Moses
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 26 oktober 2009
  • Moses
  • 80 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 217
  • 31 jaar (13-2-1991)
  • Lemiers
  • 2
Persoonlijke berichten
5 januari 2012 om 13:27
#1

Bedankt voor het compliment! Jovetic, daar staat het héél erg goed mee. Is vorig jaar dus het hele jaar eruit geweest met een zware blessure, maar is nu weer terug, en hoe. Zonder meer de beste speler van Fiorentina. Hij scoort veel, geeft assist's en maakt geweldige acties. Hij heeft recent nog bijgetekend tot medio-2016. Er is wel interesse in hem, maar niks concreets. Hij moet ook minimaal 35 miljoen kosten, geheel terecht overigens. Kijk maar naar zijn goal tegen Juventus, de 1-1, de klasse druipt er vanaf.

En over Ljajic, tsja. Het is een fantastisch talent, die echt enorm veel potentie heeft. Hij heeft het bij Partizan al laten zien, maar bij ons komt het er nog niet echt uit. Hij speelt af en toe, en krijgt af en toe een invalbeurt, maar laat daarin tot dusver weinig zien. Tegen Inter stond hij samen in de spits met Jovetic, maar heeft hij 0.0 laten zien. Hij is ook nog heel erg jong, en hij wordt misschien uitgeleend voor een half jaar/jaar. Hij gaat zijn kansen nog wel krijgen bij Fiorentina, alleen zit hij nu in een dip. Moet ook wel denken aan zijn mentaliteit, die soms nog weleens te weten overlaat. Had onder Mihajlovic eerst overgewicht. Maar hij gaat het zeker redden, als hij inzet en motivatie toont!

Zijn gewoon 2 toptalenten, waarmee we echt goud in handen hebben? Vanwaar trouwens de interesse in deze 2 jongens, als ik vragen mag? Niet dat ik het erg vind, maar we hebben naast hun 2 ook nog Nastasic, ook een fantastisch talent.

5 januari 2012 om 21:24
#3

Over Lajic' kwaliteiten word ook lovend gesproken, het is en blijft ook een groot talent. Hij moet zeker behouden worden voor de club, al zou een uitleen-periode zeker niet kwaad kunnen. Je bedoeld de oefenwedstrijd tegen St. James' Park? Jovetic is ook een geweldenaar, hij heeft alles in zich. Misschien moet je maar eens een wedstrijd gaan kijken, aankomend weekend tegen Novara bijvoorbeeld!? Dan speelt Jovetic waarschijnlijk wel, en misschien wel een invalbeurt voor Ljajic.

Nastasic is inderdaad een verdediger, die links in het centrum speelt. Ha, d'r zullen nog niet heel veel filmpjes over hem op internet staan. Om hem in actie te zien zul je toch echt een live-wedstrijd moeten bekijken. Had samen met aanvoerder, en mijn held Gamberini, Zlatan Ibrahimovic in de tang. Ik denk dat hij een hele grote gaat worden, hij word niet voor niets al de nieuwe Vidic genoemd. Het is eigen heel moeilijk te verklaren.. De selec,tie is nog redelijk hetzelfde als toen onder Prandelli Europees voetbal werd gehaald, op een paar namen na. Er zit gewoon geen lijn in het spel, er word te weinig gescoord, en de aankopen spelen niet echt goed. Veel spelers hebben een dipje gehad (montolivo, Vargas, Cerci, Gilardino) en dat zijn toch bepalende spelers voor ons. Daarnaast hebben we wat blessures gehad. Hopelijk krijgen we een veel, maar dan ook veel betere tweede seizoenshelft. 2 aankopen, een spits en een CM. Het voetbal was ook niet om aan te zien nee, hopelijk komt die aanvallende 'schwung' er ook weer in. Want verdedigend krijgen we maar relatief weinig doelpunten tegen.

12 november 2012 om 19:03
#4

Ik heb gereageert op de forum maar ik denk niet dat je daar een bericht over zal krijgen, daarom herhaal ik het hier nog even.

Lahm en Schweini zijn geen eigen jeugdspeler die de laatste 3 jaren zijn doorgebroken tot de basis.
iets waar ik het net over had, de evolutie van topclubs and eigen jeugdspelers die eindigen als basisspeler.
En kroos komt van leverkusen. hij is geen eigen opgeleide jeugdspelere van bayern
Contento speelt niet in de basis en is met moeite op de bank te zien.

Maar ik geef toe dat Bayern misschine niet de beste voorbeeld was.

Aangepast op 12 november 2012 om 19:05 door freaksoccer.

12 november 2012 om 23:29
#5

Ja, Bundesliga fan sinds ik kind ben. Heel lang dus.
Leverkusen fan door hun beleid en hoe ze altijd maar blijven voetballers opleiden tot hele goeie.
jammer genoeg kunnen ze die nooit houden.
Leverkusen is een beetje het Arsenal van Duitsland. Elk jaar verliezen ze hun topspeler maar elk jaar vormen ze er een nieuwe bij.
Zo jammer dat Vidal naar Juventus is gegaan want dat verlies heeft ze toch veel punten gekost verleden jaar.
Adler is vorige seizoen verkocht maar zijn opvolger leno is al bijna evengoed.

Geen fan van Bayernm maar ik heb wel veel respect voor hun beleid.

je hebt wel gelijk dat Bayernm een uitstekende club is voor de jeugd en ze veel kansen krijgen.
Daarom was Bayernm misschien een ongelukkige voorbeeld van me ja.

Aangepast op 12 november 2012 om 23:30 door freaksoccer.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 8 augustus
Manchester United ziet in Guido Rodríguez een goed alternatief als Adrien Rabiot niet haalbaar blijkt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren