PSV3INDHOVEN
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 13 maart 2010
  • PSV3INDHOVEN
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 299
  • 23 jaar (15-8-1996)
  • Nederweert-Eind
  • VWO 4
  • 4
Persoonlijke berichten
2 augustus 2010 om 14:57
#1

Dankjewel voor je reactie

13 november 2010 om 23:00
#2

Ajax Amsterdam :D

18 november 2010 om 22:35
#3

Zo jij moest eens weten, ik ben een enorme fan van Mourinho en Ronaldo. Zijn 2 inspirerende personen, ik heb daar manne respect voor die twee, hoe hard zij werken om de top te bereiken. Ronaldo, ik heb een documentaire gezien, Ronaldo the boy who had a dream, als mensen die zien, dan moesten ze eens praten over hem, met zijn voorbeeldfunctie. Hij werkt dag in dag uit, op vrije dagen gaan trainen, als eerste op training en als laatste weg, geweldig zo een harde werker, Altijd maar hongerig, echt inspirerend!
Zelfde geldt voor Mourinho, ik vind zijn arrogantie soms zo geweldig, en het mooiste, hij maakt het ook ieder keer waar. Zoals vorig jaar: iedereen weet dat Mourinho niet verliest op Stamford Bridge, en ja hoor, hij won met Inter daar.

Barca is het zelfde gebleven, maar wij hebben ons ontwikkelt. en ja hoor, hij schakelt Barca eruit.
Ook mooi was dat Sneider, zei dat Mourinho voor de wedstrijd tegen Barca, een 2 uur bespreking hield, wow 2 uur lang, dan moet je toch geniaal zijn wil je zoveel dingen bespreken.

Ik volg ieder wedstrijd van Madrid. En ja ik vind Barca een walgelijk club, mede door al die arrogantie en tiktak voetbal, mooiste voetbal etc.

Hala Madrid!

19 november 2010 om 23:31
#4

Haha ja laten we het hopen, hoop dat Ronaldo scoort

Ik ben niet echt een liefhebber van de nederlandse competitie, maar ik zal je vertellen:

1. Barca (ben voor Real)
2. AC Milaan (ben inter fan)
3. Ajax (kom uit rotterdam)

dit is de lijstje van meest gehate club naar iets midner, dus ik support PSV morgen :D

27 november 2010 om 21:54
#5

Nog nooit van Cantona gehoord? Nochtans een enorm interessante persoon.
Hij is een icoon eigenlijk, niet alleen van Man Utd maar ook van de Premier League. Hij is onlangs tot nummer 1 in de top 10 culthelden verkozen en is tot Man Utd''s speler van de 20ste eeuw verkozen. Hij is in die mate geliefd dat zijn naam soms nog tot op de dag van vandaag gescandeerd wordt op Old Trafford.

Als je meer over hem wil weten moet je hier maar eens een kijkje nemen:
http://forum.voetbalzone.nl/showthread.php?t=,20273...
Grts,
King_eric

28 november 2010 om 10:19
#6

Ja, inderdaad. Hij was mijn idool toen ik jong was. Heb je de reeks quotes bekeken die in die post stonden? Schitterend toch :D

29 november 2010 om 19:00
#7

Ah, tegenwoordig kan je inderdaad heel veel van het forum niet zien als je niet ingelogd bent.

Het forum werkt met aparte accounts dan de Frontpage (www.voetbalzone.nl). Dat verklaart dus waarom je niet ingelogd raakt. Je zal je dus eerst moeten registreren op het forum, vooraleer je de tekst kan zien vrees ik.

15 augustus 2011 om 17:11
#8

Allereerst bedankt voor je complimenten over mijn PL kennis

Tja, ik weet niet of je voor een club een voorkeur hebt, maar als het echt willekeurig zou ik naar een topwedstrijd gaan. Manchester United speelt sowieso veel grote wedstrijden de komende tijd. Volgende week thuis tegen The Spurs. Die week erop tegen Arsenal. En op 18 september thuis tegen Chelsea. 18 september is eveneens Tottenham tegen Liverpool. Op 1 oktober heb je de Merseyside tussen Everton en Liverpool (everton thuis) Op 15 oktober speelt Liverpool thuis tegen Man Utd en speelt Chelsea thuis tegen Everton.

Dit zijn de wedstrijden, die mij het eerst aanspreken voor de komende maanden. Ik stuur je een link naar het competitieschema, waardoor je het zelf nog eens rustig kan bekijken en zelf kan oordelen. Als je nog ooit vragen hebt, mag je ze gerust stellen.

Alvast veel plezier en succes ermee.

Edit: ik zie dat het niet helemaal willekeurig is. Sorry, maar ik verwacht dat elke wedstrijd wel wat zou kosten. Een absolute topwedstrijd is vrij duur, maar ik zie dat bij je favoriete clubs Arsenal en Liverpool staat. Een potje van deze teams tegen middenmotors of degradatiekandidaten is al stukken goedkoper.

Aangepast op 15 augustus 2011 om 17:15 door tim10rooney.

15 augustus 2011 om 23:00
#9

Echte toppers of derby''s i de Premier League kan je vergeten, tenzij je bereid bent 600 of meer te betalen, maar onderin zijn er nog wel clubs(bolton, wigan of blackburn) die nooit uitverkocht zijn en voor liverpool kan je via www.liverpoolreizen.nl nog wel een minder groot potje boeken. Maar als je een derby wil zien moet je een niveau lager eens kijken. Succes ermee en nog gefeliciteerd!

25 augustus 2011 om 22:22
#10

Ik zag dat je een aantal goede reactie''s gaf. Ik hou wel van een discussie, vooral over Psv. Vandaar. Pieters zei vandaag nog dat hij niet weet waar hij zondag is en Newcastle heeft zich 100% zeker voor de tweede keer gemeld. Kan natuurlijk maar zo zijn dat hij morgen al weg is.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 13 december
Barcelona lijkt Juan Larios kwijt te raken aan Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren