Kan je je dat nog herinneren?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren