Nimal
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 21 mei 2010
  • Nimal
  • 77 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 42
  • 33 jaar (2-10-1985)
  • Hoorn
  • 1
Persoonlijke berichten
21 september 2013 om 23:28
#1

Nimal,

Ben blij dat je mij daar dan ook de credits weer voor geeft! Het is vaak makkelijker, zeker op een dergelijke site als voetbalzone, om de confrontatie aan te gaan dan iemand een compliment te geven. Fijn dat je even de tijd neemt om dit toch ook te belichten.

Ik was het overigens ook roerend met je reactie eens, dus dan ben ik zeker niet te misselijk om toe te geven dat ik in eerste instantie fout zat. Af en toe is er wat frustratie en dit is nou typisch een situatie waar dat makkelijk in gebeurd. Eigenlijk zou iedereen het jammer moeten vinden dat uitsupporters in de voetballerij soms onmogelijk zijn. Nu zie je PSV supporters een opmerkelijk besluit van een op zijn minst opmerkelijke burgemeester verdedigen, terwijl veel Ajacieden alle excuses gaan opzoeken om de burgemeester af te kraken.

De situatie is natuurlijk ook erg lastig. Veiligheid boven alles, maar tot op bepaalde hoogte kan je ook zelf voor veiligheid zorgen. Het liefste zie ik gewoon Ajacieden naar Eindhoven komen en hoop ik op een heerlijk sportief voetbalfeest. Van Gijzel zou hier wel degelijk meer moeite voor kunnen doen als je het mij vraagt.

Los daarvan gaat Ajax ook niet altijd even netjes met uitsupporters om, dus in dat opzicht hoop ik dat ze daar nu ook van leren. Het worden vaak als beesten aangezien, terwijl er gewoon een hoop mensen zijn die het leuk vinden om hun club in elke uithoek van het land wat steun te bieden.

Laten we hopen dat dit eenmalig is, al vrees ik voor het ergste...

Nogmaals dank voor je bericht, ik stel het zeer op prijs! Ik zie dat je vrij nieuw bent hier. Als je hulp nodig hebt moet je het zeggen en bij eventuele vragen kan je mij ook altijd even berichten!

ttiborr.

21 september 2013 om 23:29
#2

Nieuw ben je hier overigens niet, maar waarschijnlijk niet erg actief. Excuus hiervoor!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 20 juli
Er is Liverpool veel aan gelegen Mohamed Salah te behouden voor de club. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren