kirikoe
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 13 juli 2009
  • kirikoe
  • 73 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 48
  • 27 jaar (24-5-1994)
  • Houten
  • Vwo
  • -
Persoonlijke berichten
28 december 2010 om 13:48
#1

Welke reactie had ik dan ook al weer bij VZ Awards geplaatst?

26 augustus 2011 om 23:38
#2

je spreekt jezelf tegen clown, hoe kun jij nou al fan zijn geweest voordat wenger kwam?? hij zit al 15 jr in het bestuur en jij bent er 17

9 maart 2012 om 00:48
#3

1) Ik heb nooit verklaard dat Asperine doping is. Maar ik vind het wel een soort of variant ervan.
Ik stelde daarover wel een open vraag als het tot deze categorie zou kunnen behoren.
Toch blijft volgens mij elke vorm van onnatuurlijk inname van producten die je licheaam op elke manier kan veranderen in positieve zin een soort van doping, al dan niet heel licht en legaal of niet.

2) Ik heb ook nooit geschreven dat Asperiene je prestatie verbetert
Wel heb ik het effect geschreven dat het bij mij persoonlijk geeft. Namelijk de pijn verwijderen, me lichter voelen en vlotter denken. Dit is niet echt prestaie verbeternd maar he heeft wel een positieve verandering in je lichaam, namelijk vlotter denken en je lichter voelen. Daarmee zal niemand meer goals maken uiteraard.

3) Ik schreef ”,bepaalde”, suikers omdat ik er inderdaad niet zo veel van ken maar ik weet wel dat er suikers zijn die sneller energie geven zoals de glucose dan andere soorten suikers zoals de polysacchariden. Maar het echte fijne ervan ken ik ook niet.

En over een maaltijd voor de wedstrijd bedoelde ik dan ook ”,voor”, de wedstrijd en geen 2 a 3 uren van tevoren, dit ter vergelijking met de asperine van Messi die net voor de match werd gegeven.
Dan verbeterd een maaltijd je trestatie niet, integendeel.
Maar dat was misschien niet duidelijk vermeld van me.

Ik heb dus nergens gelogen. Maar mijn eigen mening over de zakens gegeven en een open vraag gesteld of asperine al dan niet een soort van legale doping is.
Ik verwacht dan ook meer informatieve antwoorden dan beschuldigingen en verwijten.
Als je open vragen en eigen meningen al niet meer kunnen op een forum dan word vrije mening wel heel sterk aan banden gelegd.

Voor je iemand beschuldigt van leugenaar moet je wel eerst heel zeker zijn van je feiten.
Ook commetaar geven over mijn zogezegd lage intelect is ook heel laag van je want niet enkel hooggeschoolden hebben recht om vragen te stellen en eigen meningen te uiten.
Iedereen mag zijn eigen mening hebben zolang je niemand anders beledigt. iets waar jij meer moeilijkheden mee hebt blijkbaar.
Wie ben je dan om te denken dat je over iemand anders zijn intelect mag verwijzen met de vinger en zomaar als leugenaar te bestempelen.

Nog een fijna nacht.

Aangepast op 9 maart 2012 om 00:48 door freaksoccer.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 21 juni
Manchester United wil van Paul Pogba, die omgerekend voor 337.000 euro per week onder contract staat, de bestbetaalde speler in de Premier League maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren