Maartenl
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Dinsdag, 17 november 2009
 • Maartenl
 • 133 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 517
 • 30 jaar (4-12-1991)
 • Tilburg
 • Bedrijfseconomie & Accountancy
 • -
 • 6
Persoonlijke berichten
21 mei 2010 om 09:06
#2

Beste Maartenl

Ik heb zelf een documentaire gezien waarin blanke Nederlanders veel misdrijven plegen in het buitenland. Dit geval noem ik als voorbeeld Thailand.. veel vrouwen handel en er komen veel Nederlandse oudere mannen naar Thailand om met minderejarige prostituees te rotzooien. Dat allochtonen meer cijfers trekt van incidenten is ook alleen waar de media zich speficiek op aan het richten is.

Ik noem een paar groepen als skinheads.. geen lieverdjes en het zijn min of meer de grootste probleemjongeren van Nederland. Loop maar een rondje in Ypenburg,enschede,rotterdam,delfgauw op een vrijdag avond. Hangjongeren en veroorzaken toch rellen wanneer ze bezopen zijn op een vrijdag avond? Deze mensen komen niet in het nieuws, maar soms alleen op teletext. Verder wilt de media daar zich niet op richten omdat het geen essentieel iets is om in de media te plaatsen.

Allochtonen zijn zelf ook geen lievelingen, maar dat waren Sander van V,volkert van der G, Karst.t ook niet.

Voor verdere discussies voegen we elkaar toe op msn.. dan overtuig ik je waarom er ook problemen ontstaan onder Marokkaanse jongeren.

Vriendelijke groet,

Theatlaslions

9 juni 2010 om 11:54
#3

Beste Maarten,

Bedankt voor je compliment wat je me persoonlijk hebt gestuurd. Dit doet me goed. Ik probeer altijd objectief te reageren op topics, soms met een flauw grapje er tussendoor, wat gelukkig gewaardeerd kan worden door de meeste mensen hier op voetbalzone. En het duurt wel even voor je een leuk puntenaantal binnen hebt, maar ik kijk er naar uit om op 100 punten te komen, en zo ook anderen complimenten kan geven voor hun reacties.

10 juni 2010 om 19:49
#4

Ik euh, kon ook jaloers kijken naar de oostburen en de zuiderburen, die wat mij betreft, toch al veel meer gepresteerd hebben dan jouw Oranje.
Ik ben niet gefrustreerd, hoegenaamd niet. Ik zou niet eens deelnemen aan de Rode Duivels-gekte.
Weet je waarom? Ik hou niet van hypocrisie. Mensen schijten de Belgen constant uit en gaan dan meevieren als ze deelnemen? Ga toch weg !
Nee, frustratie is het niet. Ik geniet net van nederland, echt waar, ik ben nu Portugal-nederland aan het kijken en elke keer als ik die goal van maniche voorbij zie komen en de bijbehorende nederlandse commentaar, komt er een smile van oor tot oor tevoorschijn.
Ik haat trouwens NL niet. Van der vaart is een topgozer net als Ruud en Edwin. Ik reageer op en tegen mensen die ELK toernooi, nog voor het openingsconcert al Oranje met de beker zien zwaaien terwijl er minstens 4 sterkere landen zijn. En weet je wat? Die doen dat niet, hoewel ze meer recht hebben dat te doen...

11 juni 2010 om 14:24
#5

Hallo Maartenl,

Ik verwijder mijn profielboodschappen altijd, desalniettemin bedankt voor je compliment!

Greets,
Trueblue25

19 juni 2010 om 22:47
#6

Over dat clubexpert verhaal: welke amateurclub was het, aangezien ikzelf ook in Tilburg woon en ik niet zo snel kan bedenken welke amateurvereniging in Tilburg naar de Jupiler kan promoveren.

10 juli 2010 om 00:04
#7

Beste Maarten. Bedankt voor uw compliment. Ik heb met genoegen uw Clubexperts doorgelezen. Ik weet toevallig dat u bij iemand anders'' column de vraag stelde of anderen naar uw column kwamen kijken, omdat u er vrij zeker van was dat die de lezer zouden bekoren. Nou was mijn gedachte: ''wat een blaaskaak!'' Maar na uw verzoek om mijn ongezouten mening te geven heb ik me toch even verdiept in uw twee stukken.
Allereerst mag ik u feliciteren, uw schrijfstijl is er een om jaloers op te zijn. Ten tweede volgt er een tip: verzamel wat van uw werk, stuur het naar de club, en ik weet zeker dat zij het zullen uitbrengen. De liefde voor uw club is sterk te voelen in uw artikelen. Wanneer deze verhalen(columns zijn ze nauwelijks meer te noemen) vastgelegd zijn, krijgen jongeren de kans écht te weten wat het betekent een fan te zijn van een amateurclub. Ik mag voor u dan ook hopen dat promotie er voorlopig niet in zit.
Genoeg vleierij, tijd om in te gaan op uw artikelen.
Over ''de schoonheid van amateurvoetbal'':
De kracht van deze column zit hem niet in het begin. Een verhaal dat begint met: 9.00 uur(uitschrijven trouwens!! niet 9 maar negen) de wekker gaat komt erg cliché over. Het spoort mij niet aan om verder te lezen, wat ik uiteraard wel gedaan heb. Ook de titel is niet heel uitnodigend. ''De schoonheid van amateurvoetbal'' is niet heel erg catchy, daarmee wil ik zeggen dat het je niet pakt. Verder: Het was 19 juni, was het toen echt zo koud? Of is het een verhaal van een paar maanden eerder? Klein puntje, maar wel een vraag die bij me opkwam. Zoals ik al zei: het begin is niet het sterkste deel. Het is een soort beschrijving van wat u doet als u naar de lokale FC rijdt. Het is prettig te lezen, maar probeer met iets te komen wat de lezer raakt. Creëer een spanningsboog. Vertel alvast dat het team vandaag promotie kan afdwingen naar de Jupiler League. De schrijfstijl is echter fantastisch! Af en toe ietwat veel bijvoeglijke naamwoorden(ééntje is vaak genoeg, gebruik ze alleen als ze écht wat toevoegen) maar niet bang om een beetje radicaal dingen uit te drukken(uitvinder op blote knieen bedanken, vloeken) en dat is een eigenschap die ik zeker kan waarderen.
Verder is het artikel een verademing. Hoog boven modaal. In geen enkele zin krijg ik het gevoel dat hier een oude sentimentele dwaas aan het schrijven is. Integendeel, uw schrijfstijl is af en toe wat edgy, u heeft het over watjes en schroomt niet te vloeken. Eigenlijk kan ik nog maar één puntje van opbouwende kritiek geven. U had iets meer kunnen vertellen over de angst om te promoveren. Dat raffelt u een beetje af, terwijl het toch een beetje de kern van de column is. De uitslag kon u niets meer schelen? U wilde toch juist dat uw club niet promoveerde? Wees dan opgelucht. Kies de kant van de tegenstander voor uzelf, zoals de Feyenoordsupporters deden tegen Ajax(alles beter dan de aartsvijand kampioen).
Maar toch, zeker 5 sterren waard. Ik heb u al genoeg bewierookt, maar alsnog een groot compliment.
De tijd verstrijkt en ik moet binnenkort slapen. Ik zal binnenkort uw andere CE beoordelen. Mijn vraag of u mij ook wat tips kunt geven. Groeten

28 juli 2010 om 23:55
#8

Komt van beide kanten.

1 augustus 2010 om 15:18
#9

Beste Maarten,

Wat een prachtig artikel heb je geschreven ''''polka in de Polder'''' ook al is het al vrij oud en ken ik de namen die er in staan niet, je schrijft het met zoveel gevoel dat is gewoon mooi om door te mogen lezen. Ik ben van de nieuwe generatie Willem ll fans en koop dit jaar voor het 5e seizoen op rij een seizoenskaart. En heb er weer veel zin in.

Ik had je graag 5 sterren willen geven voor het artikel dat je schreef maar het is te oud om op te reageren. Maar toch een artikel wat bewaard mag blijven als een van de meest mooie stukjes over Willem ll door Maarten.

5 september 2010 om 21:40
#10

Goed dat je een melding hebt gemaakt van die Manchester United fan met groen randje.
Dat voegt inderdaad niets toe, ik wou ook een melding maken.
Groen randje slaat al helemaal nergens op.

26 september 2010 om 18:09
#11

Beste Maarten, ik zag je reactie en ik begrijp je gevoelens volkomen, maar misschien beurt het je op door te zeggen dat ik deze situatie end jaren ''80 ook al eens meegemaakt heb. Feyenoord was toen op een haar na failliet, toen kwamen ineens weer de vette jaren, 4x beker, 2x kampioen en natuurlijk de onvergetelijke uefacup, dus de moed erin houden, feyenoord is een te grote club om helemaal kapot te gaan, dat weet ik zeker!

11 januari 2011 om 13:11
#13

Maartenl, ik lees net voor het eerst je column over Ajax... Ge-wel-dig. het enorme scala aan gefrustreerde reacties bewijst precies je punt. Ze zijn zo enorm op hun pik getrapt en proberen alle uitspraken te verdedigen dat ik met tranen in mijn ogen alles heb mogen lezen. Je zou eigenlijk een nieuwe column moeten maken en daarin aantonen dat je gewoon gelijk had met je uitspraken, vooral over de CL. Die wedstrijden tegen madrid waren belachelijk. En de enige wedstrijd die ze zich nog herinneren is die tegen Milan, die voor Milan nergens meer om ging.

Dank je wel!

25 januari 2011 om 22:17
#14

Thanks voor compliment!

30 maart 2011 om 16:03
#15

Leuk dat je zo positief was over mijn Ce!

Fliefloe.

28 april 2011 om 18:54
#16

Beste Maarten,

Ik vind het jammer dat een normale omgang soms niet altijd even vlekkeloos verloopt. Echter zou je je misschien wel moeten realiseren dat ik niet diegene ben die met deze uiteenzetting over ethiek ben begonnen. Je reactie was tevens een tikkeltje irrelevant aan het onderwerp. Enigszins begrijpelijk dat een jonge puber zoals jij zijn eigen waardigheid nog moet bewijzen door deze uitvoerige exegese over deze filosofische basis principes. Doch, enigszins onbegrijpelijk dat je vervolgens, wanneer je een andere persoon de les wil lezen, volkomen foutieve materie aanhaalt. Ik bedoel, als je iets doet, doe het dan wel goed toch?
Ik wou al inderdaad de hele tijd een account aanmaken, maar de gemakkelijke man houdt het liever bij het lezen dan bij het becommentariëren. Maar wees gerust, je hoeft je niet te eren dat jij de oorzaak bent van mijn aanwezigheid hier.

Met vriendelijke groet,

Messisuarez

P.s. Zou jij je niet beter bezig kunnen houden met volksdansen dan met voetbal, ik heb vernomen dat de polka ook, mits virtuoos bedreven, tot leuke analyses kan leiden.

Aangepast op 28 april 2011 om 18:55 door MessiSuarez.

28 april 2011 om 21:32
#17

”dan lijkt het mij niet meer dan normaal om met goede argumenten zijn ongelijk te bewijzen.”
Aaah een beschouwing van de principes van de ethiek vind je goede argumenten.

”dus niks met ethiek of iets anders vaags en onsamenhangend.”
” Dit soort bullshit over ethiek leer je in de brugklas.”
Ahaa nu zijn je goede argumenten opeens bullshit en iets vaags en onsamenhangend.
Zo dacht ik ook over jouw argumentatie.

Slimme gozer, jij komt er wel.

Aangepast op 28 april 2011 om 21:44 door MessiSuarez.

5 mei 2011 om 19:19
#18

Dankje nog voor je Compliment

Groetjes

22 juni 2012 om 23:15
#19

Een prachtig stuk over het amateurvoetbal. Echt mooi.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 18 mei
Juventus wil Paul Pogba graag terughalen naar de club. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren