Snapple
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 28 oktober 2009
  • Snapple
  • 86 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 432
  • 26 jaar (12-11-1993)
  • Bestuurskunde, EUR
  • 7
Persoonlijke berichten
25 augustus 2011 om 20:34
#1

denk dat t wel mee valt met de financien. 1 voor 12 was t. nu is t dan eerder 5 voor 12. de bron die je aanhaalde is overigens de enige die met t verhaal komt dat t zo slecht is. en kan me niet voorstellen dat niemand, maar dan ook echt niemand zoiets over neemt als er een kern van waarheid in zit

27 augustus 2011 om 08:47
#2

Het stoorde mij gewoon dat enkele onwetende Ajacieden - uit oude frustratie - zomaar gingen roepen dat Martin van Geel een duister en niet te vertrouwen technisch directeur is. Ik heb gezien wat hij bij Roda JC heeft klaargespeeld en heb vastgehouden aan die mening.

Hij heeft ten eerste een ontzettend goed team ingekocht dat perfect op elkaar aansloot. Dan moet je niet alleen denken aan het teamgevoel, maar hij heeft zo ingekocht dat alle salarissen nagenoeg gelijk zijn waardoor je geen arrogantie opwekt binnen een ploeg. Bij VVV Venlo verdient het 18 jarige talent Musa maar liefst 500.000 euro terwijl een 28 jarige Niels Fleuren een kleine 100.000 verdient. Dit kan zorgen voor ongelijkheid binnen een ploeg, alleen al om salaris. Daarbij komt ook nog eens dat Roda JC jarenlang bekend stond als vreemdelingenlegion òf Afrika JC. Ik wil niet meteen suggereren dat Martin een racist is, maar op het eind van de rit hebben we geen enkele donkere jongen meer in de selectie, behalve Arnaud Sutchuin Djoum. De selectie is nu grotendeels Nederlandstalig en ook de slogan ''De trots van het Zuiden'' is veranderd in ''limburgse Passie'' om geen arrogantie op te wekken in regio Zuid-limburg, allemaal kleine aanpassingen die het aanzien van een club beter maken.

Hij heeft bovendien succestrainer Harm van Veldhoven een verbeterd contract aangeboden terwijl Roda JC toenterijd op de 16e plek stond in de ranglijst. Iedereen verklaarde hem voor gek, waar was hij wel niet mee bezig? Maar ook dit bleek een meesterzet want met van Veldhoven hebben wij met beperkt spelersmateriaal een 9e plek en een knappe 6e plek verworven achtereenvolgens.

Iedereen roept ook dat hij een geldwolf is en Roda JC in de steek heeft gelaten. Onzin. Hij verdient minder geld bij Feyenoord als dat hij bij Roda JC verdiende. Toen hij vertrok had hij ook nog eens de selectie voor 90 % op orde gemaakt voor dit seizoen, zoals het binnenhalen van Fledderus, Donald, De Beule, Monteyne en Broekhof. Ik vind dat toch zeer keurig werk hoor!

Terugkomend op het aankoopbeleid zal ik opsommen wat zijn beste aankopen zijn geweest:
Mads Junker, Laurent Delorge, Arnaud Djoum, Ruud Vormer, Morten Skoubo, Jimmy Hempte en hij heeft als een van de eerste Td''s bij Roda JC de talenten een contract aangeboden. Bij Roda JC was namelijk jarenlang geinvesteerd in buitenlande talenten, met de komst van Martin veranderde dit. Antonio Stankov voetbalt nu op huurbasis bij FC Oss, terwijl Guus Hupperts en Kenneth Staelens al heel dicht tegen een basisplaats aanhinken. Met name Kenneth Staelens is een zeer goede voetballer met de traptechniek van Theo Janssen.

Ook was onze schuld maar liefst 3.5 miljoen euro toen Martin bij ons binnenstapte. Iedereen zei meteen dat Martin hiervoor verantwoordelijk was, wederom onzin. Servé Kuijer heeft jarenlang slecht beleid gevoerd en simpelweg meer uitgegeven dan er binnenkwam. Toen Martin vertrok vorig seizoen stond de schuld nog maar op 1 miljoen euro. Nu is ie zelfs helemaal verdwenen met het vertrek van Tyton, en staan we zelfs positief op saldo als Vormer ook nog eens wordt verkocht aan Standard Liege.

Het enige waar je Martin voor kunt aanrekenen is het aantrekken van Harrie Gommans voor 200.000 euro van Vitesse. Ik vind verder geen enkel negatief punt over het beleid van Martin en kan daarom zeer kwaad worden op sommige leden hier die maar klakkeloos wat roepen dat ze gelezen hebben in de onbetrouwbare media.

Ik hoop dat je nu inziet wat hij voor Roda JC gedaan heeft.

Groetjes G''fish.

27 augustus 2011 om 11:57
#3

Het lijstje is inderdaad zeer positief. Maar verwacht niet dat je nu een Messias hebt binnengehaald met Martin van Geel haha! Hij heeft bij Feyenoord het geluk dat het goede spel aanwezig is, want als hij tot nu toe alles verloren zou hebben zou het allemaal zìjn schuld zijn, weetjewel. Hij heeft tot nu toe goed werk geleverd met Clasie, Fernandez, Ramsteijn en Nelom. Bovendien wil hij het maximale uit de transfer van Leroy Fer halen. Hij heeft iets vergelijkbaars geprobeerd met Willem Janssen, toentertijd nog van Roda JC. Je zou dus kunnen stellen dat de relatie tussen Van Geel en Munsterman niet altijd even goed is. Daarom stelt Van Geel de deadline inzake Fer zo lang mogelijk uit. Ik denk dat hij jullie weer in de subtop kan brengen, want, daar hoort Feyenoord.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 17 februari
Liverpool gaat bij RB Leipzig toeslaan en Timo Werner naar Engeland halen komende zomer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren